1. Beginnen maarA Break 4 Kids heeft dit jaar tachtig kerstpakketten gemaakt voor de kinderen die in opvanghuizen in de regio Haaglanden wonen. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar. Er zullen twee gezellige Kerstavonden worden gehouden waar de kinderen samen komen om gezellig met elkaar te gaan dineren.

3. Samen inpakkenDe eerste avond is voor de specifieke meiden opvanghuizen, en de tweede is gereserveerd voor de gemengde huizen. Naast een heerlijk diner zullen er natuurlijk ook cadeautjes zijn! Dit jaar krijgen de meisjes een ‘basis kersttas’ met de benodigde toiletartikelen en ook een make up en een sieraden setje. De jongens krijgen bij hun ‘basis toilettas’ een heus jongenspakketje.

Het ziet er allemaal dubbel feestelijk uit dit jaar, omdat een lieve vrouw, genaamd Esther, vanuit haar kerk de Pijler te Lelystad A Break 4 Kids ruim 80 kerstdozen had geschonken. Het was een immense klus om dit alles weer mooi ingepakt te krijgen, maar afgelopen zaterdag 10 december kwamen vele vrijwilligers van A Break 4 Kids weer samen om dit klusje te klaren. Het is niet alleen hard werken, maar ook heel gezellig elkaar ontmoeten.

A Break 4 Kids ziet er naar uit om de kinderen straks allemaal weer heerlijk te verwennen. Want thuis Kerst vieren zit er voor vele kinderen niet in en dat dat niet prettig voelt, kunnen de vrijwilligers van A Break 4 Kids zich heel goed voorstellen.

-advertenties-

-goede doel-