Ambulance 6Bij een ongeval op de kruising Australiëweg met de Vaartdreef is een auto op zijn kop beland. De politie heeft de Australiëweg vanaf de kruising met de Aziëweg in de richting van Silverdome / Oostweg afgesloten voor het verkeer.

politielogo op auto 1Na een eenzijdig ongeval op de Aziëweg is de bestuurder van de auto gevlucht. Het ongeval met de zwarte BMW vond op zondagochtend 19 maart plaats.

Rotterdam , the Netherlands, June 27, 2009, Dutch Air Ambulance flying off. Air Ambulance flying off a wounded man to HospitalWoensdagmiddag is een wielrenner gewond geraakt op de Hoogeveenseweg, na een botsing met andere wielrenners. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen.

politielogo op auto 4Het stoffelijk overschot van een man is woensdagochtend gevonden in het water langs de Signaalrood / Oostweg in Rokkeveen. Het lichaam werd rond 11.00 uur ontdekt in het water, meldt de politie.

vernieling de leijens2Bij basisschool IKC Het Plankier in De Leyens zijn zondagavond rond 18:00 uur vernielingen aangericht. Wijkagent Rob Doorneveld is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben en de politie kunnen helpen bij het opsporen van de daders.

politie bij AlfrinkScholieren van het Alfrink college zijn vrijdag 10 maart bij school met elkaar op de vuist gegaan. Een groep ouders ging hierna verhaal halen bij de school en gingen de confrontatie aan met de docenten. De politie moest komen om de rust te herstellen.

politie auto 3De 65-jarige man, die donderdagmiddag 2 maart ten val kwam met zijn elektrische fiets, is 's nachts in het ziekenhuis overleden. Hij kwam op de Rokkeveenseweg ten val na een botsing met een andere fietser.

politielogo op auto 1Op zaterdag 31 december en op maandag 2 januari is in eenzelfde woning aan de Middelweg in Zoetermeer ingebroken. Bij deze woningbraken zijn er twee horloges weggenomen. De inbrekers zijn op beelden vastgelegd.

-advertenties-

-goede doel-