Meerzicht Driemanspolder

 • WhatsApp Image 2018 09 19 at 13.18.451 copy copyOp de 4e etage van de flat het Hoevenbos in  Meerzicht is woensdag 19 september een grote hoeveelheid wietplanten aan getroffen en in beslag genomen. Ook de dieren ambulance kwam ter plaatse en heeft volgens omwonenden vissen mee genomen uit de woning

 • 20180917 160507Winkelcentrum Meerzicht gaat  verbouwen vanaf dinsdag 18 september. Het pand van de voormalig DA Kalisvaart wordt omgetoverd tot drie nieuwe winkelpanden. Hier zullen Bloemsierkunst Flora Project, AGF Totaalspecialist en FF knippen in komen.

 • Val1Vlak na middernacht is een man uit een raam gevallen op het Laveibos. Volgens omstanders was de man in het raamkozijn gaan staan en zou luidruchtig geweest zijn. Op een gegeven moment gleed hij uit en viel enkele meters naar beneden en kwam op een afdakje terecht.

 • mz belvederebos 2Een man die, met een parachute, van de flat aan het Belvédèrebos in Meerzicht af sprong heeft de buurtbewoners de stuipen op het lijf gejaagd. De basejumper sprong van de 14e etage naar beneden.

 • IMG 5425De Belangenmeenschap Driemanspolder vierde afgelopen zaterdag een jubileumfeest voor het 50-jarig bestaan van Driemanspolder. Bij het ONC Clauslaan werden alle gasten feestelijk verwelkomd en konden zij meedoen aan allerlei leuke activiteiten.

 • triplettenBij Jeu de Boulesclub Zoetermeer werd onlangs het clubkampioenschap tripletten (drie tegen drie, ieder met twee boules) gehouden. De finale ging tussen de equipe Beekhuizen tegen equipe Kant. Men ontliep elkaar niet veel. Echter, onder andere door het goede spel van debutant Livius, werd de beker gewonnen door equipe Beekhuizen met 13-9.

 • politielogo op auto 1Twee mannen en een vrouw klopte op de deur van een woning aan de Tankenberg in Meerzicht. De bewoonster deed open en werd meteen overvallen. Niet veel later zijn zij er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen en geeft een signalement.

 • best of five1Zaterdag 25 augustus, tussen 21:00 en 24:00, organiseert café Bij Ons de traditionele muzieksensatie: ‘Live Bij Ons’. Regelmatig treden hier bekende regionale bands, artiesten en aanstormende talenten op in gezellige ‘bruin-café’ setting. Van funk tot blues, van soul tot rock ‘n’ roll. 

 • 119Vanaf donderdag 23 augustus kunt u 4 gratis wekelijkse avonden kennismaken bij Jeu de Boulesclub Zoetermeer in het Vernedépark o.l.v. een gediplomeerde trainer.

 • springkussenSpeelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht houdt deze vakantie drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema. De laatste zomeravond op vrijdag 17 augustus heeft als thema Jumping-Night.

 • 20180808 102736

  Vanaf maandag 13 augustus zal een deel van de Meerzichtlaan, ter hoogte van de rotonde bij het Kerkenbos worden afgesloten. Via de Afrikaweg kun je de Meerzichtlaan oprijden tot aan de rotonde Kerkenbos.

 • 1280px Alice in wonderland 1951Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht houdt deze vakantie drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema. De tweede zomeravond op vrijdag 3 augustus heeft als thema Alice in Wonderland.

 • ZO botulismeZó! Zoetermeer hoorde van bewoners in Meerzicht dat er al geruime tijd borden bij het water staan die waarschuwen voor botulisme. De partij vraagt zich af of deze borden nog actueel zijn.

 • technobielIn de bus van Technobiel kun je ontdekken hoe een transportband werkt en hoe je vliegtuigjes kunt laten vliegen. De Technobiel heeft twee verdiepingen waar je van alles kan onderzoeken. Op de tweede verdieping kan je verschillende technische proefjes uitvoeren en testen.

 • sloot1Meestal gaat een auto met de neus eerst te water, maar op het Haagsebos in Meerzicht ging dat anders. Het voertuig is zaterdag 21 juli zelfstandig het water in gereden. In eerste instantie waren er veel hulpdiensten paraat omdat men niet wist waar de bestuurder was.

 • 20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

 • lammetjesOok in de zomervakantie gaan de boerenwerkzaamheden gewoon door op de stadsboerderijen in Zoetermeer. Kinderen die het leuk vinden om een dagje ‘Boer’ te zijn, kunnen meehelpen op de boerderij met het verzorgen van de dieren.

 • mz speelboerderij buitenbeest 19Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.

 • 2018 06 22 PHOTO 00004579Groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Driemanspolder organiseerde een activiteitenmarkt voor Stichting Hartekind. Deze stichting wil met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van hartekinderen verbeteren.

 • lang zal meerzicht levenAl twee groepen ouderen hebben meegedaan met het programma ‘Lang zal Meerzicht leven’; de derde groep gaat binnenkort van start. Lang zal Meerzicht leven is een programma voor zelfstandig wonende ouderen in Meerzicht.

-goede doel-