Thea JoopBridgeclub Tuinen & Akkers is het jaar goed begonnen met een nieuw sportevenement. Om de twee weken organiseert de bridgeclub vanaf deze maand de Zondagdrive, die vanaf de eerste editie gezellig en goed bezocht was.

mau mulhiem 2 1Na zijn eerste plaatsen op het Lajos-csire-gedächtinsturnier en internationales degen pokal turnier in Duitsland heeft schermer Maurits Remmen van schermvereniging Zaal Kardolus goud gewonnen afgelopen zaterdag tijdens de jeugdprijs stad Leuven te België.

ZV Dolfijn 20190112865A0317Vanaf 1 januari zijn de zwemlesactiviteiten van stichting Dol-fijn overgenomen door WVZ Zoetermeer. Daarmee is WVZ Zoetermeer uitgebreid met een leszwemafdeling voor kinderen met een beperking of die meer tijd nodig hebben voor zwemles. Hiermee is WVZ in een klap honderd nieuwe leden rijker.

IMG 1146Dit jaar is er een primeur in Zoetermeer. Het eerste kampioenschap shortcurling zal op 3 maart in de Silverdome plaats gaan vinden. Dit kampioenschap is tevens een fundraising activiteit voor de stichting ‘Spieren voor Spieren’.

20180128 Dekkerloop GVW 00632 LZondag 20 januari 2019 vindt de 8e editie van de Rokkeveense Dekkerloop plaats in Zoetermeer. Bij de Dekkerloop kunnen afstanden gelopen worden van 1.5km Kids Run, 5km, 10km en de Halve Marathon, alle afstanden starten bij Dekkers Sport in Rokkeveen.

-advertenties-

-goede doel-