Meerzicht Driemanspolder

 • 20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

 • lammetjesOok in de zomervakantie gaan de boerenwerkzaamheden gewoon door op de stadsboerderijen in Zoetermeer. Kinderen die het leuk vinden om een dagje ‘Boer’ te zijn, kunnen meehelpen op de boerderij met het verzorgen van de dieren.

 • mz speelboerderij buitenbeest 19Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.

 • 2018 06 22 PHOTO 00004579Groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Driemanspolder organiseerde een activiteitenmarkt voor Stichting Hartekind. Deze stichting wil met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van hartekinderen verbeteren.

 • lang zal meerzicht levenAl twee groepen ouderen hebben meegedaan met het programma ‘Lang zal Meerzicht leven’; de derde groep gaat binnenkort van start. Lang zal Meerzicht leven is een programma voor zelfstandig wonende ouderen in Meerzicht.

 • ladressHet rondreizende pop-up concept LaDress Boutique komt op 10 en 11 juli naar Hofstede Meerzigt. LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden.

 • IMG 8008Zonnepanelen, groene flats, kleine festivals... Hoe moet Zoetermeer eruitzien in 2030? Dat is een van de vragen die de gemeente stelt bij de samenspraak over Zoetermeer in 2030. Terwijl de mensen genieten van een stuk verse pizza gaan zij in gesprek over de toekomst van de stad.

 • 20180629 130534Met het slaan van de eerste paal voor hun nieuwe clubgebouw komt een droom uit voor Jeu de Boulesclub Zoetermeer. De vereniging met ruim 150 leden bouwt aan een splinternieuw onderkomen in het Burgemeester Vernède-Sportpark in Driemanspolder.

 • 20180627 130463Het ONC Clauslaan heeft de hoofdprijs én de tweede prijs gewonnen met KNVB Futsal Fissa. Vorig jaar deed de school voor het eerst mee met deze wedstrijd, toen wonnen ze de aanmoedigingsprijs. De leerlingen hebben zich onder leiding van projectleidster en gymjuf Wilma de Jong.

 • Zoetermeer 1Bewoners van de Sophiaplaats in Driemanspolder werden zondagavond getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje. Bewoonster Wendy Brugman won een Aviko Buurttafel en zette alle vaders in haar straat in het zonnetje met een heerlijke avond vol gezelligheid.

 • WhatsApp Image 2018 06 08 at 22.05.29 copy copy

  Apotheker Angel Sellier van Apotheek Middelwaard heeft samen met haar team maar liefst 13 keer de Alpe d'Hues bedwongen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Angel startte haar actie met een inzamelingsactie in de apotheek op haar 40e verjaardag.

 • 20180608 114235 resizedVrijdag 8 juni bezochten 18 vrijwilligers die werkzaam zijn bij de Ambachtenwerkplaats aan het Vrouwenhuiswaard (van Stichting Piëzo) de brandweerkazerne in Oosterheem. Zij volgden een leerzame ochtend met veel informatie over brandveiligheid.

 • Echtpaar Wasserman 60 jr. 300dpi 0015Burgemeester Aptroot bracht op vrijdag 8 juni een bezoek aan het echtpaar Wasserman- Van der Spek ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar woont aan de Dunantstraat in Driemanspolder.

 • energiekWillie Lanting, eigenaresse van Energiek Massagepraktijk, maakte zelf via een workshop ontspanningsmassage kennis met het massagevak. Na diverse massageopleidingen en cursussen start zij deze maand in Meerzicht haar eigen massagepraktijk.

 • Ouderengroep TaverzoTaverzo breidt haar tafeltennisgroepen overdag verder uit, omdat er veel animo voor is. Oudere beginnende spelers kunnen nu ook elke maandagmorgen tafeltennis spelen en gezellig een kopje koffie drinken op het Willem Alexanderplantsoen 4 in Zoetermeer.  

 • stella novaEen grote groep leerlingen van IKC Stella Nova die deelneemt aan de Avond4daagse begonnen de eerste avond met ‘Wandelen voor Water’, een sponsorloop georganiseerd door Simavi. Simavi heeft onlangs aan alle leerlingen van Stella Nova een gastles gegeven.

 • Robin Paalvast Ad de Waal Malefijt Dunea Westerparkdag 2018 Foto Patricia Munster 001 copyDe 7e Westerparkdag bracht afgelopen zondag een feestje naar het park. Geholpen door het heerlijke zomerweer zetten veel organisaties en vrijwilligers zich in om de vele bezoekers te ontvangen. Wethouder Robin Paalvast onthulde de net geplaatste watertap van Dunea.

 • WhatsApp Image 2018 05 25 at 15.50.421Het heeft even geduurd maar Winkelcentrum Meerzicht heeft de winnaars bekend gemaakt van de Moederdag foto/win actie. 10 moeders kunnen vanaf zaterdag 26 mei hun prijs in ontvangst nemen bij Gifts en Candy in winkelcentrum Meerzicht.

 • A19A3750Groei & Bloei organiseerde  zaterdag 19 mei de populaire voorjaarsruilbeurs bij kinderboerderij het Buiten beest in Meerzicht. De plantjes ruilmarkt met 7 kraampjes vol stekjes, zaailingen, heesters en diverse andere plantjes werd dan ook goed bezocht.

 • Lezen op het Leesplein ONC ClauslaanOp de unit Talen van het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan werd donderdag 17 mei het Leesplein geopend door leerlingen van de Taalplusklas en medewerkers van de Bibliotheek Zoetermeer. Met dit Leesplein wil het ONC leerlingen met plezier aan het lezen krijgen en de taalontwikkeling bevorderen.

-goede doel-