Doko 9525Afgelopen zaterdag reisde Dojo Hokori Meiyo in twee groepen af naar de eerste toernooien van dit seizoen. De groep beginners reisde af naar de voor het eerst georganiseerde Kazoku Cup te Ridderkerk. De groep gevorderde vechters reisde af naar Sommelsdijk voor de Itachi Cup.

 EUR1938 ed 1 web copyNa een pauze van 2 jaar heeft De Boer Taverzo een succesvolle rentree gemaakt in de Europacup. Met twee winstpartijen in Groep A wist De Boer Taverzo overtuigend de tweede ronde te bereiken door beide tegenstanders uit Groep A te verslaan.

0A3C9914 AE91 43CF 97F0 A616A57EF0C2Met 44 deelnemers uit het hele land is de geuzentocht uitgegroeid tot een landelijke sportbijeenkomst in de kanowereld. Deelnemers uit Friesland, Noord-Holland, Overijssel en Brabant kwamen naar de Zoetermeerse Kanovereniging om de jaarlijkse Geuzentocht te varen

Promotie BJJ YotosamaBij Budoschool Yotosama werd er door Remco Pardoel een Brazilliaans Jiu-Jitsu Seminar gehouden waar na afloop ook diverse promoties werden gegeven door de pioneer van het Brazilliaans Jiu-Jitsu in Nederland. Pardoel was diegene die het het Brazilliaans Jiu-Jitsu in Europa introduceerde.

Geuzendag startHet weer, een record aantal deelnemers en een evenement dat zonder incidenten verliep, maakten dat de 11e editie van de Geuzendag Zoetermeer, zondag 24 september, zeer succesvol werd. Na een sportieve opening door wethouder Jan Iedema ging het evenement van start.

-advertenties-

-goede doel-