• 60-jarig bruidspaar Steeneke-van der Veen

  60 jarig bruidspaar Steeneke 05Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 17 april het 60-jarig bruidspaar Steeneke-van der Veen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar De Jong-Otte

  60 jarig bruidspaar De Jong 03Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 17 april een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar De Jong-Otte. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Savalle-Boxsem

  60 jarig bruidspaar Savalle 01Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 17 april een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Savalle-Boxsem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman

  60 jarig bruidspaar Roos 05Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 10 april een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Leij-Bavius

  60 jarig bruidspaar Van der Leij 04Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 10 april het 60-jarig bruidspaar Van der Leij-Bavius bezocht. Hij feliciteerde hen met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-bruidspaar Van 't Hoff-Goosen

  65 jarig bruidspaar Van t Hoff 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 4 april een bezoek aan het 65-bruidspaar Van 't Hoff-Goosen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Knapen-Alkemade

  60 jarig bruidspaar Knapen 04Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 3 april het 60-jarig bruidspaar Knapen-Alkemade om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mevrouw Beerta-Postema

  100 jarige mevrouw Beerta 4Burgemeester Bezuijen heeft maandag 18 maart een bezoek gebracht aan de 100-jarige mevrouw Beerta-Postema. Naast de hartelijke felicitaties met haar verjaardag kreeg mevrouw Beerta-Postema ook een mooi boeket namens de gemeente.

 • 65-jarig bruidspaar Fatingan-Jaggan

  65 jarig bruidspaar Fatingan Jaggan 3Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 6 maart een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Fatingan-Jaggan. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mw van Engelen-van Kempen

  100 jarige mevrouw Van Engelen 7Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 6 maart een bezoek gebracht aan de 100-jarige mw van Engelen-van Kempen om haar hartelijk te feliciteren met haar bijzondere verjaardag. De burgemeester overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 75 jarig bruidspaar Van der Kroft 8Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 1 maart een bezoek aan het 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden. Een huwelijk van 75 jaar is heel bijzonder, daarom kwam ook mevrouw Bom-Lemstra, kamerheer van de Koning en Koningin in Zuid-Holland, mee om het bruidspaar te feliciteren.

 • 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin

  60 jarig bruidspaar Roos 04Burgemeester Bezuijen bracht op Valentijnsdag, 14 februari, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel

  60 jarig bruidspaar Van den Berg 03Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 1 februari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol

  60 jarig bruidspaar Van Ravenswaay 05Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 1 februari een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Ploeg-Idzes

  60 jarig bruidspaar Van der Ploeg 5Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 25  januari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van der Ploeg-Idzes. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Reeuwijk-Keyzer

  60 jarig bruidspaar Van Reeuwijk 3Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 10 januari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Reeuwijk-Keyzer. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Hoogduin-Scholte

  65 jarig bruidspaar Hoogduin 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 21 december een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Hoogduin-Scholte. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar van der Knaap-Schotel

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Knaap 3Burgemeester Bezuijen heeft dinsdagochtend 19 december een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar van der Knaap-Schotel. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Baak-Knoop

  60 jarig bruidspaar Baak 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 13 december een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Baak-Knoop. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Alblas-Meijer

  60 jarig bruidspaar Alblas 3Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 13 december een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Alblas-Meijer. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

-advertenties-

-goede doel-