• 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk

  60 jarig bruidspaar Baak 3 Burgemeester Bezuijen heeft op 13 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk, wonend in de wijk Oosterheem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Bhoendie-Sitaram

  60 jarig bruidspaar Bhoedie 3Burgemeester Bezuijen heeft vrijdag 22 april een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Bhoendie-Sitaram, wonend in de wijk Rokkeveen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Angela-Geerman

  60 jarig bruidspaar Angela 2Burgemeester Bezuijen heeft 20 april een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Angela-Geerman, wonend in de wijk Buytenwegh-de Leyens. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mevrouw Van Hoefen Wijsard-Brouwer

  Van Hoefen Wijsard Brouwer Foto Patricia Munster 3Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 14 april een bezoek gebracht aan de 100-jarige mevrouw Van Hoefen Wijsard-Brouwer, wonend in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met haar bijzondere verjaardag en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Van Straaten-Groenendijk

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van Straaten 3Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen vrijdag, 8 april, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Van Straaten-Groenendijk, wonend in de wijk Meerzicht. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Houniet-Van Diemen

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jairg bruidspaar Houniet 2Burgemeester Bezuijen heeft 24 maart een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Houniet-Van Diemen, wonend in de wijk Centrum. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarige bruidspaar Baptiste-Schel

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Baptiste 1Burgemeester Bezuijen heeft 11 maart een bezoek gebracht aan het 65-jarige bruidspaar Baptiste-Schel, wonend in de wijk Centrum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Perquin-Reebeen

  Fam Perquin 22 02 MG 7947Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen vrijdag, 25 februari, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Perquin-Reebeen, wonend in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Van der Kruk-Jansen in de Wal

  60 jarig bruidspaar Van der Kruk 3Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen woensdag, 23 februari, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Van der Kruk-Jansen in de Wal, wonend in de wijk Buytenwegh de Leyens. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65-jarige bruidspaar Moelchand-Parbhoesingh

  65 jarig bruidspaar Moelchand 05Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 9 februari een bezoek gebracht aan het 65-jarige bruidspaar Moelchand-Parbhoesingh, wonend in de wijk Meerzicht. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Kranenburg-Hageraats

  60 jarig bruidspaar Kranenburg 01Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen vrijdag, 28 januari een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Kranenburg-Hageraats , wonend in de wijk Rokkeveen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Boudestein-Clemens

  60 jarig bruidspaar Boudestein 02Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen donderdag, 27 januari een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Boudestein-Clemens, wonend in de wijk Meerzicht. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Wubben-Mulder

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar WubbenBurgemeester Bezuijen bracht vrijdag 21 januari een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Wubben-Mulder, wonend in de wijk Meerzicht. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 70-jarige bruidspaar Meerburg-Huizinga

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 70 jarig bruidspaar MeerburgBurgemeester Bezuijen bracht afgelopen donderdag, 20 januari, een bezoek aan het 70-jarige bruidspaar Meerburg-Huizinga, wonend in de wijk Centrum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mevrouw Hol-Bruijn

  100 jarige mw Hol Bruijn foto Patricia MunsterBurgemeester Bezuijen bracht vrijdag 14 januari een bezoek aan de 100-jarige mevrouw Hol-Bruijn , wonend in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met haar verjaardag  en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Van den Bos-Vollema

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Van den BosBurgemeester Bezuijen bracht woensdag, 22 december een bezoek aan het 65-jarige bruidspaar Van den Bos-Vollema, wonend in de wijk Driemanspolder/Centrum. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Haighton-Buwalda

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Haighton 001Burgemeester Bezuijen bracht donderdag, 2 december, een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Haighton-Buwalda, wonend in de wijk Oosterheem. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 61-jarige bruidspaar Bolleboom-Hermus

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 61 jarig bruidspaar BolleboomBurgemeester Bezuijen bracht woensdag, 1 december, een bezoek aan het inmiddels 61-jarige bruidspaar Bolleboom-Hermus, wonend in de wijk De Leyens. Een jaartje later dan gepland, maar door de coronamaatregelen kon het bezoek vorig jaar niet doorgaan.

 • 100-jarige mevrouw De Groot-Nieuwstraten

  W.deGroot 100 21 11 MG 1437Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 24 november een bezoek aan de 100-jarige mevrouw De Groot-Nieuwstraten, wonend in de wijk Noordhove. De jarige kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65-jarig bruidspaar Van Wel-Morra

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Van Wel 001Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen donderdag, 18 november een bezoek gebracht aan het 65-jarige bruidspaar Van Wel-Morra, wonend in de wijk Buytenwegh De Leyens. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

-advertenties-

-goede doel-