Bioscoop Kinepolis is in Zoetermeer de perfecte locatie om van films te genieten. Filmhuisfilms zijn te zien bij Cameo Filmhuis Zoetermeer.

 

Bioscoop Kinepolis

kinepolis zmBioscoop Kinepolis vertoont elke week in de 8 bioscoopzalen meer dan 20 verschillende films, voor jong en oud is er dus altijd wel een spannende, vrolijke, gekke of interessante film te vinden.

 

Kinepolis Zoetermeer
Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer

kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-zoetermeer

Telefoonnummer kassa: (Voor reserveringen) 079 - 33 00 366

 

cameo filmhuis

Filmhuis Cameo

Filmhuisfilms zijn kwaliteitsfilms die met een minder groot budget gemaakt worden dan de Hollywood films, maar altijd verrassend en boeiend zijn. Cameo Filmhuis Zoetermeer maakt gebruik van de faciliteiten van het Stadstheater, Theaterplein 10.

U kunt uw filmkaartjes op verschillende manieren kopen: via internet (website www.Filmhuiscameo.nl), aan de kassa van het Stadstheater en telefonisch via telefoon nummer 088-2207010.

Openingstijden servicebalie

Telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.
Fysiek open op dinsdag van 14:00 tot 17:00 uur en een uur voor aanvang van een film/voorstelling.

www.Filmhuiscameo.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Veelgestelde Vragen

 

Kan ik via Zoetermeer Actief kaarten bestellen? 

Nee, dat kan via ons niet. Wij zijn een nieuwsbrenger en verkopen geen kaarten. U kunt het beste naar de website gaan van de betreffende aanbieder zoals bioscoop of theater. Ook staat het telefoonnummer van de filmaanbieder hierboven. 

Staat er op jullie site ook een filmoverzicht van deze week?

Nee, deze hebben wij niet van Kinepolis. Hiervoor kunt u het beste naar hun site gaan. De films van Filmhuis Cameo staan bij ons onder 'Cultuuragenda' of Complete agenda.

Wat is het verschil tussen deze twee filmlocaties?

Kinepolis brengt vooral moderne films voor een groot publiek en is dagelijks geopend. Filmhuis Cameo vertoont Arthouse films (films gemaakt met een laag budget) en is vijf keer per maand open. In tegenstelling tot Kinepolis, geeft Cameo voorafgaand aan de film achtergrondinformatie over de film.

 

 

-goede doel-