Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Rokkeveen

  • Schminken indianenfeestTwee weken lang hebben de kleuters op de Waterlelie over indianen gewerkt in de kleutergroepen. De kinderen hebben een echte tipi beschilderd, indianenkleding, vertelstokken en instrumenten gemaakt. Als afsluiting werd het indianenzomerfeest gevierd.

  • De EdelsteenIKC de Edelsteen heeft dinsdagochtend 12 juni de wisselbokaal van de Avond4daagse in ontvangst genomen. De voorzitter en de secretaris van de stichting Avond4daagse Zoetermeer kwamen hem persoonlijk overhandigen.

  • IMG 9572Greg & Baud Productions brengt met trots de bijzondere voorstelling Blood Brothers naar Zoetermeer. Na 10 jaar wordt het meeslepende verhaal opnieuw door Greg & Baud verteld, met een 13-koppige cast en een vernieuwd concept.

  • verkeer pr clausIKC Prins Clausschool kampt al geruime tijd met parkeerproblemen. Dit maakt de situatie op de weg minder overzichtelijk en onveilig voor de kinderen van de school. In een positieve actie hebben de kinderen een tekenwedstrijd gehouden, de mooiste tekeningen werden uitgereikt aan 'goed-parkeerders'.

  • IMG 20180604 WA0005Rik en Lotte gaan deze zomer met de organisatie World Servants naar Rwanda om daar te helpen bouwen aan een kleuterschool. De jongeren wachten echter niet tot de zomer om in actie te komen, maar steken nu al de handen uit de mouwen! Zaterdag 9 juni wassen zij uw auto voor Rwanda. 

  • IMG 0191b wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie hebben wij de meest inspirerende belicht. Vandaag is de laatste aflevering van deze serie die gaat over een innovatieve school.

  • Kelvinstraat 2Een bestuurder parkeerde zijn auto bij een fastfoodrestaurant aan de Kelvinstraat. Plots schoot het voertuig naar voren en ramde de glaswand. Op dat moment zaten daar net ouders met een kind te eten. De scherven vlogen een stuk het restaurant binnen.

  • Kurkhout 2Waarschijnlijk door kortsluiting is er brand ontstaan in de keuken van een woning aan het kurkhout. De bewoners werken midden in de nacht overvallen door de vlammen. Twee bewoners zijn na de brand naar het ziekenhuis vervoerd. De schade aan de keuken is groot.

  • groepsfoto lustrum Picasso 1Het Picasso Lyceum bestaat komend schooljaar 10 jaar en dat wordt gevierd met verschillende activiteiten voor zowel leerlingen als oud-leerlingen, docenten en onderwijsprofessionals. Het lustrumtoneel, dat in januari 2019 op de planken staat, is daar één van.

  • 20180507 127357Aan de Naomigang in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen wordt een woongebouw met 48 zorgwoningen gerealiseerd. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang en de eerste palen zijn geboord. Maandag 7 mei werd officieel de start van de bouw gevierd.

-advertenties-

-goede doel-