zilverstraat mcdonalds google mapsDe politie is op zoek naar getuigen van een schietincident in de Zilverstraat. Op woensdag 1 april rond 21.10 ontstond er ruzie tussen verschillende mensen waarbij uiteindelijk geschoten werd. De ruzie vond plaats op de parkeerplaats van een fastfood restaurant. 

politie uniform 1De politie meldt dat agenten het afgelopen weekend veel aanwezig waren in de publieke ruimte om toezicht te houden op de noodverordening. Regelmatig hebben agenten mensen moeten wijzen op de regels. Acht mensen zijn aangehouden omdat zij zich niet aan de regels hielden.

brandstadhoudersringBij een brand in een flat aan de Stadhoudersring, Driemanspolder, is een man gewond geraakt. Omliggende woningen werden ontruimd tijdens deze brand op zaterdagavond 28 maart. De brandweer schaalde op naar middelbrand en controleerde op schadelijke gassen.

schaap1Een ram nam een kijkje buiten de hekken van de schaapskooi. Op woensdag 25 maart liep het beest over de Juweellaan in Rokkeveen met een plan zich niet zomaar te laten vangen. De politie en voorbijgangers moesten het beest insluiten.

gershwinrodeDe recherche is op zoek naar getuigen van een ruzie aan de Gershwinrode in Buytenwegh. Er zijn op maandagavond 23 maart om 22.15 knallen gehoord door omwonenden. Zij dachten dat er geschoten werd en belden de politie.

politie bord copyDe politie heeft via social media gevraagd of iedereen uit wil kijken naar een blank meisje van 15 jaar. Zij is vanaf maandagmiddag 23 maart sinds 14.00 uur vermist vanaf de Vasariruimte in Noordhove. Update: Meisje terecht!

nlalertDe overheid heeft via NL-alert een bericht uit laten gaan met de mededeling dat iedereen 1,5 meter afstand moet houden. Het bericht kwam zondag 22 maart om 11.29 binnen op 12,9 miljoen telefoons.

politiebus 1Het Flexteam van de politie heeft vier verdachten aangehouden na een vechtpartij op het Oosterheemplein op vrijdag 13 maart. Een jongeman raakte gewond en zijn auto werd beschadigd. De verdachten namen de benen.

Afrikaweg3Een aanrijding op de afrit A12, Afrikaweg, met drie voertuigen gaf het nodige oponthoud tijdens de spits van donderdag 12 maart. Er is een slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

politie bordEen 73-jarige vrouw uit Zoetermeer is woensdag 11 maart omstreeks 10.40 uur op het Sprinterpad aangereden door een tot nu toe onbekende fietser. Zij liep hierbij een ernstige hoofdwond op en is vervoerd naar het ziekenhuis.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-