20200920 20659Karatevereniging Tomo no Kai vierde afgelopen zondag met een buitentraining in Buytenwegh het 30-jarig jubileum van de vereniging. De vereniging koos voor een coronaproof feestje op een grasveld, waar alle leden bij zouden kunnen zijn. 

vrijbuitersBij de Zoetermeerse Scoutinggroep John McCormick (JMC) werd op zaterdag 23 september 1995 een nieuwe bijzondere speltak opgericht: De Vrijbuiters. Een unieke speltak binnen Scouting Nederland die na 25 jaar nog steeds actief is. Om dit te kunnen vieren is JMC hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Jochem de HoopTafeltennis – Het onderling duel in de eredivisie tussen het tafeltennisteam uit Zoetermeer en de directe concurrent en uitdager Hilversum werd uiteindelijk in Wageningen gespeeld. Vanwege de beperkingen rond het coronavirus bleek dit de beste keuze.

DSC 0912Korfbal - De Meervogels gingen op bezoek bij Fiks in Oegstgeest en troffen een ploeg die vanaf de eerste minuut de regie voerde met een grote achterstand tot gevolg. Met de rust in zicht werd echter de achtervolging ingezet, maar zou dit genoeg zijn?

hudito1Hockey - In de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen kreeg MHCZ dames Hudito op bezoek. De Delftenaren werden meteen onder druk gezet door de thuisploeg. Kansen waren er genoeg, maar dit leidde niet tot een score.

DSOVoetbal - Na lange tijd mochten de mannen van DSO weer het veld in. In het duel (2e klasse C) in Hoek van Holland tegen HVC'10 hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Na een uur spelen sloeg echter het onheil toe. DSO speler Sahr Kabuta raakte gewond en de wedstrijd werd gestaakt.

MHCZ Dames 1 2020 2021De Mixed Hockey Club Zoetermeer heeft besloten om op de shirts van Dames 1 en Heren 1 aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds helpt door de contributie/het lesgeld te betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor deelname aan sport en cultuur.

de hardloopwedstrijd van Klaverblad bij IlionDe organisatie van de Klaverbladloop heeft besloten dit jaar geen Klaverbladloop te organiseren. Het is door de coronamaatregelen niet mogelijk de loop, door velen de gezelligste van de regio genoemd, veilig en goed te laten verlopen.

Ouderengroep TaverzoTafeltennis - Het team DeBoer Taverzo dames, Wianka Overbeeke, Nadia Huizer en Jessica Eijgelsheim, zijn door een 5-3 overwinning op Tempo Team gepromoveerd naar de landelijke 1e divisie. De beslissingswedstrijd werd gespeeld doordat vanwege corona de competitie in het voorjaar vervallen werd verklaard.

karate copy copyTwee trainsters van Budoschool Kai-sei hebben namens de vereniging de opleiding Lesgever G-Karate in België gevolgd. Beide trainsters mochten het bijbehorende diploma van de internationale opleiding, op zondag 6 september, in aangepaste omstandigheden in ontvangst nemen.

-advertenties-

-goede doel-