IMG_0121.JPGDe politie zoekt getuigen van een mishandeling en een schietincident op woensdagavond 1 juli op het Fonteinbos. Hierbij raakte een 17-jarige Zoetermeerder gewond. De politie is op zoek naar 3 jongens van 15 tot 17 jaar oud en heeft signalementen vrij gegeven van deze jongens.

water3Een bestuurder heeft in de vroege ochtend van donderdag 2 juli zijn auto in het water gereden aan de Voorweg. De man, compleet doorweekt, ontkende in eerste instantie dat hij gereden had. Op het bureau werd duidelijk waarom hij vertelde dat hij niet had gereden.

IMG 0112Bij een schietincident aan het Fonteinbos in Meerzicht, is één slachtoffer gevallen. Rond 20.30 werden de hulpdiensten gebeld door getuigen van de schietpartij. Een traumahelikopter en een politieheli zijn ingezet. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

helicopterDinsdagavond 24 juni viel een jongere van het dak van IKC de Buytenkans in Buytenwegh. Het bleek dat jongeren op het dak aan het free runnen waren, een van hen sprong op het schaduwdoek van het kleuterplein en viel op de grond. De traumahelikopter landde naast het schoolplein om hulp te bieden.

bleiswijk ongeluk 3Door een frontale botsing tussen twee personenauto’s is woensdagochtend 24 juni de N209 tussen Benthuizen en Zoetermeer in beide richtingen afgesloten. Na de botsing, rond 06:30 uur, kwamen veel hulpdiensten naar de plaats van het ongeval.

politiebus 2Een automobilist is woensdagochtend 24 juni aangehouden in Buytenwegh omdat de politie zijn rijgedrag erg opvallend vond. Na een speekseltest bleek de verdachte drie verschillende drugs te hebben genomen.

politie uniform 7De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling bij het recreatiegebied Noord Aa, zaterdagavond 20 juni. Een 16-jarige jongen uit Leidschendam werd door twee jongens mishandeld en liep hierbij lichte verwondingen op.

brand onc 1Door een blikseminslag tijdens het onweer vannacht is brand ontstaan op het dak van het Oranje Nassau College Clauslaan. Woensdagavond omstreeks elf uur is de brandweer uitgerukt voor een brandmelding aan de Clauslaan. Rond één uur was de brand onder controle.

politie uniform 7De politie heeft deze week twee Zoetermeerders van 18 en 19 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 20-jarige man en zijn 49-jarige moeder op de Driebruggenstraat in Oosterheem. De mishandeling vond plaats op zondag 10 mei rond 20.00 uur toen de zoon en de moeder maaltijden bezorgden.

tankstation knorrestein mapsDe politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van het ongeval bij tankstation Knorrestein. Hierbij kwam een man van 20 jaar uit Nootdorp om het leven. Hoe het ongeluk gebeurt is, is nog een raadsel.

-advertenties-

-goede doel-