politie uniform 2De politie trof woensdag 15 september een zwaargewonde 47-jarige man aan op het fietspad van het Buitenom in het Stadshart. De man overleed een dag later in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen.

 in beslag genomen geld op een tafelVerstoppen onder het dashboard, je auto uit sluipen en weglopen in de hoop de politie te slim af te zijn. Deze 21-jarige Zoetermeerder had daar niet echt succes mee. Het werd snel duidelijk waarom hij probeerde te vluchten.

arrestant met politie agentenEen Oost-Europese man van 29 jaar wilde er vandoor gaan met een fiets die hij stal in het Stadshart. Dit werd gezien door de eigenaresse van de fiets, die meteen de politie belde. Met verschillende eenheden werd een klopjacht ingezet en met succes.

blauwe deur met brandschadeBij een woning aan de Paganinirode in Buytenwegh is de deur zwart geblakerd door de brandstichting die daar plaatsvond op woensdag 1 september. De politie zoekt getuigen en camerabeelden van dit misdrijf. 

handhaver bij een schoolHandhaving Zoetermeer krijgt veel meldingen van parkeeroverlast bij het brengen en halen van kinderen bij de Zoetermeerse basisscholen. Hierop is besloten dat de handhavers zo veel mogelijk aanwezig zijn bij de scholen op de drukke momenten.

stedinPlots gingen de lichten uit in het Stadshart door een stroomstoring. Rond 10.15 uur, op 31 augustus, werden vooral de ondernemers en kantoren overvallen door deze storing. Twee uur later werden hulpdiensten gealarmeerd omdat er een sterke gaslucht op het Oostwaarts werd geroken.

meetinstrument ugl staat op FNiet iedereen leert even snel, maar voor de politie was de maat vol met een 63-jarige automobilist. Bij een controle op de Toneellaan in De Leyens liep deze bekende van de politie tegen de lamp.

dashboard van een autoEen Audi met een Duits kenteken ging 'sportief' door de straten van Meerzicht. De politie kreeg dit in de gaten en hield de bestuurder staande. Het bleek te gaan om een huurauto en een bestuurder die onder invloed was van verdovende middelen. 

grijze man met armen over elkaarDe vermiste Piet Bruin is terecht. De 76-jarige man die op dinsdag 24 augustus met zijn E-bike vertrok uit Seghwaert is gevonden na een tip van een oplettende voorbijganger. De man is dementerend en de politie vond de situatie urgent. Vele Zoetermeerders is gevraagd om naar hem uit te kijken.

grijze man met armen over elkaarEr zijn grote zorgen over een vermiste man van 76 jaar die dinsdag 24 augustus is vertrokken per fiets. Sindsdien ontbreekt elke spoor van deze Zoetermeerder.

-advertenties-

-goede doel-