• 100-jarige mw Minderman-de Niet

  100jarigeBurgemeester Bezuijen bracht op 22 juli een bezoek aan de 100-jarige mw Minderman-de Niet. De verjaardag van mevrouw Minderman-de Niet was al eerder dit jaar, maar de burgemeester kon toen niet langskomen door de toen geldende coronamatregelen.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Tas-Oldenkamp

  van der tasBurgemeester Bezuijen bracht donderdag 22 juli, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van der Tas-Oldenkamp. Het huwelijksjubileum van dit echtpaar vond al eerder plaats, maar op dat moment kon een bezoek niet plaatsvinden door de toen geldende coronamaatregelen.

 • Burgemeester bezoekt 60-jarige bruidsparen

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Janssen Meurs Zoetermeer 3Burgemeester Bezuijen heeft op 21 juli twee bezoeken gebracht aan 60-jarige bruidsparen. Voor beide echtparen betrof het een uitgesteld bezoek, in verband met de toen geldende coronamaatregelen.

 • 65-jarig bruidspaar Van Luxemburg-Trommelen

  bruidspaar Van Luxemburg TrommelenBurgemeester Bezuijen heeft afgelopen donderdag, 8 juli, een bezoek gebracht aan het 65-jarig bruidspaar Van Luxemburg-Trommelen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar De Kok-Hagebeek

  bruidspaar de kokBurgemeester Bezuijen heeft afgelopen vrijdag 2 juli, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar De Kok-Hagebeek. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Mevr van Rossum-Malepaard is 102 jaar

  102 jaar 3Mevr van Rossum-Malepaard vierde donderdag 14 januari haar 102e verjaardag in WZH Oosterheem en werd door de zorgmedewerkers verrast met versieringen en taart. Zelf wilde ze het eigenlijk niet vieren, want, zo zei ze: ‘ik wil niet oud worden’.

 • 60-jarig bruidspaar Zalm-Jacobs

  60 jarig bruidspaar Zalm Foto Patricia Munster 04Locoburgemeester Margreet van Driel bracht afgelopen donderdag, 15 oktober, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Zalm-Jacobs. Zij feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 70 jarig bruidspaar Kok-Blokland

  TDR 7Locoburgemeester Ter Laak heeft afgelopen dinsdag 29 september een bezoek gebracht aan het 70 jarig bruidspaar Kok-Blokland. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van Ter Laak, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Pel-van Mullem

  Het echtpaar Pel-van Mullem uit Zoetermeer zijn 60 jaar getrouwd Wethouder ter Laak bracht op 29 september een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Pel-van Mullem. Zij feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Ketting-Elsen

  FamKetting 65jr 20 09 MG 5932Waarnemend burgemeester Lokker bracht dinsdag  22 september een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Ketting-Elsen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Friggen-van der Goes

  20200916 Friggen vd Goes 60 jaarBurgemeester Lokker heeft woensdag 16 september, een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Friggen-van der Goes. Door de coronamaatregelen kon het bezoek niet eerder plaatsvinden. De trouwdag van het echtpaar was op 5 juli.

 • 60-jarig bruidspaar Verbeek-Nederpel

  60 jarig huwelijk Bruidspaar Verbeek Fotograaf Patricia Munster 7Locoburgemeester Margreet van Driel ging woensdag, 2 september op bezoek bij het 60-jarig bruidspaar Verbeek-Nederpel. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de locoburgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Boele-Hoogervorst

  60 jarig huwelijk Bruidspaar Boele Fotograaf Patricia Munster 4Locoburgemeester Margreet van Driel bracht afgelopen woensdag, 2 september, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Boele-Hoogervorst. Zij feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Bloemen voor 100-jarige mevrouw Schenk-Keuzenkamp

  100 jarige mw Schenk Fotograaf Patricia Munster 1Burgemeester Lokker bracht afgelopen zaterdag, 22 augustus, een bezoek aan de 100-jarige mevrouw Schenk-Keuzenkamp. De 100-jarige kreeg de hartelijke felicitaties en een mooie bos bloemen namens de gemeente.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Helm-de Vreede

  FamvdHelm 60jr2020 08 MG 5194Burgemeester Lokker bracht dinsdag 18 augustus een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van der Helm-de Vreede. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Felicitaties voor 100 jarige mw Wessels

  100 jarige mevrouw Wessels fotograaf Patricia Munster 6Burgemeester Lokker heeft maandagochtend, 3 augustus, een bezoek gebracht aan de 100 jarige mevrouw Wessels. Op gepaste afstand overhandigde hij haar zijn hartelijke felicitaties en een mooie bos bloemen.

 • 65-jarige bruidspaar Kuiper-Hulshof

  Echtpaar Kuiper Hulshof 65 jaar 300dpi 0009Burgemeester Aptroot bracht donderdag 5 maart een bezoek aan het 65-jarige bruidspaar Kuiper-Hulshof. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Rademaker-Stolker

  Echtpaar Rademaker Stolker 60 jaar. 300dpi 0009Burgemeester Aptroot heeft afgelopen maandag, 2 maart, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Rademaker-Stolker. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Devilee-Folten

  Echtpaar Devilee Folten 65 jaar 300dpi 0004Burgemeester Aptroot heeft afgelopen maandag, 17 februari, een bezoek gebracht aan het 65-jarig bruidspaar Devilee-Folten. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Visser-van Oort

  Echtpaar Visser Van Oort 60 jaar. 300dpi 0003Burgemeester Aptroot bracht donderdagmorgen een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Visser-van Oort  in de wijk Oosterheem. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

-advertenties-

-goede doel-