• bruidspaar Van der Laag-Nahon

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laag 2Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Van der Laag-Nahon, wonende in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar Hoeve

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Hoeve 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 10 november een bezoek aan het 65 jarig bruidspaar Hoeve, wonende in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Bout 3Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 3 november een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik. Zij wonen in de wijk Seghwaert. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Scharroo-Holstein

  60 jarig bruidspaar Scharroo Holstein 2Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 19 oktober een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Scharroo-Holstein, wonend in de wijk Oosterheem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100 jarige mw De Wit-Bierman

  Mw. de Wit krijgt bezoek van burgemeester Bezuijen bij haar 100 ste verjaardagBurgemeester Bezuijen feliciteerde vrijdagmorgen 14 oktober de 100 jarige dame mw De Wit-Bierman, wonende in de wijk Dorp. Met de hartelijke felicitaties overhandigde de burgemeester namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100-jarige mw Van den Bos-Hertog

  100 jarige mw Van den Bos Foto Patricia Munster 003Burgemeester Bezuijen heeft donderdagmorgen een bezoek gebracht aan de 100-jarige dame, mw Van den Bos-Hertog, wonende in de wijk De Leyens. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met haar bijzondere verjaardag en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Smulders-Valk

  bruidspaarSmuldersValk 22 08 MG 0292Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen woensdag 31 augustus een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Smulders-Valk, wonend in de wijk Centrum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Fromberg-Stokman

  60 jarig bruidspaar Fromberg Foto Patricia Munster 4Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 26 augustus een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Fromberg-Stokman, wonend in de wijk Buytenwegh de Leyens. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 70 jarig bruidspaar Van Veen-Verhoeven

  Burgemeester Bezuijen felciiteert 70 jarig bruidspaar Van Veen Foto Patricia Munster 1Burgemeester Bezuijen bracht een bezoek aan het 70 jarig bruidspaar Van Veen-Verhoeven,  wonende in de wijk Rokkeveen, om hen hartelijk te feliciteren met hun huwelijksjubileum. Het bruidspaar kreeg namens de gemeente een mooi boeket.

 • Twee 100-Jarigen worden in het zonnetje gezet

  Sas van RijsselNaast alle huwelijksjubilea bezocht burgemeester Bezuijen deze week ook twee Zoetermeerse inwoners die hun 100ste verjaardag vierden. Mevrouw Van der Hoeven-Grul (De Leyens) en mevrouw Sas-Van Rijssel (Rokkeveen) kregen de hartelijke felicitaties van de burgemeester.

 • Mevrouw Van der Hoeven-Grul 100 jaar

  Burgemeester Bezuijen felciiteert 100 jarige mevrouw van der Hoeven Foto Patricia Munster 2Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 18 augustus een bezoek gebracht aan de 100 jarige dame mevrouw Van der Hoeven-Grul, wonende in De Leyens. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met het bereiken van deze bijzondere leeftijd en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar De Jong-Evertse

  Burgemeester Bezuijen felciiteert 65 jarig bruidspaar De Jong Foto Patricia Munster 3Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 65 jarig bruidspaar De Jong-Evertse, wonende in Dorp. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • Bruidspaar Van der Laaken-Grundeler 60 jaar getrouwd

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laaken foto Patricia Munster Burgemeester Bezuijen bracht op woensdag 17 augustus in de wijk Noordhove een bezoek  aan het 60-jarige bruidspaar Van der Laaken-Grundeler. De burgemeester feliciteerde het bruidspaar namens de gemeente Zoetermeer van harte met hun huwelijksjubileum en overhandigde hen een mooi boeket bloemen.

 • Bruidspaar Eckhardt 65 jaar getrouwd

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Eckhardt foto Patricia Munster 2Burgemeester Bezuijen bracht maandag 15 augustus een bezoek aan het 65-jarige bruidspaar Piet Eckhardt en Dinie Molenaar.  Op 19 juli 1957 stapten Piet en Dinie in Den Haag in het huwelijksbootje. Zij wonen intussen al ruim 27 jaar in Palenstein.

 • 60-jarige bruidspaar Kettenis-IJsebrands

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Kettenis 4Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 15 juni het 60-jarige bruidspaar Kettenis-IJsebrands, wonend in de wijk Centrum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Switzar

  60 jarig bruidspaar Switzar 4Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen donderdag 9 juni een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Switzar, wonende in de wijk Oosterheem (Noord-Oost). De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Pen-Van der Hak

  60 jarig bruidspaar Pen Foto Patricia Munster 3Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 25 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Pen-Van der Hak, wonend in de wijk Rokkeveen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65-jarige bruidspaar Bloois-Gebuis

  65 jarig bruidspaar Van Bloois 2Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 18 mei een bezoek aan het 65-jarige bruidspaar Bloois-Gebuis, wonend in de wijk Noordhove. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk

  60 jarig bruidspaar Baak 3 Burgemeester Bezuijen heeft op 13 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk, wonend in de wijk Oosterheem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Bhoendie-Sitaram

  60 jarig bruidspaar Bhoedie 3Burgemeester Bezuijen heeft vrijdag 22 april een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Bhoendie-Sitaram, wonend in de wijk Rokkeveen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

-advertenties-

-goede doel-