Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Mijn Wijk

20160112 75418De pagina Mijn Wijk wordt gevuld door vrijwillige reporters en fotografen uit de wijk zelf. Zij brengen voor u het kleine nieuws uit de wijk onder de aandacht en zorgen ervoor dat de agenda goed gevuld blijft met activiteiten.

Vindt u het leuk om mee te schrijven voor uw eigen wijk? Neem contact op met Zoetermeer actief via email info@zoetermeeractief.nl. Ervaring in het schrijven of fotograferen is niet nodig, wij zorgen voor workshops, begeleiding en eindredactie!

Meerzicht

Kleine geitjes voor het eerst naar buiten

20170510 114200De kleine geitjes van Speelboerderij Het Buitenbeest mochten afgelopen week voor het eerst naar buiten. De geitjes reageerden allemaal op hun eigen manier op de eerste kennismaking met het gras. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe het ene lammetje de boel voorzichtig verkent en terwijl een ander meteen gaat klimmen of andere capriolen uithaalt.

Lees meer: Kleine geitjes voor het eerst naar buiten

-goede doel-