halve marathon 1De eerste Halve Marathon Zoetermeer, na 8 edities Dekkerloop, ging zonnig van start. De lopers genoten van het prima loopweer: droog met een lekkere temperatuur en een fijn zonnetje. Het hele parcours was goed aangegeven en de lopers liepen overal op snel asfalt.

SVO JO9 1 Randstad CupDe jongens van SV Oosterheem team JO9-1 speelden zaterdag 11 januari het eerste toernooi van het jaar onder leiding van trainers Urel Tjien Fooh en Raoul Jap-Sam. Zij streden voor de eer bij het Haris Međunjanin Future Legends TOP O9 toernooi met 48 deelnemers op het complex van AFC’34 in Alkmaar.

20200112 155042Budoschool Kai Sei behaalde acht podiumplaatsen en een derde plek in het medaille klassement op het eerste karatetoernooi van 2020. Zondag 12 januari vonden in Apeldoorn de officiële NK Senioren & Teams en de NK I-Karate 2020 plaats, een nationaal kampioenschap van de Karate-do Bond Nederland.

albufeiraDe complete selectie -zowel spelers van 1 als 2- van FC Zoetermeer samen met de staf en een groep vrijwilligers volgen een 4-daagse trainingstrip in Albufeira, Portugal. Het groepsproces staat tijdens dit trainingskamp voorop, maar er worden ook wedstrijden gespeeld.

i 4nJv7N9 X3Passie en H!P, onderdelen van Harpe Davids Zoetermeer, lieten vrijdag 3 januari in de Veur voor het eerst hun nieuwe show aan het publiek zien. Ook werden enkele jubilarissen gehuldigd waaronder Henry Van Maanen die zijn 40 jarig jubileum vierde.

20190120 Rokkeveense Dekkerloop GVW 0063 X3Na acht succesvolle edities van de Rokkeveense Dekkerloop heeft de organisatie besloten om verder te gaan als ‘Halve Marathon Zoetermeer’. De loop blijft voor veel sporters het eerste grote sportevenement van het jaar, een mooie start van 2020.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-