savelsbosEen geparkeerde auto aan het Savelsbos in Meerzicht is zondagavond uitgebrand. Rond 21 uur werd de brandweer zondag 17 november gealarmeerd voor een autobrand. Ter plaatse bleek de auto volledig in brand te staan.

brandweerauto 1Twee mensen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een lekkage aan een warmwaterleiding in de flat van de Willem van Cleeflaan. De hulpdiensten kregen even na half twee een melding van een woningbrand op de 7e etage van de flat.

melkbussen geertjeBoerderij 't Geertje meldde op Facebook dat bij hen zaterdagnacht de melkbussen van het erf zijn gestolen. Zondagochtend waren ze echter weer terug: iemand zag de bussen langs de weg liggen en informeerde de boerderij.

ongeval oostwegEen aanrijding tussen twee personenauto’s zorgde zaterdagavond voor twee gewonden. Op de kruising Oostweg met de Franklinstraat kwamen de twee auto's met elkaar in botsing. De rode Smart werd hierbij door de zwarte personenauto in de flank geraakt.

cobra2Op last van de burgemeester is Club Cobra aan de Amsterdamstraat per direct voor twee weken gesloten. Deze tijd wordt gebruikt om het schietincident te onderzoeken van donderdagmiddag 7 november.

20181119 1581Burgemeester Aptroot weigert de exploitant van Club Magnum aan de Van der Hagenstraat een exploitatievergunning. Deze vergunning moest worden aangevraagd na het schietincident bij de club op 13 september 2019.

overledene bleiswijkseweg1De politie meldt dat vanmorgen een overleden persoon is gevonden in het water langs de Bleiswijkseweg. Een voorbijganger zag een lichaam in het water drijven en waarschuwde de politie.

20191107 13105Club Cobra aan de Amsterdamstraat is vermoedelijk opnieuw beschoten en wel op klaarlichte dag. Donderdagmiddag werden harde knallen gehoord rond de club, de politie vond vervolgens kogelhulzen in de omgeving van de club en zette de straat af.

WinkeldiefstalEen getuige zag afgelopen zaterdag dat vier personen volle tassen in een auto legden en daarna weer het Stadshart inliepen. Niets bijzonders in de buurt van een winkelcentrum maar dit herhaalde zich meerdere malen. De getuige besloot toch even de politie te bellen; het zekere voor het onzekere nemend.

taartTwee inbrekers dachten op zondagochtend 3 november om 5.30 uur hun slag te kunnen slaan in een woning aan de Fats Wallerrode in Buytenwegh. Bij aankomst van de politie namen de inbrekers de vlucht en verstopten zich in de wijk. De politiehond wist daar wel raad mee.

-advertenties-

-goede doel-