patnersAlle jeugdteams van Zoetermeer Panters waren dit weekend aanwezig op het 12e Internationale Theo Koperdraad ijshockey toernooi in Heerenveen. Terwijl het seizoen nog niet echt begonnen is, haalden de Pantertjes hier al prima resultaten.

fc versFC Zoetermeer is genomineerd als één van de zes voetbalclubs in Nederland die meedingen naar een finaleplaats in de selectie van het FC VERS-programma van de KNVB.

 BGT6609 ed 1 webZondag 15 september stond de start in de eredivisie voor Benelux Group Taverzo op het programma. Met veel overmacht en geen enkele verloren partij sleepte Taverzo de volle winst binnen tijdens deze thuiswedstrijd voor hen.

taverzoBeneluxGroup Taverzo speelt op 15 september om 14:00 uur zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie Tafeltennis. Het eerste team reikte de afgelopen 10 jaar onafgebroken tot de finales. Ze wordt dit seizoen gesteund door de Benelux Group. De eerste tegenstander is de ervaren ploeg van Hercules uit Terborg.

Foto credits Elsbeth ParmentierVrijdag 20 september opent tafeltennisvereniging Taverzo haar deuren met de kick-off OldStars tafeltennis, een nieuw beweegaanbod voor 55-plussers uit de omgeving. Niemand minder dan tweevoudig Europees kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop is aanwezig.

Opstapfoto 20De Klaverbladloop vindt plaats op 10 november voor de 43e keer. Deze hardloopwedstrijd in Zoetermeer van 5, 10 of 15 km heeft de reputatie de gezelligste en best-georganiseerde loop van de regio te zijn, waarbij stroopwafels en erwtensoep een traditie zijn.

Spelers escorteMixed Hockey Club Zoetermeer organiseert op zaterdag 14 september een Open Dag. De vereniging zet die dag de deuren gastvrij open voor geïnteresseerden om te komen proeven van de ambiance en om de accommodatie te bekijken.

jeugdkamp2019 1Tennisverenging ALTV en in het bijzonder organisator en trainster Susanne Esser kijken heel tevreden terug naar het jaarlijkse tenniskamp dat de club organiseerde op het terrein aan het Vernède sportpark.

wedstrijdleidingHet BKT- Open Seghwaert, dat afgelopen week is gehouden, is in de hoogste damescategorie (D5) gewonnen door Juliette de Krijger. Zij versloeg in een spannende finale de Jessica den Heijer met 6-0 6-7 6-1.

HJM POSTER 2019 v002 webWoensdag 28 augustus vindt de Klaverblad International High Jump Meeting plaats in Zoetermeer bij atletiekvereniging Ilion. Er staan verschillende wereldtoppers aan de start waaronder Mirela Demireva en Douwe Amels.

-advertenties-

-goede doel-