maurits remmen winnaarTwee weken geleden heeft Maurits Remmen van schermvereniging Zaal Kardolus goud verdiend op het Lajos-csire-gedächtinsturnier. Nu heeft hij opnieuw goud binnen gehaald op het Internationales Degen Pokal Turnier.

SVO JO11 1 01Het team SV Oosterheem JO11-1 van coach Bas Koolmees is al jaren bezig met dribbelen, passen en scoren. Dit seizoen hebben ze twee nieuwe sponsors gescoord: Den Dulk Accountants en De Boer Maatwerk.

20181111.Clubmeet.groepverkleedAfgelopen zondag hebben de minioren van zwemvereniging WVZ het zilver behaald tijdens de Regionale Minioren Club Meet in zwembad De Aquarijn in Alphen aan den Rijn. Met deze fantastische uitslag plaatsten zij zich voor de landelijke finale die op 6 april 2019 in Den Haag wordt georganiseerd.

team taverzoNa een topprestatie vorig seizoen met 6 overwinningen op rij in Europa en een spannende ontknoping in de strijd met de Franse topploeg Istres, viel het doek in de 4e ronde. Dit seizoen mag het team starten in de 3e ronde en speelt deBoer Taverzo tegen één van de winnaars uit de tweede ronde, SF SKK El Niño Praag.

heren 1 en 2 kampioenALTV Zoetermeer heren 1 is kampioen geworden in de 2e klasse zondag. Het jonge team won op de laatste speeldag met 5-1 bij de Aeronauten waarmee het kampioenschap veilig werd gesteld. Het was voor de jeugdspelers Cian Mikkelsen (13), Yannick Stolz (13) en Nout Brouwer (14) de eerste keer dat zij competitie speelden bij de senioren.

44916014985 431dcd07c6 oDe 42e Klaverbladloop werd een echte najaarsklassieker, met 1100 deelnemers en typisch najaarsweer. Prima loopweer, 13 graden en een hoge luchtvochtigheid, maar ook met de zuidwester die daar bij hoort. Weliswaar geen stormkracht, maar toch zwaar in het laatste stuk langs het Heemkanaal.

DWO 2SV DWO gaat voor de komende twee jaar een samenwerking aan met Sparta Rotterdam op het gebied van jeugdopleiding. Dit is vandaag bekend gemaakt op de websites van beide clubs.

sv oosterheemSV Oosterheem heeft de competitiewedstrijd met TOGB uit Berkel & Rodenrijs in de 4e klasse verloren met 1-4. Het verschil werd na de rust gemaakt, beide ploegen zochten de kleedkamer op met een gelijke stand.

IMG 3469 2De eerste wedstrijd van de Breedtesportcompetitie 2018-2019, georganiseerd door de KNZB en zwemvereniging WVZ, vond afgelopen zondag plaats in het zwembad De Veur te Zoetermeer. WVZ deed met 15 springers aan deze ronde mee en behaalde een goed resultaat.

foto bij persbericht Ruud van ZonDit jaar vindt de 42e editie van de Klaverbladloop plaats. De Klaverbladloop wordt georganiseerd op zondag 11 november en kent verschillende afstanden: voor de jeugd tot 12 jaar is er een 1.000 m loop die start om 10:45 en verder zijn er prestatielopen van 5, 10 en 15 km, die starten vanaf 11:30.

-advertenties-

-goede doel-