edwin meervogelsZ.K.V De Meervogels heeft met ingang van het seizoen 2021-2022 Edwin Visser aangetrokken als hoofdcoach van de selectie. Edwin Visser woont in Zoetermeer, is vader van 2 kinderen en begon als speler bij Tempo uit Alphen a/d Rijn, maar moest al vroeg in zijn spelersloopbaan stoppen door blessureleed.

zwemactiviteit zwembad de veur 4Het ochtendzwemmen komt te vervallen, omdat dit niet rendabel is. Volgens aanbieder Zweminstituut/ Swim en Smile zijn doelgroepactiviteiten zoals het ochtendzwemmen niet kostendekkend meer sinds de bezuinigingen op de Zoetermeerpas.

IMG 20210220 144729 resized 20210220 091025405De selectie- en wedstrijdspringers van Pro Patria werden zaterdag 20 februari door TV Buytenwegh uitgenodigd voor een clinic Padel. De tennisvereniging heeft sinds 2017 op de plaats van twee tennisbanen twee Padelbanen gebouwd.

IMG 5139Na weken niet met elkaar te hebben getraind was het dit weekend voor de jeugd van Dojo Hokori Meiyo weer tijd om in de zon met elkaar 1,5 uur te knallen. Op de parkeerplaats van de sportzaal bij het Buytenpark hebben zij aan hun conditie gewerkt, maar ook krachtoefeningen gedaan.

OldstarsWalking Footballclub Zoetermeer OldStars wil ook in de coronatijd senioren stimuleren om aan sport te blijven doen. Het verzorgen van normale trainingen is nu lastig door de coronaregels, maar de club heeft met een kleine subsidie tóch een weg gevonden om te blijven sporten.

Sport voorjaarsvakantie 2021 2De gemeente Zoetermeer organiseert in de voorjaarsvakantie van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari verschillende activiteiten voor de jeugd. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom maar in verband met de coronamaatregelen kunnen ouders niet op de sportvelden blijven.

alternatieve 4daagseSportief Wandelgroep Zoetermeer heeft voor de leden een alternatief programma opgesteld in plaats van de Vierdaagse van Nijmegen. De Vierdaagse is gecanceld vanwege het coronavirus, net als vorig jaar. Maar Sportief Wandelgroep wil deze zomer toch wandelen en koos voor een coronaproof alternatief.

fcZDe nieuwe Commissie Voetbalzaken bij voetbalclub FC Zoetermeer werkt hard aan een totaal nieuwe opzet van de jeugdopleiding. Dit seizoen is reeds gestart met de hervorming van de jeugdopleiding en een uitgebreid opleidingsplan voor de komende jaren om de ambities van de club te realiseren.

FitstapHet doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal gaan voelen. Op maandag 1 maart 2021 start het beweegprogramma FitStap in Zoetermeer, bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer.

DSC 9061De stijldans cursisten van Jessica Dansen waren toe aan hun examen. Dit is elke cursus een moment waar de deelnemers reikhalzend naar uit zien, maar met de hele groep samen in de grote danszaal was nu niet mogelijk. Online afdansen kon echter ook prima volgens Jessica.

-advertenties-

-goede doel-