FC Zoetermeer Streekstra De Zoete NaumanMartijn de Zoete, de nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, is erg in zijn nopjes met het feit dat de spelers komend seizoen terugkeren. “FC Zoetermeer is op de goede weg. Dit seizoen nog volop in de race voor nacompetitie en ik hoop dat Leroy en zijn mannen dit gaan realiseren”, aldus Martijn.

bronsElise Reedijk stond in Spanje als eerste Nederlander ooit op het EK Para-karate. Als debutant pakte ze brons op het onderdeel Kata. Ze beleeft een topjaar, nadat ze op het Sportgala was gekroond tot eerste G-sporter van het jaar. Het is duidelijk: Elise verlegt grenzen, en ze is nog niet klaar.

silent disco copyAan het einde van het schaatsseizoen bij Silverdome organiseert de schaatsbaan een gezellige silent disco ON ICE. Zaterdag 25 maart kan iedereen meeschaatsen en zijn mooiste tricks op het ijs laten zien.

Tirza en KayleighTwee talentvolle meiden van SVO Buytenpark, Tirza en Kayleigh, zijn geselecteerd voor het KNVB jeugdplan MO11. In dit traject worden de grootste talenten van de regio begeleid en klaargestoomd voor het spelen op het hoogste niveau.

20230318 215435Op zaterdag 18 maart vond de 24e Aalsmeer Flower Cup plaats. Dit internationale toernooi vindt één keer in de twee jaar plaats in sporthal De Bloemhof. GV Pro Patria verscheen met tien sporters niet onverdeeld positief aan de start in vier verschillende categorieën.

Rosalin op boat2Zeezeilster Rosalin Kuiper is 26 februari met haar team Malizia en de Seaexplorer gestart aan de 3e etappe van The Ocean Race. Het is de langste etappe in de vijftigjarige historie van The Ocean Race, van Kaapstad naar Itajai in Brazilie. Hoe staat ze er momenteel voor? Een update.

Fasekampioen 3e fase SVO Buytenpark JO10 1 foto 2SVO Buytenpark JO10-1 is in de 3e klasse kampioen geworden van de 3e Fase in het KNVB jeugdvoetbal. De spelers leverden een geweldige prestatie door in hun poule de meeste punten te behalen van alle ploegen.

DHM2Afgelopen weekend heeft Dojo Hokori Meiyo beide dagen mee gedaan aan wedstrijden: zaterdag was er het Belgisch Open Kata Toernooi waar 7 leden mooie kata’s liepen en zondag reisden 9 vechters af naar Kamakura in Den Haag voor het Open European Championships Kyokushinkai Karate.

Team Alfrink op NK schaatsenAlfrink leerlingen Ymke Wubben, Fleur Alkemade en Amber Koetsier stonden donderdag 16 maart aan de start van het NK Scholen Ploegen Achtervolging schaatsen. De leerlingen kwamen uit voor Team Alfrink. Teams kwamen uit het hele land naar de Uithof waar spannende wedstrijden werden gereden.

Jaimy Kat Brons EK Jiu Jitsu 2023Tijdens het Europees Kampioenschap Jiu-Jitsu in het Franse Lille heeft Jaimy Kat, van Budoschool Yotosama, knap het brons bemachtigd in de klasse -56 kg bij de Junioren -21 jaar. Ook andere leden van Yotosama leverden knappe prestaties.

-advertenties-

-goede doel-