vrouw die leuntDe 22-jarige Fabiënne Geers is sinds 11 januari vermist. De vrouw is moeder van twee kinderen. De politie is op zoek naar informatie. De moeder van Fabiënne is bang dat haar grootste nachtmerrie werkelijkheid wordt.

politie auto sirene 1Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op de Leidschendamseweg, waarna één van de auto's snel op de sloot af ging. Uiteindelijk kwam deze tot stilstand met één wiel in het water. 

le zh langeland 6Een passagier van een taxi was niet van plan om de rekening te betalen. Hij stapte in de vroege ochtend van donderdag 13 januari uit en verstopte zich in een kantoor van het LangeLand ziekenhuis. Maar agenten waren ook niet van plan om dit te laten gebeuren en gingen zoeken.

politieheli 1De politiehelikopter heeft zondagavond boven Meerzicht meegezocht naar inbrekers. Beveiligers zagen op hun ronde twee personen lopen rond een leegstaand pand aan het Bredewater, zij waarschuwden de politie.

brandweerauto open 3Eerst was er een harde knal te horen op de Egelskopvaart in Seghwaert, daarna een aanhoudend getoeter. Op zaterdagavond 8 januari bleek het te gaan om een auto die in brand was gevlogen, waardoor de claxon werd geactiveerd.

vaccinatie boerhaavelaanDe traumahelikopter uit Amsterdam is met spoed naar de priklocatie aan de Boerhaavelaan gekomen om te helpen bij een medische noodsituatie in de prikpost. Een 86-jarige man is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

badkuip gebruikt als vuurkorfDe jaarwisseling 2021-2022 is verlopen met toch veel vuurwerk en een aantal branden. In een kort overzicht hebben we de incidenten op een rij gezet. Van brand in een oude schuur tot brandstichting in een kapperszaak.

brandweerauto open 2Een kapperszaak aan de Pilatusdam in Dorp is tijdens de nieuwjaarsnacht vermoedelijk in brand gestoken. De melding van de brand kwam bij de hulpdiensten binnen rond 04.30 uur. Verschillende omwonenden zijn door ambulancepersoneel onderzocht.

-advertenties-

-goede doel-