• 60-jarig bruidspaar Menckeberg-Sies

  60 jarig bruidspaar Menckeberg Sies 04Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 29 maart een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Menckeberg-Sies, in de wijk  De Leyens. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Shaikh Mohamedbux-Sahebzad

  bruidspaar Shaikh Mohamedbux Sahebzad 05Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 29 maart een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Shaikh Mohamedbux-Sahebzad, zij wonen in de wijk Meerzicht. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mevrouw Nieuwenhuis - Goedraad

  100 jarige mevrouw Nieuwehuis Patricia MunsterBurgemeester Bezuijen feliciteerde donderdag 2 maart de 100-jarige mevrouw Nieuwenhuis - Goedraad, wonend in de wijk Centrum met haar bijzondere verjaardag. mevrouw Nieuwenhuis - Goedraad kreeg namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Hermans-van der Horst

  60 jarig bruidspaar Hermans foto Patricia Munster 05Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 24 februari een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Hermans-van der Horst, wonend in de wijk Oosterheem. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Van Rooijen-van Lier

  60 jarig bruidspaar Van Rooijen 03Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 15 februari een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Van Rooijen-van Lier, zij wonen in de wijk Oosterheem. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • Oorkonde voor 127.000e inwoner

  127.000 inwoner 2De 127.000e inwoner van Zoetermeer is geboren: Charlie Norder. De jonge Charlie werd op 7-1-2023 geboren. Burgemeester Bezuijen bracht een kraambezoek mét oorkonde voor de nieuwe Zoetermeerse burger.

 • 60 jarig bruidspaar Van Vliet-Nederpel

  60 jarig bruidspaar Van Vliet 5Burgemeester Bezuijen bezocht donderdag 2 maart het 60 jarig bruidspaar Van Vliet-Nederpel. Zij wonen in de wijk Seghwaert. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Stokkel-Verbeek

  60 jarig bruidspaar StokkelBurgemeester Bezuijen heeft woensdag 25 januari een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Stokkel-Verbeek, wonende in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Nagesser-Adin

  60 jarige bruidspaar Nagesser 3Burgemeester Bezuijen gebracht woensdag 18 januari een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Nagesser-Adin. Zij wonen in de wijk Buytenweg en kregen van de burgemeester de hartelijke felicitaties  met hun huwelijksjubileum en namens de gemeente een mooi boeket.

 • Overlijden Hans Zonneveld

  dhr. Zonneveld zw lichtHans Zonneveld is op 11 januari 2023 in Delft overleden. De familie Zonneveld geeft kennis van zijn overlijden.

 • 60 jarig bruidspaar Keesmaat-Groenendijk

  60 jarig bruidspaar Keesmaat 03Burgemeester Bezuijen heeft 13 maart een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Keesmaat-Groenendijk in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Lindeman-Sala

  60 jarig bruidspaar Lindeman 05Burgemeester Bezuijen heeft vandaag een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Lindeman-Sala, zij wonen in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Smeijers-van Leeuwen

  60 jarig bruidspaar Smeijers 03Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 11 januari een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Smeijers-van Leeuwen. Zij wonen in de wijk Meerzicht. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Zwart - Roest

  60 jarig bruidspaar Zwart 02 1Burgemeester Bezuijen bracht net voor de kerstdagen een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Zwart - Roest, wonende in het Dorp. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Feeke

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Feeke 03Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 21 december een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Feeke, zij wonen in de wijk De Leyens. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Zoutenbier-Boesenach

  60 jarig bruidspaar Zoutenbier 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 14 december een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Zoutenbier-Boesenach, zij wonen in Dorp. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100 jarige heer Van der Meer

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 100 jarige meneer Van der Meer 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 7 december een bezoek aan de 100 jarige heer Van der Meer, wonende in de wijk Meerzicht. De 100 jarige kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • bruidspaar Van der Laag-Nahon

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laag 2Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Van der Laag-Nahon, wonende in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar Hoeve

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Hoeve 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 10 november een bezoek aan het 65 jarig bruidspaar Hoeve, wonende in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Bout 3Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 3 november een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik. Zij wonen in de wijk Seghwaert. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

-advertenties-

-goede doel-