sponsors fczUitzendbureau Solutions en FG Clinic worden de nieuwe hoofdsponsors van FC Zoetermeer. Ze gaan met de club een partnership voor vier jaar aan en steunen de ambities en toekomstplannen van de voetbalvereniging.

wpfg ijshockeyDe ijshockeywedstrijden van de World Police en Fire Games worden op twee locaties gehouden, namelijk in Zoetermeer en in Utrecht. Brandweer- en politieteams van over de hele wereld binden hier de strijd met elkaar aan om de eer en glorie, maar ook om goede banden aan te halen.

WPFG handboogDe World Police Fire Games worden dit jaar in onze regio gehouden, in Zoetermeer zijn enkele wedstrijden zoals het Handboogschieten en Mountainbiken, en ook in Rotterdam en Den Haag worden wedstrijden gehouden. De Handboog wedstrijden werden georganiseerd door HKS in het Westerpark.

Bronzne medailleColin van der Hoff heeft dinsdag 26 juli 2022 in Banska Bystrica op dag 2 bij het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) een bronzen medaille gewonnen op de 200 meter schoolslag. De zwemmer van de Zwemvereniging WVZ Zoetermeer tikte in een spannende finale aan in 2.19,47.

afscheid martinMartin Pieterse, de bevlogen voorzitter van stichting Wielerpromotie Het Groene Hart neemt afscheid tijdens de World Police and Firegames. Na 25 jaar vindt hij het genoeg. Al jaren is hij de grote organisator van de mountainbike wedstrijden in o.a. Zoetermeer en Spaarnwoude.

vierdaagse_laatste_dagBijna 100 Zoetermeerse wandelaars sloten de Vierdaagse van Nijmegen vrijdag af op de Via Gladiola. De wandelaars zijn goed herkenbaar aan hun groene shirts van Sportief Wandelgroep Zoetermeer en genoten volop van de laatste dag wandelen.

                Een grote groep Zoetermeerders loopt mee in de Vierdaagse van Nijmegen, vanuit Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Ze zijn overal goed te herkennen aan hun felgroene shirts en vandaag lekker op weg naar de laatste wandeldag en de intocht in Nijmegen.

20220715 32852Wie het echt te warm heeft dit weekend kan nog altijd lekker afkoelen bij SnowWorld, daar is het altijd - 7 graden. Dit weekend heeft SnowWorld een speciaal snowboardpark, met uitdagende rails en springschansen.

nieuwbouw fc zoetermeer tekening 2 10 dec 2021 600pxVoetbalvereniging FC Zoetermeer is opgericht in 1975 en sinds 1990 gevestigd in het sportpark aan Scheglaan 11 in Rokkeveen. De kleedruimte was dringend aan vervanging toe, nu liggen er plannen voor een heel nieuw clubgebouw.

Sponsoravond 47Tijdens de Sponsoravond voor de 104de Vierdaagse van Nijmegen van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer, hebben Camillus Overmeire van Just Notarissen en Don Braad, voorzitter SWZ een sponsorovereenkomst getekend.

-advertenties-

-goede doel-