BobbyEen 75-jarige vrouw liep dinsdag 28 juli met haar Chihuahua op de Titus Brandsmahove in Buytenwegh toen er plots een Stafford aan kwam rennen en het hondje greep. Bij de dierenarts moet het pootje van de Chihuahua worden afgezet. De totale kosten van de verzorging: 7.262,- euro.

aanrijdingWaardestraatEen witte bestelauto reed dinsdagochtend in op een geparkeerde auto aan de Waardestraat in Oosterheem. De voorkant van de geparkeerde auto liep grote schade op en de voorbumper ligt er compleet af. De politie is op zoek naar een witte bestelauto met schade.

brandweer logo op auto 1Bij een woning aan de Waldeck-Pyrmontstraat in Driemanspolder is donderdagmorgen 6 augustus rond 3.25 uur brand ontstaan. De bewoners werden gewekt door de brandmelder, waarop ze de brand ontdekten. De brand is vermoedelijk aan de buitenkant van de woning ontstaan en door geslagen naar binnen.

arrestantinpolitieautoDe politie ging dinsdag 4 augustus op een melding af, waarbij een man bij iemand in de woning zat en daar niet langer gewenst was. Bij aankomst zagen de agenten een man naar buiten komen en spraken hem aan.

afvaldumpingDe politie en boswachter van het Bentwoud werden maandag 3 augustus onaangenaam verrast door een grote berg gedumpt afval.  De zoektocht naar de eigenaar werd ingezet. Een dag later was er goed nieuws.

busje op kant2Na een aanrijding op de Zilverstraat in Rokkeveen belandde één voertuig, een busje, op zijn kant. Omstreeks 18:25 kregen de hulpdiensten 3 augustus de melding van een aanrijding op de Zilverstraat in Zoetermeer.

joyrider1Samen met een aantal minderjarige vrienden was een 19-jarige bestuurder onderweg naar het Noord Aa. De jongeman werd door de politie staande gehouden en bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Dit was ook niet de eerste keer dat hij gepakt werd voor joyriding.

taserDe politie Zoetermeer heeft op zondag 2 augustus een taser ofwel een stroomstootwapen gevonden. Met een huiszoekingsbevel deden de agenten een huiszoeking en een onderzoek in een personen auto. 

ongeval2Er lagen brokstukken verspreid over twee rijstroken van de A12 nadat een auto hard de vangrail had geraakt. De auto kwam vrijdagavond 31 juli dwars op de weg tot stilstand. Volgens de politie een ongeval dat nog veel slechter af had kunnen lopen.

burgernet 2Een Zoetermeerse jongen van 13 is vermist vanaf de Dubbeldamstraat in Oosterheem. Burgernet roept iedereen op om uit te kijken naar deze vermiste jongen. De 13-jarige wordt vermist vanaf donderdagochtend 30 juli. 

-advertenties-

-goede doel-