brandweerauto 6Voor een woningbrand aan de Lissenvaart in Zoetermeer werden zaterdagmiddag met grote spoed de hulpdiensten ingeschakeld. Toen de brandweer aankwam, bleek een wasdroger in de kelder van het pand vlam te hebben gevat.

verkeerscontrole politieBij verkeerscontroles op verschillende plaatsen in Zoetermeer heeft de politie de nodige overtredingen waargenomen. Hiervoor zijn de meest uiteenlopende boetes uitgedeeld. Op de N470 werden 18 bonnen geschreven, de hoogste voor een snelheid van 114 km per uur waar 80 is toegestaan.

politie lachgasEen 26-jarige bestuurder uit Den Haag is afgelopen nacht opgepakt bij een controle op de Aziëweg. De man bleek na een speekseltest onder invloed van drugs. In de auto lagen twaalf lachgascilinders.

20181119 1581Bij het gebouw van voormalig Club Magnum aan de Van der Hagenstraat zijn in de vroege ochtenduren van maandag 27 juni hulzen gevonden. Agenten gingen poolshoogte nemen nadat een getuige meldde dat hij dacht schoten gehoord te hebben.

politielogo op auto 1De politie zoekt naar getuigen van een brute straatroof op de Asperenstraat in de wijk Oosterheem. De roof vond plaats op maandag 20 juni, rond 04:00 uur in de ochtend. Het slachtoffer raakte gewond bij de overval en werd beroofd van onder andere kledingstukken.

politie uniform 12De politie heeft twee Zoetermeerders van 33 en 35 jaar aangehouden na invallen op meerdere plekken. Hierbij zijn drugs, wapens en geldtelmachines in beslag genomen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

agent en politielintTwee Zoetermeerders van 20 en 26 jaar zijn dinsdag 14-6 aangehouden in verband met een schietpartij in Rotterdam van 8 mei 2022. Eerder waren er al twee verdachten uit onze stad aangehouden. Zij zijn beide 21 jaar. Bij de schietpartij is een man uit Delft gewond geraakt.

politie uniform 4Na een verkeersruzie op zaterdag 4 juni aan het Croesinckplein werden agenten die kwamen helpen beledigd door een 22-jarige man en aangevallen door een 22-jarige vrouw. Beiden afkomstig uit Zoetermeer. Eén agent raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis.

politie auto 2Er werden knallen gehoord bij de scholen aan het Van Doornenpantsoen in Palenstein. Hierbij is één persoon gewond geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte(n).

-advertenties-

-goede doel-