taverzo 2019De Zoetermeerse tafeltennisploeg De Boer Taverzo treft op 13 mei in de groepsfase om het landskampioenschap 2020-2021 bij de heren als eerste Klimaatgroep Stars uit Middelstum en later op de dag de ploeg van TOGB uit buurtgemeente Lansingerland.

Screenshot 20210502 155337 ZoomDe afgelopen maanden hebben de deelnemers die het rolstoeldansen beoefenen en andere geïnteresseerden kennis kunnen maken met zitdansen. Rolstoeldansen vraagt om meer ruimte dan de meeste deelnemers thuis hebben, maar zitdansen kan iedereen ook thuis via zoom doen.

yousef en job copyDe aankondiging van een nieuw O23 team als 2e team onder Zaterdag 1 en de ambitie die FC Zoetermeer heeft om binnen 5 jaar een stabiele 2e klasser te zijn, begint zijn vruchten af te werpen met de komst van twee selectiespelers, Yousef Mohamed en Jop van Uffelen.

image001 copyZondag 25 april 2021 vond de 1st Online Inclusive World Championship I-Karate Global plaats. Zes Nederlandse I-karateka waaronder twee Zoetermeerse deelnemers, namen hieraan deel en behaalden prachtige resultaten. De sporters namen maar liefst 5 medailles en een 8ste plaats mee naar huis.

phemiaSport- en beweegdocente Phemia de Boer is haar hele leven actief in de sport. Bij Pro Patria heeft zij vele evenementen georganiseerd en vooral de Jazzdance heeft haar hart gestolen. De Zoetermeerse danslerares kreeg een Lintje in haar woonplaats Alphen aan den Rijn. 

tempImageQRByO3Zondagochtend was de eerste kennismaking en trainingsdag van het frame-voetbal op het terrein van voetbalvereniging DSO. Het frame-voetbal is een nieuw initiatief van sportondersteuner René van Oeffel  van Www.Sportondersteuner.nl

-advertenties-

-goede doel-