20210621 24915Bij een steekpartij aan de Europaweg bij het Woonhart is maandagmiddag een man gewond geraakt. De eerste melding van een steekpartij kwam rond 15.00 uur, waarna ambulance, politie en ook een trauma helikopter werden opgeroepen.

kpnbrand2Een onkruidverdelger die woensdag 9 juni aan het werk was op de Houtsingel in Rokkeveen, heeft onbedoeld een verdeelkast van de KPN in vlam gezet. Hierdoor viel bij vele buurtbewoners tv, internet en telefoon uit.

 

politiewagen upclose copyBij een steekincident zaterdagavond in de wijk Meerzicht zijn 2 minderjarige jongens zwaargewond geraakt. De jonge slachtoffers werden met meerdere steekwonden in hoofd, nek en borst door hulpdiensten aangetroffen. Politie heeft twee jongeren in de leeftijd van 15 en 16 jaar aangehouden wegens betrokkenheid.

 MGL1182 copyDe politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die zaterdagavond 29 mei plaatsvond, op het parkeerterrein van het winkelcentrum Meerzicht. Het slachtoffer werd bij de beroving mishandelt door de dader.

brandweer Robbert copy copy copy copy copy copyBewoners van het Weigeliapark in de wijk Seghweart zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeschrikt door een vuurwerkbom. De bom was geplaatst onder een auto die daardoor flinke schade opliep.

-advertenties-

-goede doel-