IMG 3163 copyPolitie-eenheid Zoetermeer heeft vandaag twee vrouwen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun heldhaftige optreden, tijdens een steekincident bij een chinees restaurant. Door tussenkomst van beide dames die even verderop aan het werk waren, bleven beide slachtoffers buiten levensgevaar.

boomMeerzicht1Een boom op het Kerkenbos in Meerzicht is op klaarlichte dag omgevallen. Er stond wel wat wind, maar het was zeker geen stormkracht. De boom viel op het voetpad. Het is een geluk dat daar op dat moment niemand liep. Het groen is daar een populaire wandelroute voor hondenbezitters.

politiewagen upcloseEen eenzijdig ongeval op de A12 heeft voor flinke schade gezorgd. Niet alleen het voertuig raakte zwaar gehavend, een naast de weg staand verkeersbord werd gedeeltelijk uit de grond gereden.

ongeval nllaanTwee scooters kwamen aan het eind van de vrijdagmiddag met elkaar in botsing op de Nederlandlaan in het Stadshart. De scooters klapten bij een inhaalactie op elkaar, waardoor één van hen de macht over het stuur verloor en viel.

politie auto sirene 1Bij een schietincident in Meerzicht is donderdagavond een slachtoffer gewond geraakt. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het incident, er is voor zover bekend nog geen verdachte aangehouden.

westerschelde steekpartij 1Bij een steekpartij aan de Westerschelde in Oosterheem zijn volgens omstanders meerdere gewonden gevallen. Er is veel politie op de plaats van het steekincident, vlakbij Winkelcentrum Oosterheem, en twee ambulances.

drugsactie zoetermeerNa meldingen van drugsdeals rondom de Bouwhof in Zoetermeer, heeft het Flexteam van de politie vroeg in de ochtend van 30 maart drie verdachten aangehouden. Bij doorzoeking van vier woningen en een garagebox troffen agenten onder andere een hoeveelheid verdovende middelen en cash geld aan.

image0Het basisteam van de politie heeft twee personen opgepakt wegens het dealen van drugs. De politie ontving vrijdag 26 maart  informatie  over mogelijk dealen in de omgeving van de Semsschans in Noordhove. Agenten in burger zijn gaan posten en hebben meerdere personen aangehouden.

-advertenties-

-goede doel-