politie auto sirene 1Bij een eenzijdig ongeval op de Amerikaweg is maandavond een auto op zijn kant in de bosjes beland. Het ongeval gebeurde vlak bij station Voorweg. De bestuurster van de personenauto belandde in de bosjes na al verkeerslichten te hebben geraakt.

agent en politielintTwee mannen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident aan het Kerkenbos, Meerzicht, op vrijdagavond 8 september. Bewoners hoorden rond 15.00 uur een harde knal. Andere getuigen zagen twee mannen in een auto er snel vandoor gaan na het lossen van een schot.

dozen vol drugs Bron Politie ZoetermeerEen grote hoeveelheid verdovende middelen is door de politie aangetroffen in een bedrijfspand aan de Wiltonstraat. De politie heeft een 39-jarige Zoetermeerder aangehouden. Deze zit in beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

politie auto 11Voor de mishandeling van een 13-jarig meisje, op 9 augustus, heeft de politie dinsdag 29 augustus zes minderjarige jongens en meisjes aangehouden. Het slachtoffer raakte gewond nadat zij op het Hoevenbos door een groep van 12 werd aangevallen.

-advertenties-

-goede doel-