Cursussen en activiteiten nu

 • september 2023
 • Iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur ben je van harte welkom bij de Buurttafel in de Bibliotheek, wijkvestiging Rokkeveen. Kom gezellig samen en ontmoet jouw buurtgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee.
  Beginnend op september 19, 14:00
  Categorieën: Activiteiten, Rokkeveen
 • december 2023
 • Sinterklaas is bij uitstek een kinderfeest, maar ook volwassenen kunnen er nog erg van genieten. Op maandagmiddag 4 december wordt bij inZet Centrum dan ook gezellig Sinterklaasliedjes gezongen met elkaar, onder begeleiding van live accordeonmuziek. Zing je met mee?
  Beginnend op december 04, 13:52
 • Dinsdag 5 december is het weer zo ver. In perenboomgaard De Hof van Seghwaert kan je van 12.00-13.30 uur genieten van heerlijke zelfgemaakte soep, waarin zoveel mogelijk producten uit de eigen moestuin worden verwerkt.
  Beginnend op december 05, 12:00
  Categorieën: Cursussen, Activiteiten, Seghwaert
 • Het is bijna zover, Paarse Vrijdag. Paarse Vrijdag is een jaarlijks Nederlands evenement op de tweede vrijdag van december, waarbij mensen paarse kleding dragen om solidariteit te tonen met LGBTQ+-jongeren en hun acceptatie te bevorderen.
  Beginnend op december 08, 19:30
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
 • De vertelkring is een bijeenkomst voor alle enthousiaste vertellers. Dit is een plek om verhalen te oefenen. Voor het eerst verhalen vertellen of al vele verhalen verteld? Het kan allemaal. Iedereen is welkom.
  Beginnend op december 08, 19:30
 • Elke maand organiseert WeZoDo een gebarencontact avond. Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig gebaren je kent, het is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de gebarencontact avond leer je namelijk spelenderwijs nieuwe gebaren door een docent Gebarentaal.
  Beginnend op december 08, 20:00
 • Zin om met de kerst gezellig rond de kerstboom kerstliedjes te spelen met de ukelele? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Op zaterdag 9 december van 13.30 tot 16.00 uur wordt deze workshop gegeven, bij de Eigen Wij aan de Voorweg in Zoetermeer.
  Beginnend op december 09, 13:30
 • De samenwerkende Soroptimist Clubs in de Haagse regio organiseren al ruim 25 jaar elk jaar een lezing op of rond de Dag van de Rechten van de Mens. Op zaterdag 9 december ditmaal een lezing over hoe vrouwen aan de energietransitie kunnen bijdragen en er warmpjes bij kunnen zitten.
  Beginnend op december 09, 16:00
  Categorieën: Activiteiten
 • Te maken met rouw of verlies, hoe ga je hiermee om? Zondag 1 oktober vindt in Café Max het Nabestaandencafé Zoetermeer plaats. Een themabijeenkomst voor mensen die een naaste hebben verloren. Deze themabijeenkomsten vinden elk kwartaal op zondag plaats in Café Max in bibliotheek het Forum.
  Beginnend op december 10, 13:45
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
 • Te maken met rouw of verlies, hoe ga je hiermee om? Zondag 10 december vindt in Café Max (Stadhuisplein 1) het Nabestaandencafé plaats. Een themabijeenkomst voor mensen die een naaste hebben verloren. Deze themabijeenkomsten vinden elk kwartaal op zondag plaats in Café Max in bibliotheek het Forum.
  Beginnend op december 10, 14:00
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
 • De dagen zijn kort en de nachten zijn lang. December een maand waarin de feestdagen of vreesdagen vallen. Worstel je met de feestdagen? Je bent niet de enige. Kom naar de voorlichtingsavond op 11 december van 19:30 tot 21:30 uur in het Forum Zoetermeer (de leeskamer Stadhuisplein 1).
  Beginnend op december 11, 19:30
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
 • Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen zich via RegelZorg Rijbewijskeuringen in Het Bredewater op vrijdag 13 oktober, dinsdag 21 november en dinsdag 12 december 2023 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.
  Beginnend op december 12, 09:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Zin om een mooi bloemstuk te maken voor thuis of juist om aan iemand te geven? Geef u dan op voor de workshop Bloemschikken op dinsdag 14 november en dinsdag 12 december. 12 december is de kersteditie! De workshops vinden plaats op de Gondelkade 33 in de wijk De Leyens.
  Beginnend op december 12, 11:00
  Categorieën: Cursussen, Activiteiten, De Leyens
 • Na het succes van de eerste Keerkringmarkt afgelopen zomer 2023 op VSO De Keerkring aan de Chaplinstrook 2-4 zal de school nu op 12 december van 12:30 tot 14:30 uur een Kerst Keerkringmarkt houden. Er zullen weer zelfgemaakte hapjes en drankjes gemaakt door de vakken keuken en bediening.
  Beginnend op december 12, 12:30
  Categorieën: Activiteiten, De Leyens
 • Op woensdag 13 december van 09:00 tot 11:30 organiseert inZet samen met Indigo Preventie en de Gemeente de Workshop: ‘Ontspanningstechnieken’. Leer wat het effect is van spanning en ontspanning op je lichaam en oefen met verschillende ontspanningstechnieken.
  Beginnend op december 13, 09:00
 • Bij inZet Oosterheem aan het Zanzibarplein 5 start elke 2e woensdag van de maand een Gezonde Proeverij van wereldse gerechten. Samen met vrijwilligers van inZet wordt aan de hand van een recept een smakelijke lunch voorbereid. Er wordt zo veel mogelijk met seizoensproducten en verse kruiden gewerkt.
  Beginnend op december 13, 10:00
 • Bent u ouder of verzorger van een kind met autisme onder de 18? Dan kan het leerzaam zijn om andere lotgenoten te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Op woensdag 13 december start een ontmoetingsgroep waar je je ervaringen kan delen. Vaak zijn er dezelfde vragen, onzekerheden en is er herkenning van elkaars situatie. Per bijeenkomst wordt er een thema besproken.
  Beginnend op december 13, 10:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Maak kennis met mix van theater en muziek met een gezamenlijke eetervaring, waarbij mensen uit de buurt samenkomen om te genieten van een voorstelling en lekker eten. In samenwerking tussen verschillende lokale partijen wordt het project: Theaterdiner in het wijkrestaurant, gepresenteerd.
  Beginnend op december 15, 17:30
  Categorieën: Activiteiten, Seghwaert
 • 24 september, 29 oktober, 26 november en 17 december is er van 10:00 tot 16:00 uur weer een rommelmarkt bij wijkvereniging Rokkeveen. Kom gezellig kijken en snuffelen tussen de spullen die de standhouders te koop aanbieden, wie weet vind u net dat ene artikel waar u al langer naar op zoek was.
  Beginnend op december 17, 10:00
 • De H. Nicolaaskerk zal op donderdag 21 december om 20.00 uur weer tot de laatste plaats zijn gevuld voor het Kerstconcert van het Zoetermeers Mannenkoor van dit jaar. Daarom wordt nu al gemeld dat de kaartverkoop is gestart, via de website www.zoetermeersmannnenkoor.nl of via leden van het koor.
  Beginnend op december 21, 20:00
  Categorieën: Activiteiten, Dorp, Muziek, Kerst logo
Laad meer 34 184 events21fce381b853f467ba180e8e43ff0990

-goede doel-