950E014B 9212 423C 8B5E 1D19835D4AD8De meegereisde supporters die waren meegereisd naar Leiden waren zaterdag in gezonde wedstrijdspanning. Daar werd de wedstrijd tegen koploper UVS gespeeld. UVS, koploper met 54 uit 21, moest in eigen huis worden verslagen om de Zoetermeerse kampioensdroom (49 uit 20) intact te houden. 

Canadees Pro Patria 1In het weekend van 14 en 15 mei bracht de Canadees Jason Burnett een bezoek aan Nederland, om een aantal trainingen te verzorgen voor de ere- en 1e divisie trampolinespringers van Pro Patria.

Campagnebeeld1080x1080De World Police and Fire Games WPFG2022 vinden deze zomer plaats in Rotterdam, maar het handboogsport onderdeel zal in Zoetermeer, in het Westerpark, plaatsvinden. De Games zijn de Olympische Spelen voor politie- en brandweermensen van over de hele wereld.

voetbalkamp AdoDit jaar heeft ADO Den Haag voor het eerst bij FC Zoetermeer een voetbalkamp georganiseerd. Het voetbalkamp vindt altijd plaats in de mei-, voorjaars- en zomervakantie en is voor jongens en meisjes. Het kamp werd eerder al gehouden in het stadion van ADO Den Haag, maar dit jaar dus in Zoetermeer.

CRAFT turntoernooiIn het weekend van 7 en 8 mei organiseerde Pro Patria twee wedstrijden: bij trampolinespringen was het op zaterdag de tweede plaatsingswedstrijd voor de ere- en 1e divisie en de afdeling turnen organiseerde zelf de eerste editie van het CRAFT Turntoernooi.

oldstars wedstrijdWalking Football vereniging Zoetermeer Old Stars organiseerde vrijdag 6 mei een groots toernooi bij F.C. Zoetermeer. Mede door het mooie weer en de geweldige organisatie was het een dag om niet snel te vergeten.

561Het weer op complex Bentwoud was dit weekend zo stralend dat iedereen wel plezier moest krijgen om naar de wedstrijd tussen sv DSO en Westlandia te komen kijken. Beide teams doen het dit seizoen goed en zijn hooggeplaatst. Plezier uitstralen op het veld is ook een basis om tot goede resultaten te komen.

ballenactieVereniging Zoetermeer Oldstars houdt bij het 2e Zoetermeer Open Walking Football toernooi dat zij organiseren een speciale ballen actie voor vluchtelingkinderen. Vrijdag 6 mei is het toernooi met 12 deelnemende teams uit de regio. Tijdens het toernooi wordt geld opgehaald om ballen te kopen.

nieuw klimparkWethouder Van Driel opende het nieuwe klimpark van Zoetermeer en markeerde daarmee de naamsverandering van Ayers Rock naar Adventure Valley. Onder de nieuwe naam, onderdeel van SnowWorld Zoetermeer, groeit de attractie door naar een compleet outdoorcentrum.

Taverzo Heren 1 en 2 1Met een klinkende 7-0 overwinning op VeerhuisWessem/Westa heeft het eerste team van tafeltennisvereniging De Boer Taverzo zich als poulewinnaar geplaatst voor de play-offs. Daarmee bleef het de concurrentie uit Maashorst met 4 punten voor.

-advertenties-

-goede doel-