pukEnmirlowDe hondjes Puk en Milow moesten even wachten in de auto. De motor draaide, dus was het lekker warm binnen. Maar plots drukte één van de honden de deurvergrendeling in en zaten de hondjes opgesloten.

brand agaatEen man raakte woensdagmorgen 22 januari gewond bij een uitslaande brand in een nieuwbouwwoning aan de Agaat in Rokkeveen. Rond half twaalf ontstond brand in de pas onlangs opgeleverde woning.

panopvuurDe hulpdiensten troffen op maandag 20 januari een huis vol rook aan in een flat in Oosterheem. De bewoners waren een pan op het vuur vergeten en zagen hun huis vol rook bij terugkomst.

trouwstoet bwDe Wijkagenten in Buytenwegh melden dat een trouwstoet zaterdagmiddag voor overlast zorgde in de wijk. Zo’n 25 auto’s reden luid toeterend en met gevaarlijk rijgedrag naar de Lisztrode. Wijkbewoners zeggen dat zij bijna aangereden werden en belden de politie.

politie uniform 5Een bestuurder van een personenauto heeft een spoor van vernieling achtergelaten in Rokkeveen. De bestuurder reed lantarenpalen uit de grond, beschadigde een geparkeerde auto en reed door.

mz haagsebosBij de flat Haagsebos in Meerzicht hebben zaterdagavond 3 personenauto’s in brand gestaan. Een geparkeerde auto stond in brand, het hevige vuur zorgde ervoor dat de twee ernaast geparkeerde auto’s ook in vlammen op gingen.

OngevalA12De politie had de handen vol aan twee verschillende ongelukken op dinsdag 2 januari. Op de Aziëweg kwam een auto in de greppel en op de A12 botste een auto tegen de vangrail en andere auto's aan. In beide gevallen was er alcohol in het spel.

20200101 15673De rook van de zeer grote brand aan de Industrieweg was door heel Zoetermeer te zien en te ruiken. Door een groot deel van de stad liggen asdeeltjes en mensen met longproblemen kunnen last krijgen van de rook.

brand industrieweg6Een zeer grote brand heeft in de nieuwjaarsnacht meerdere bedrijfspanden aan de Industrieweg verwoest. De brand werd om even over half drie ontdekt, in het recyclingbedrijf firma Koot. De metershoge vlammen sloegen al snel over naar naastgelegen panden.

westpuntNet na de renovatie van 't Westpunt, het bezoekerscentrum in het Westerpark, is het gebouw op de laatste dag van 2019 tot de grond toe afgebrand. In de ochtend van 31 december probeerde de brandweer tevergeefs het houten huisje te redden.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-