politie auto 9 copyTwee auto's zijn op donderdag 14 januari frontaal op elkaar gebotst op de Muzieklaan in Buytenwegh. Het ongeval gebeurde op een recht stuk weg ter hoogte van de Obrechtrode. Verschillende mensen raakten hierbij gewond.

Schermafbeelding 2021 01 14 om 09.55.53Woensdagavond heeft de politie een man aangehouden wegens voorbereidingshandelingen voor een inbraak. Dit gebeurde naar aanleiding van het aantreffen van inbrekerswerktuigen in het voertuig van de man, op een parkeerplaats van het Patrijzenveld in de wijk Seghwaert.

politielogo op auto 1De vermiste 75 jarige vrouw waar al sinds zaterdag naar gezocht werd is overleden aangetroffen. De politie vond maandagavond een lichaam in het water achter de Delftsewallen in Dorp. Later werd bevestigd dat het om de vermiste vrouw ging.

verteranen search teamPolitie Zoetermeer zet het Veteranen Search Team (VST) in bij de zoektocht naar de vermiste verwarde 75-jarige mevrouw. De vrouw is vanaf zaterdagmiddag 9 januari al vermist, de politie zocht eerder al op de grond en met behulp van de politiehelikopter.

brandweer 2wagens copyTwee auto's zijn op elkaar gebotst op de kruising Aziëweg en Toneellaan. Dit ongeval, niet ver vanaf het LangeLand ziekenhuis, vond plaats op 10 januari rond 14.00 uur. De brandweer moest één van de inzittenden uit de auto knippen.

politielogo op auto 1De politie is op zoek naar een verwarde dame van 75 jaar, die is vermist sinds zaterdag vanaf de Van Leeuwenhoeklaan. De dame heeft zaterdag rond 12:30 uur in verwarde toestand haar woning verlaten, het is onbekend in welke richting zij is vertrokken.

politie auto 12De Politie Zoetermeer is op zoek naar getuigen van een incident op de openbare weg in de omgeving van het Zalkerbos in Meerzicht. Het incident vond plaats tussen 22:15-22:30 uur, rond die tijd vond ook een aanrijding plaats.

ErCnlCqXEAA1WnaEen loslopende Appenzeller Sennenhond heeft woensdagochtend rond half tien een schaap doodgebeten in het Westerpark. De hond rende achter de kudde schapen aan en viel er één aan.

davBewoners van de Rockanjestraat in Oosterheem werden dinsdagochtend 5 januari opgeschrikt door een harde knal. Meteen daarna stond de voorgevel van een woning in de brand. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand. Een bewoner van het getroffen huis heeft rook ingeademd.

brandweerauto 6Bij het Morapad in het Floriadepark in Rokkeveen moest de brandweer zondagmiddag 3 januari in actie komen voor een buitenbrand. Bij een hangplek voor jongeren waren enkele kerstbomen in brand gestoken.

-advertenties-

-goede doel-