Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Mijn Wijk

20160112 75418De pagina Mijn Wijk wordt gevuld door vrijwillige reporters en fotografen uit de wijk zelf. Zij brengen voor u het kleine nieuws uit de wijk onder de aandacht en zorgen ervoor dat de agenda goed gevuld blijft met activiteiten.

Vindt u het leuk om mee te schrijven voor uw eigen wijk? Neem contact op met Zoetermeer actief via email info@zoetermeeractief.nl. Ervaring in het schrijven of fotograferen is niet nodig, wij zorgen voor workshops, begeleiding en eindredactie!

Meerzicht

Meerzicht

 • Beschonken over de kop Meerzichtlaan

  IMG 8250In een eenzijdig ongeval heeft een beschonken automobilist op de kruising Afrikaweg met de Meerzichtlaan de macht over het stuur verloren. Rijdend richting de A12 ging het helemaal mis: de automobilist raakte op de kruising een lantaarnpaal en reed een stoeprand uit de grond. Vervolgens is de auto door de berm naar beneden gereden en op een fietspad op zijn kop terecht gekomen.

 • Start bomen kap in Bossenbuurt

  20170421 152802De werkzaamheden voor de bomenkap in de Bossenbuurt in Meerzicht gaan maandag 18 september van start. Eerder dit jaar zijn bewoners geïnformeerd via informatie bijeenkomsten wat de plannen zijn voor het park rond Speelboerderij het Buitenbeest. 

 • SBS 6 bij MEVE

  SAM 2384De inzamelingsactie voor Sint Maarten door kledingbank MEVE trekt de aandacht van Hart van Nederland. Raimond Pouw van MEVE zamelt vooral zomerse kleding in voor de getroffen mensen op Sint Maarten. Hart van Nederland zendt het interview vanavond uit om 18.00u.

 • Speelgoedactie bij AH Meerzicht

  20170915 111417De Speelgoedbank Meerzicht houdt een grote actie bij de Albert Heijn Meerzicht. Klanten kunnen oud speelgoed inleveren, speelgoed dat toch maar ongebruikt in de kast staat krijgt zo een nieuw leven. Kinderen mogen grabbelen in de grote grabbelton en iets leuks uitzoeken.

 • Hulphovenier in Meerzicht

  20170523 105206 2In heel Zoetermeer vind je mensen die goed werk doen, ze ruimen op, onderhouden het groen. De buurt kent hen van gezicht, maar wie is die bekende onbekende? In Meerzicht is Ton Degger een man die opvalt, de ene keer zie je hem heb bezig bij je in de straat en een andere keer kom je hem tegen als je voor een boodschapje naar het winkelcentrum gaat.

 • Inzamelactie Speelgoedbank

  speelgoedHeeft u speelgoed over? In samenwerking met Albert Heijn Meerzicht en het Trefpunt in Meerzicht wordt speelgoed ingezameld voor Speelgoedbank MOOI Zoetermeer. U kunt uw speelgoed van 4 september tot 15 september inleveren.

 • Winkelcentrum Meerzicht: shit happens

  2017 08 02 2Een wandeling onder de RandstadRail in Meerzicht is alleen voor helden. Dat hoorde Zó Zoetermeer afgelopen zaterdag tijdens Koffie & Zó! in Meerzicht. En de partij laat er geen gras over groeien: ze stelt direct schriftelijke vragen aan het college.

 • Het Buitenbeest omgebouwd tot pizzeria

  pizza6Speelboerderij Het Buitenbeest was vrijdagavond omgebouwd tot een echte pizzeria. Zestig kinderen maakten hier met hulp van vele vrijwilligers hun eigen pizza met tomaten, salami, groenten en kaas. 

 • Koffie & Zó! komt naar Meerzicht

  KoffieZo Meerzichtr.jpg 1Zó! Zoetermeer drinkt zaterdag koffie bij het winkelcentrum Meerzicht. De fractie, geholpen door leden van Zó! Zoetermeer, is van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig om met een kopje koffie erbij te praten met de inwoners van Zoetermeer.

 • Keurslager in Meerzicht viert feest

  20170619 091832 Keurslager Rudolf Alblas zag maandag 19 juni Abraham en dat zal niemand ontgaan, dacht zijn personeel dat maandagochtend de winkel versierde. Voor de winkel in winkelcentrum Middelwaard in Meerzicht zat dan ook een ware look a like Abrahampop.

 • Lokale band in Winkelcentrum Meerzicht

  stan debWinkelen wordt extra gezellig in Winkelcentrum Meerzicht, zaterdag speelt speciaal voor vaderdag de lokale band The Ace Men in het winkelcentrum. De band is aanwezig van 13.00 uur tot 16.00 uur.

   

 • Succesvolle open avond schooltuintjes Meerzicht

  IMG 20170607 WA0002Er kwam veel publiek op de open avond voor de schooltuintjes Meerzicht bij het Buitenbeest. Ouders en belangstellenden konden woensdagavond 7 juni een kijkje nemen bij de schooltuintjes van de kinderen en maakten via een speurtocht kennis met het hele terrein.

 • Sportdag voor de Horizon school in Meerzicht

  IMG 20170531 WA0021Sbo de Horizon had woensdag 31 mei een zonovergoten sportdag bij en rond speelboerderij het BuitenBeest met diverse sportclinics. De kinderen konden, verdeeld in onder en bovenbouwgroepen, met verschillende sporten mee doen.

 • Bloembakken voor Winkelcentrum Meerzicht

  plantenbak rosierWinkelcentrum Meerzicht heeft deze week prachtige nieuwe bloembakken op hoogte gekregen. De diverse entrees van het winkelcentrum werden opgefleurd met plantenbakken aan de lantaarnpalen. Wethouder Mark Rosier hing zelf de laatste bloembak op.

 • Kleine geitjes voor het eerst naar buiten

  20170510 114200De kleine geitjes van Speelboerderij Het Buitenbeest mochten afgelopen week voor het eerst naar buiten. De geitjes reageerden allemaal op hun eigen manier op de eerste kennismaking met het gras. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe het ene lammetje de boel voorzichtig verkent en terwijl een ander meteen gaat klimmen of andere capriolen uithaalt.

 • Rioolwater en stankoverlast op het Fonteinbos

  20170513 130133Bewoners op het Fonteinbos werden zaterdagochtend geplaagd door stank en rioolwateroverlast voor de flat. Het water borrelde op diverse plaatsen omhoog en zorgde voor veel stankoverlast.

 • Moederdag party in winkelcentrum Meerzicht

  20170513 161331Winkelcentrum Meerzicht vierde de zaterdag voor moederdag een groot feest met Tilly Tots en een loterij voor het goede doel. De opbrengst van de loterij was geheel bestemd voor Samenloop voor Hoop, de 24-uurswandelestafette die op  20 en 21 mei wordt  gehouden.

 • Tilly Tots voor moederdag in winkelcentrum Meerzicht

  moederdag meerzichtWinkelcentrum Meerzicht maakt er zaterdag 13 mei een Moederdagfeestje van. Er zullen diverse modeshows zijn vanuit Boutique La Bonita en loterijen gepresenteerd door Tilly Tots. Nieuwsgierig naar wie Tilly Tots is, kom dan zaterdag middag 13 mei naar winkelcentrum Meerzicht!

-goede doel-