Ambulance 7Een bedrijfsbus heeft woensdag 28 oktober een personenauto met een aanhanger van de Pelgrimshoeve aangereden. Dit gebeurde op de Zuidweg. De aanhanger schoot los en reed zelfstandig de berm in.

politie auto sirene 1Op het Bredewater in Meerzicht ontdekten agenten, na een melding, in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober rond 00.30 uur een illegaal feest in een bedrijfspand. Agenten troffen een paar honderd feestgangers in het pand aan. Het feest werd direct door agenten beëindigd.

9AAB1EB6 2994 490A A77B 5D8B778F4698De politie zoekt getuigen van een brute straatroof afgelopen donderdagavond op de Zoetermeerse Rijweg in natuurgebied Nieuwe Driemanspolder. Twee jongens van vijftien en zestien jaar liepen hierbij verwondingen op en onder meer hun scooter werd gestolen.

politielogo op auto 4In Den Haag werd zaterdag 24 oktober een overleden persoon gevonden, zondag werd een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. Zijn rol in deze zaak wordt onderzocht, de man zit vast.

politie uniform 7Een goudinkoper aan de Dorpsstraat is vrijdagmiddag 23 oktober het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Bij de overval vielen geen gewonden. Wel is de verdachte er met de buit vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen.

brand lekstroom 1De brandweer kwam donderdagmiddag 22 oktober in actie voor een zeer grote brand aan de Lekstroom in Oosterheem. De brand werd rond tien over half vier gemeld, waarop brandweerauto’s uit Zoetermeer en Benthuizen uitrukten.

Edelgasstraat3Een bestuurder werd onwel in de Edelgasstraat op het industrieterrein Lansinghage en reed in op een geparkeerde auto. Hierdoor ontstond een kettingbotsing, waarbij zeker vier voertuigen grote schade hebben opgelopen. De hulpdiensten moesten bij aankomst direct zorg dragen voor de bestuurder.

politiebus 1Een 16-jarige Zoetermeerder liep woensdagavond op de Nijlstroom in Oosterheem toen hij plots aangevallen werd door een jongen in een zwart trainingspak. Hij kreeg meerdere klappen op zijn hoofd en werd beroofd van zijn sporttas. Omstanders konden niet voorkomen dat de dader op de vlucht ging.

Schermafbeelding 2020 10 21 om 08.12.16In de nacht van dinsdag op woensdag 21 oktober heeft er een grote brand gewoed in een bedrijfspand aan de Wattstraat. De brandweer kreeg rond de klok van drie de melding van de brand binnen. Bij aankomst bleken de vlammen inmiddels uit het dak te komen.

Unknown copy copy copyEen Zoetermeers meisje van 13 is vermist vanaf het Veluwemeer in Oosterheem. Burgernet roept iedereen op om uit te kijken naar het vermiste meisje. De 13-jarige wordt vermist vanaf zondagmiddag 18 oktober. UPDATE: vermist meisje gevonden.

-advertenties-

-goede doel-