actviteit hokoriDojo Hokori Meiyo verzorgt, met een aantal jeugdleden, sport activiteiten in de herfstvakantie voor Zoetermeer sport. De activiteiten bestonden uit onderdelen uit het Kyokushin karate en kickboksen en werden gegeven in de sporthal in het Willem Alexander Plantsoen.

MCHZ 2Na een week van goede gesprekken en intensieve trainingen begonnen de dames van Zoetermeer afgelopen zondag met vol vertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen de nummer 3, Alphen. Zoetermeer begon met een goede hoge druk waardoor Alphen lastig in het spel kwam. 

Scoutinggroep Ashanti LustrumScoutinggroep Ashanti bestaat op 26 juni 2022 alweer 40 jaar. Om deze mijlpaal groots te vieren zullen er door de Zoetermeerse scoutinggroep in de aanloop hier naartoe al meerdere festiviteiten gevierd worden. Zo staan er een bingo, winterbarbecue, feest en weekendkamp op de planning.

ilion sponsorJUST Notarissen en Ilion hebben elkaar een aantal jaren geleden gevonden en sindsdien is er een hechte samenwerking. Nu het lopende sponsorcontract afliep waren beide partijen het er snel over eens dit voor weer 3 jaar te verlengen.

stellanova1 copyHet jaarlijkse Unicoz volleybaltoernooi voor leraren vond op dinsdagavond 12 oktober plaats in sporthal de Veur. De opkomst was ook dit jaar weer geweldig. Maar liefst 19 teams gingen vol enthousiasme de strijd aan.

theorieles aan de kantScouting Pocahontas heeft samen met de Kanovereniging de Sprinters gezamenlijk een training gevolgd ter bevordering van de veiligheid op het water. Deze training was speciaal geregeld voor de leden van beide verenigingen, die veel tijd op het water doorbrengen.

10 oktober 2021 Week van de toegankelijkheid 1De voetballers van het Allstars passend voetbalteam, kregen zondagochtend bezoek van wethouder ter Laak,  Hans Lindeboom van de toegankelijkheidsraad amputatie voetballer van het Nederlandse team Ricardo Jas.

Kampioenen van Zuid Holland Yotosama copyJudo leerlingen van Yotosama hebben tijdens de district kampioenschappen goede resultaten behaald, naast medailles namen ze ook kampioenstitels mee naar huis.

Pro PatriaDe trampolinespringers van de 2e en 3e divisie mochten op 2 oktober het spits afbijten met de eerste plaatsingswedstrijd in Gymworld voor het NK Teams. Afgelopen zaterdag 8 oktober was het in Oss de beurt aan de springers van de eerste- en eredivisie.

IMG 20211010 WA0013De dames van Zoetermeerse hockeyclub MHCZ reisden voor hun vijfde competitiewedstrijd zondag af naar Etten-Leur. Met hun vechtlust  hebben zij neergezet een mooie partij en met een gelijke stand de wedstrijd afgesloten.

-advertenties-

-goede doel-