F2A6058 Toernooi Belgie 2019De broers Rahul en Diwesh Bhoera hebben tijdens een internationale katawedstrijd in België beide de derde plaats behaald. Karatevereniging Tomo no kai deed voor het eerst mee aan de katawedstrijd in het Belgische Overpelt.

yannick stolzDe Zoetermeerse tennisclub ALTV staat aan de start van het tennisseizoen met een opvallend groot aantal jeugdleden. Meer dan 80 junioren zullen de komende weken de kleuren van ALTV verdedigen. Verdeeld over 14 juniorenteams zullen de meeste jonge tennissers gaan deelnemen aan de competitie.

sv oosterheemSV Oosterheem krijgt een nieuwe kantine, het college heeft besloten de voetbalvereniging te steunen met een subsidie van 75.000 euro. De club, die gevestigd is in het Buytenpark, is blij dat de huidige kantine, die al jaren niet meer voldoet, nu kan worden vervangen door nieuwbouw.

20190314 6205Jeu de Boulesclub Zoetermeer maakt zich met 170 leden klaar voor het grote feest van de opening van hun nieuwe Boulodrome. Het nieuwe clubhuis, met overdekte binnenbanen, wordt zaterdag geopend door burgemeester Aptroot.

ijshockey derbyTwee ijshockeyteams die beiden het Zoetermeerse SilverDome als thuisbasis hebben, spelen zaterdag 16 maart een sensationele wedstrijd. In het Silverdome speelt deze avond het team van ‘the Outlaws’ tegen de ‘rechtstreekse concurrent’ ‘Untamed Panters’.

IMG 3840Zondag 10 maart jl. vonden in Hasselt/België het 7e Open Belgisch Kampioenschap Para-karate 2019 en in Amsterdam de Benelux Open 2019 plaats. Budoschool Kai Sei was op beide toernooien actief. Op beide toernooien werden diverse prijzen gewonnen door de deelnemers.

taverzoDe Belg Yannick Vostes, zal vanaf volgend seizoen zijn opwachting maken bij het team van deBoer Taverzo in de eredivisie. Ook de 13 jarige Gabrielius Camara, op dit moment nog uitkomend in het tweede team van deBoer Taverzo wordt een vaste waarde voor het eerste team.

shortcurling 1e plaatsDit weekend werd op de curlingbaan in het Silverdome en 1e Zoetermeer Shortcurling open toernooi gespeeld. 20 teams deden mee aan dit toernooi dat tevens een fundraising activiteit was voor de stichting ‘Spieren voor Spieren’.

IMG 0747IKC Klimboom won maandag 25 februari de schoolprijs van het schoolsporttoernooi Tafeltennis voor basisscholieren en mag de wisselbeker een jaar lang bij zich houden. Er deden maar liefst 80 kinderen mee verdeeld over vier categorieën.

 Y4A47163Het jonge Zoetermeerse tennistalent Kyvan Rietkerk speelde dit weekend op een internationaal tennistoernooi in eigen stad maar liefst 2 finales. De InTime Tennis Direct Junior Open 2019 werd georganiseerd op de Proflex banen (trage hardcourt) in Dekker Sport Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-