Klaar om Zoetermeers gebrouwen bier te ontdekken en zin in een feestje? Het Zoetermeers Bierfestival op zaterdag 15 juni (de dag voor Vaderdag) is dé plek waar je wilt zijn om te genieten van de meest heerlijke lokale bieren van ROEM, Geusz!, Brouwerij de Pinas, De Lange Lijs, Castorix enEXLA Studios.

Daarnaast komen ook Brouwerij Ebontree uit Dordrecht en Brouwerij de 12 Stuyvers uit Hazerswoude. En dat allemaal op één plek, het Nicolaasplein aan de Dorpsstraat in Zoetermeer, van 14:00 tot 22:00 uur. Maar er is meer: vergeet niet om het eten te proeven van Patat&More, Ras Catering en Thirtyfive. Voor muziek wordt zorg gedragen.

Goed doel

Door een kaartje te kopen voor het festival, draag je ook bij aan het goede doel het Maja Anjohuis, mogelijk gemaakt door Lionsclub De Meerbloem. Hiermee help je niet alleen de lokale brouwers, maar ook de maatschappij. Het Maja Anjohuis biedt inloopbijeenkomsten en activiteiten voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Vele, vooral lokale Zoetermeerse bedrijven, dragen het bierfestival een warm hart toe en hebben mooie bedragen gesponsord om het event mogelijk te maken, zoals: Hoofdsponsor Antivlam Brandbeveiliging, Honda Kneppers, Redson IJzerwaren, Jura, Meijer & van Eerden Ingenieursbureau, Watergame & More, Bode Scholten, Maple and More, VDHtools, De Gouden Sleutel, HaboGWW en Lift Intermediair.

Aanmelden

Het Zoetermeers Bierfestival heeft jouw hulp nodig om het een groot succes te maken. Samen wordt er een onvergetelijke dag van gemaakt. Dus nodig al je vrienden uit en sluit je aan bij het grootste bierfeest van het jaar. Kaartjes via https://etickets-online.nl/ 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-