• 60-jarig bruidspaar Visser-Bax

  60 jarig bruidspaar Visser BaxBurgemeester Bezuijen bracht woensdag 20 september een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Visser-Bax. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65 jarig bruidspaar Pettinga-van Hooven

  65 jarig bruidspaar Pettinga 04Burgemeester Bezuijen heeft vrijdag 15 september een bezoek gebracht aan het 65 jarig bruidspaar Pettinga-van Hooven. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Buurman-Peeters

  60 jarig bruidspaar Buurman 04Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 14 september een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Buurman-Peeters. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Van Oosterhoud-de Jong

  Bruidspaar vOosterhoud 23 09 MG 0934 1Burgemeester Bezuijen bezocht donderdag 7 september een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Van Oosterhoud-de Jong. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Rooy-Schneider

  Bruidspaar Rooy Schneider 23 09 MG 0874Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 6 september een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Rooy-Schneider. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Visser-van Peenen

  60 jarig bruidspaar Visser 004Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 30 augustus een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Visser-van Peenen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Massaar-Esseboom

  60 jarig bruidspaar Massaar 003Burgemeester Bezuijen heeft woensdagmorgen een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Massaar-Esseboom. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar Van Nieuwenhoven-Holscher

  65Jr.Nieuwenhoven HolscherBurgemeester Bezuijen heeft donderdagmiddag 24 augustus een bezoek gebracht aan het 65 jarig bruidspaar Van Nieuwenhoven-Holscher. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar Mekkering-Krouwel

  65 jarig bruidspaar Mekkering 004Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 23 augustus een bezoek aan het 65 jarig bruidspaar Mekkering-Krouwel. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Wanders-van der Hoeven

  60 jarige bruidspaar Wanders 004Burgemeester Bezuijen heeft woensdagmorgen 23 augustus een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Wanders-van der Hoeven. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Druten-ten Holder

  60 jarig bruidspaar Van Druten 003Locoburgemeester Weerwag bracht maandag 7 augustus een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Druten-ten Holder. De locoburgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Groenewegen-Lunenburg

  Loco burgemeester Wim Blansjaar feliciteert 60 jarig bruidspaar Groenewegen 004Locoburgemeester Blansjaar bracht maandagochtend 17 juli een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Groenewegen-Lunenburg. Zij wonen in de wijk Buytenwegh de Leyens. De locoburgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Mw Heijmans-van den Burg viert 100e verjaardag

  100 jarige mw Heijmans 005Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 5 juli een bezoek aan mw Heijmans-van den Burg die deze maand haar 100e verjaardag viert. De jarige kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester en een mooi boeket namens de gemeente.

 • 60-jarig bruidspaar Van Stee-Hamstra

  60 jarig bruidspaar Van Stee 05Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 15 juni een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Stee-Hamstra, zij wonen in de wijk Meerzicht. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Scherpenisse- van ’t Land

  60 jarig bruidspaar Scherpenisse 3Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 8 juni een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Scherpenisse- van ’t Land. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Groen-van Muiden

  60 jarig bruidspaar Groen Van Muiden 002Burgemeester Bezuijen bracht woendag 24 mei een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Groen-van Muiden, zij wonen in de wijk Oosterheem. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Baas-Mol

  60 jarig bruidspaar Baas Mol 004Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 17 mei een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Baas-Mol, zij wonen in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Jongejan-Rog

  60 jarig bruidspaar Jongejan 004 Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 10 mei het 60-jarig bruidspaar Jongejan-Rog, zij wonen in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Pak-Jacobs

  60 jarig bruidspaar Pak 009Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 10 mei een bezoek gebracht aan 60 jarig bruidspaar Pak-Jacobs, in de wijk Rokkeveen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Hendriks

  60 jarig bruidspaarHendriks 1Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 3 mei een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Hendriks.  Het echtpaar Hendriks woont in de wijk Centrum. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

-advertenties-

-goede doel-