IMG 7086Een aanrijding tussen twee bedrijfsbussen op de kruising Mahatma Gandhisingel met de Edelsteensingel in Rokkeveen zorgde vrijdagavond voor een gewonde bestuurder. Het ongeval vond rond 19:20 uur plaats.

politie auto 6De politie Zoetermeer heeft donderdag 5 juli drie verdachten met getrokken vuurwapen aangehouden. Dit gebeurde op de Willem de Zwijgerlaan rond 20.30 uur. De politie gebuikte een speciale benaderingstechniek omdat zij wisten dat er vuurwapens in het spel zouden kunnen zijn.

traumaheli donker 6Jeroen is een regelmatige bezoeker van evenementen en feesten, zo was hij afgelopen weekend ook te vinden bij het BKJN Partyraiser evenement in het Zoetermeerse Silverdome. Hij uitte in een ingezonden brief zijn zorgen over het afgelopen evenement.

hennep2De politie Zoetermeer heeft een hennepkwekerij met enkele honderden hennepplanten aangetroffen in een woning aan de Boekweitakker in Seghwaert. Er zijn twee personen aangehouden die in verband worden gebracht met deze hennepplantage. 

dievenZakkenrollers hebben de afgelopen dagen hun slag geslagen in het Stadshart. Twee oudere dames zijn het slachtoffer geworden van twee vrouwen die in schoenenzaken portemonnees uit hun tas stalen. De politie is op zoek naar getuigen en hebben de daders op beeld.

vuurwapenOp een school aan het Van Doornenplantsoen is donderdagmiddag een 18-jarige scholier gearresteerd die een vuurwapen op zak bleek te hebben. Een getuige meldde aan de politie dat de scholier een vuurwapen bij zich droeg. 

ROYW2272Een vrouw raakte vrijdagmiddag zwaargewond bij een ernstig ongeval tussen een auto en een fietser op de Schansbaan in Noordhove. Een fietsster werd aangereden door een automobilist toen zij de Schansbaan over wilde steken.

auto inbraakEen 31-jarige man zonder vaste woonplaats lijkt betrokken te zijn bij de inbraakgolf op auto's in de nacht van 3 op 4 mei 2018. Daarnaast zou hij ook ingebroken hebben in een restaurant op 14 mei. Op 13 juni wist de politie de man aan te houden.

ROYW2241 3Waarschijnlijk door het gaspedaal in te trappen in plaats van de rem, heeft een vrouw haar auto met flinke snelheid op het Rabobank gebouw gereden. Haar auto uit 1989 is total loss. De vrouw en haar passagier zijn in de ambulance nagekeken.

woningoverval heijermanshoveEen woning aan de Heijermanshove in Buytenwegh is donderdagmiddag rond 16.00 uur overvallen. Het slachtoffer van de overval werd in huis overvallen door drie mannen. Een van de overvallers draagt een grijs vest en capuchon. 

-advertenties-

-goede doel-