ROYW0721 1Een man uit Zoetermeer werd zondagnacht 16 september omstreeks 00:30 uur op De Schans in Leidschendam het slachtoffer van een steekincident. De man werd met verwondingen per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het incident.

Val1Vlak na middernacht is een man uit een raam gevallen op het Laveibos. Volgens omstanders was de man in het raamkozijn gaan staan en zou luidruchtig geweest zijn. Op een gegeven moment gleed hij uit en viel enkele meters naar beneden en kwam op een afdakje terecht.

pistool met kogelsDe politie heeft drie verdachten aangehouden na een schietpartij aan de Hugo de Grootlaan in Oosterheem. In de vroege ochtend van zondag 9 september is een 19-jarige Delftenaar hierbij gewond geraakt. De verdachten zijn tussen de 19 en 22 jaar oud.

AptrootBurgemeester Charlie Aptroot sluit club Magnum voor tenminste 30 dagen. De club werd in de vroege ochtend van dinsdag 4 september beschoten. De club is al eerder op last van de burgemeester gesloten geweest, toen was het echter wel een andere eigenaar.

ClubmagnumOpnieuw is een club aan de Van der Hagenstraat beschoten. In maart werd Club One al onder vuur genomen, in de nacht van maandag op dinsdag 4 september werden schoten gelost bij Club Magnum.

fokker1

Een vrouw werd zaterdag 1 september aangereden door een brommobiel op de Fokkerstraat en kwam daarbij ten val. De traumahelikopter kwam vanuit Rotterdam om medische noodhulp te bieden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

politielogo op auto 1Twee mannen en een vrouw klopte op de deur van een woning aan de Tankenberg in Meerzicht. De bewoonster deed open en werd meteen overvallen. Niet veel later zijn zij er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen en geeft een signalement.

ROYW9490Op de Diederik van Teilingenlaan stond in Palenstein vannacht een personenauto in brand. Omstreeks 0:55 uur werd de brandweer van kazerne Zoetermeer-Stadshart gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Diederik van Teilingenlaan in Zoetermeer.

janhoornstraatBrand5Bewoners van de Jan Hoornstraat in Dorp werden opgeschrikt door een harde knal in de nacht van zaterdag 18 op zondag 1 augustus. Toen zij gingen kijken zagen zij dat een auto in de brand stond.

politiebus 2De politie Zoetermeer heeft drie mannen aangehouden nadat zij van een getuige een goed signalement hadden gekregen. De inbrekers namen de vlucht toen de getuigen hen aansprak tijdens het inbreken in een garagebox aan de Parkdreef in Seghwaert.

-advertenties-

-goede doel-