politiebus 1Een bestelbus met defecte koplamp en een verlopen APK trok donderdag 15 november de aandacht van surveillerende agenten. Toen zij op de Oranjelaan het dienstvoertuig keerden om de bestuurder te controleren ging deze er met de bestelbus als een haas vandoor.

WhatsApp Image 2018 10 02 at 20.34.42 1Een 18-jarige man uit Den Haag werd al op woensdag 3 oktober aangehouden voor een gewapende overval aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. Na onderzoek blijkt dat deze man verdacht wordt van niet één maar twee overvallen.

ongevalBusken 1Een brommer en een personenauto zijn met elkaar in botsing gekomen op de Busken Huethove in Buytenwegh. Het ongeval vond plaats op dinsdag 30 oktober rond 15.45 uur. De bestuurder van de brommer is in de ambulance nagekeken.

Sloot1Een busje is naast het benzinestation aan de A12 de sloot in gereden. Het is nog een raadsel hoe de bestuurder op de parallelweg tussen de snelweg en benzinestation Knorrestein in het water terecht is gekomen. Omstanders kwamen de man direct na het ongeval te hulp.

DSC 0019Een kat raakte donderdagavond in problemen aan het Gorzenveld in Seghwaert. Het dier bleek hoog op een dak te zitten en kon er niet meer zelfstandig af komen. 

politiebus 2Een 21-jarige Zoetermeerder is woensdag door de politie aangehouden in verband met de geweldsincidenten in Delft, vorige week. De opgepakte man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in de Breestraat, Delft.

ambuPech1Een ambulance die met spoed de A12 afrit wilde nemen kwam plots stil te staan. Dinsdagavond 16 oktober moest de politie zorgen dat de ambulance naar een veilige plaats gebracht kon worden.

politie auto 10Agenten van politiebureau Zoetermeer hielden zondag 14 oktober twee verdachten aan voor een straatroof die eerder op de avond werd gepleegd op de Broekwegkade in De Leijens. Rond 23:00 uur gingen agenten af op een melding van een beroving en bedreiging.

ROYW5162Een oldtimer zorgde zondagavond 14 oktober voor een gevaarlijke situatie in een garage onder woningen aan de Salomeschouw. De auto lekte brandstof en werd door de brandweer uit voorzorg uit de garage verwijderd.

IMG 6168Politieagenten hebben zondagavond een verwarde vrouw van de snelweg A12 gehaald. Rond 18.30 uur kwam de melding dat er iemand was gezien die langs de snelweg liep. Politieagenten die op de melding afgingen zagen dat de vrouw meerdere malen de snelweg overstak.

-advertenties-

-goede doel-