Seghwaert Noordhove

 • Twee aanhoudingen in onderzoek verdovende middelen

  auto in beslag genomenTwee verdachten zijn dinsdag 29 november aangehouden voor de handel in verdovende middelen. Tijdens een doorzoeking in de woning waar de verdachten verbleven aan de Maisakker in Seghwaert, werden onder meer verdovende middelen aangetroffen.

 • Sinterklaas in Noordhove

  IMG 7533Sinterklaas bezocht afgelopen zaterdag Winkelcentrum Noordhove met enkele van zijn pieten. Hij nam een kijkje bij alle winkels in het centrum en nam de tijd om met heel veel kinderen te praten.

 • Straat in beeld Boekweitakker

  boekweitakker1De betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In 'Straat in beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week: de Boekweitakkerin Seghwaert.

   

 • bruidspaar Van der Laag-Nahon

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laag 2Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Van der Laag-Nahon, wonende in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Leerlingen ONC tekenen posters over de vrede

  peaceposter contest 2022‘Leid met je hart’, dat is het wereldwijde thema van de Lions vredesposterwedstrijd, die jongeren tussen de 11 en 13 jaar wil laten nadenken over vrede. In Zoetermeer doet het ONC Parkdreef, onder de bezielende leiding van kunstdocent mevr. Wijtenburg al jaren hieraan mee.

 • Foto van de week

  Annemieke_Pomstra_Zoetermeerse_plasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Bout 3Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 3 november een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik. Zij wonen in de wijk Seghwaert. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • Woningbrand aan Zuringvaart zorgt voor veel rookontwikkeling

  Brandweer 2Woensdagochtend heeft een brand met onbekende oorzaak, in een woning aan de Zuringvaart voor veel schade en rookontwikkeling gezorgd..

 • Weekend Foto

  wokt22 p_nicolaas_Rogerslijn_NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Handen uit de Mouwen op de Nationale Natuurwerkdag

  Foto 1 natuurwerkdagZaterdag 5 november is het weer Nationale Natuurwerkdag. Ook bij de Hof van Seghwaert is er van alles te doen. Er zijn diverse werkzaamheden in de perenboomgaard te doen en vele handen maken licht werk. Daarbij is het ook nog eens gezellig om anderen te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

 • ONC Parkdreef wint Stadhuis van Democratie

  Het debatteam van ONC ParkdreefOpnieuw heeft Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef bewezen over groot debattalent te beschikken. Het debatteam van de school heeft op woensdag 19 oktober Stadhuis van Democratie gewonnen. De debaters versloegen hiermee de teams van het Picasso Lyceum.

 • Wormencompostbak en Cosmetica van Bijenwas

  Foto 2 wormencomposthoopAltijd al een wormencompostbak willen maken of cosmetica van bijenwas? Of meer willen weten over de huidige stand van het klimaat? Dat kan van 31 oktober tot 6 november tijdens de Nationale Klimaatweek. Hof van Seghwaert organiseert die week 3 extra activiteiten rond duurzaamheid en klimaat.

 • Nieuwe opvanglocatie Oekraïners

  Seghe Waert googlemapsEen groep van dertig mensen die bestaat uit meerdere Oekraïense gezinnen wordt tijdelijk opgevangen in het gebouw van ’t Seghe Waert aan de Vaartdreef 115. Dit gebouw is eigendom van wooncorporatie Vidomes. De Oekraïners gaan wonen in een leegstaande vleugel van ’t Seghe Waert.

 • Weekend Foto

  wokt22 p. nicolaas sep22ad NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • 60-jarige bruidspaar Teunissen-Harland

  60 jarig bruidspaar Teunissen Foto Patricia Munster 005Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 5 oktober een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Teunissen-Harland, wonend in de wijk Noordhove. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Weekend Foto

  waug22 nicolaas_Noordhovense_plasFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • 100-jarige mevrouw Meijer-Van der Gaast

  100 jarige mw Meijer Foto Patricia Munster 004Locoburgemeester Jan Iedema bracht vrijdag 30 september een bezoek aan de 100-jarige mevrouw Meijer-Van der Gaast, wonend in de wijk Noordhove. Hij feliciteerde haar namens de gemeente met de bijzondere verjaardag en overhandigde een mooi boeket.

 • Straat in Beeld: Kwikstaartveld

  20140316 12125De betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week het Kwikstaartveld in de wijk Seghwaert.

 • MBO- en HBO/WO-markten op ONC Parkdreef

  SW vo ONCParkdreef 1De HBO/WO-informatiemarkt en MBO-informatiemarkt worden dit jaar beide gehouden op Oranje Nassau College Parkdreef. Scholieren van alle middelbare scholen in Zoetermeer kunnen zich dan oriënteren op vervolgopleidingen. De HBO/WO-markt is op dinsdag 4 oktober, de MBO-markt op donderdag 6 oktober.

 • Buurtfestival in Seghwaert

  Mini high teaOp 24 september is het Burendag in Seghwaert. Bij Gaardedreef 185 en 189, in en om het park en in de boomgaard worden er tussen 11.00-15.00 uur heel veel leuke en bijzondere activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.

-advertenties-

-goede doel-