Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

JIP Tip! bijbaan

Op zoek naar een bijbaanHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over zoeken naar een bijbaan.

Lees meer: JIP Tip! bijbaan

JIP Tip! vrienden maken

Vrienden makenHet JIP  (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over vrienden maken.

Lees meer: JIP Tip! vrienden maken

JIP Tip! zorgtoeslag app

Zorgtoeslag appHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over over de zorgtoeslag App.

Lees meer: JIP Tip! zorgtoeslag app

JIP Tip! particulier onderwijs

Particulier onderwijsHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over particulier onderwijs.

Lees meer: JIP Tip! particulier onderwijs

JIP Tip! foute vrienden

Foute vriendenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over foute vrienden.

Lees meer: JIP Tip! foute vrienden

JIP Tip! Beter in Bed

Beter in Bed appHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met vele vragen, van sex tot huisvesting en studie, niets is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP om de week een handige JIP Tip, deze week gaat de tip over de Beter in Bed App.

Lees meer: JIP Tip! Beter in Bed

JIP Tip! Goed voorbereid het huis uit

Get Started zonder toelichtingHet JIP (Jongeren Informatie Punt) heeft vele antwoorden op jongerenvragen. Veel jongeren stappen helaas pas naar het JIP als het laat of zelfs te laat is. Met de JIP Tip! hopen de medewerkers jongeren een goede tip te geven voordat een probleem te groot wordt. Deze week gaat de tip over een goede voorbereiding als je het huis uit gaat.

Lees meer: JIP Tip! Goed voorbereid het huis uit

JIP Tip! geen geld

Geen geldHet JIP (Jongeren Informatie Punt) heeft vele antwoorden op jongerenvragen. Veel jongeren stappen helaas pas naar het JIP als het laat of zelfs te laat is. Met de JIP Tip! hopen de medewerkers jongeren een goede tip te geven voordat een probleem te groot wordt. Deze week gaat de tip over geen geld hebben.

Lees meer: JIP Tip! geen geld

JIP Tip! 18+

Help ik word 18Het JIP (Jongeren Informatie Punt) heeft vele antwoorden op jongerenvragen. Veel jongeren stappen helaas pas naar het JIP als het laat of zelfs te laat is. Met de JIP Tip! hopen de medewerkers jongeren een goede tip te geven voordat een probleem te groot wordt. Deze week gaat de tip over wat je moet doen als je 18 wordt.

Lees meer: JIP Tip! 18+

JIP Tip! zorgverzekering

Verzeker jezelf van goede zorgHet JIP (Jongeren Informatie Punt) heeft vele antwoorden op jongerenvragen. Veel jongeren stappen helaas pas naar het JIP als het laat of zelfs te laat is. Met de JIP Tip! hopen de medewerkers jongeren een goede tip te geven voordat een probleem te groot wordt. Deze week gaat de tip over: Verzeker jezelf van goede zorg!

Lees meer: JIP Tip! zorgverzekering

JIP workshop Social Media in de brugklas

Digitaal pestenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) geeft op donderdag 4 juni een workshop over ‘Social Media in de brugklas’. Het internet is heel aantrekkelijk voor tieners, maar kinderen zijn zich niet altijd bewust van de gevaren. Op de workshop alle aandacht voor de nieuwste digitale trends zodat ouders weer weten waar hun kind mee bezig is.

Lees meer: JIP workshop Social Media in de brugklas

Aandachts(Meer)puntje: echtscheiding

dappere dinosMeerpunt is het Zoetermeerse centrum voor Jeugd en Gezin waar je terecht kunt met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Deze organisatie is de verbinding tussen organisaties die samenwerken rondom het gezin in Zoetermeer. Het ‘Aandachts(Meer)puntje' gaat deze week geeft deze week advies rondom een echtscheidingssituatie.

Lees meer: Aandachts(Meer)puntje: echtscheiding

-advertenties-

-goede doel-