Cultuur agenda

 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Le jeune Ahmed
  Beginnend op november 19, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.
  Beginnend op november 19, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op november 20, 12:45
 • Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.
  Beginnend op november 20, 19:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • Weet dat ik je altijd weet 
  Ik kan en zal en wil niet van je vluchten 
  Ik kan je zien in vogelzwermen wolkenluchten 
  Ik zit aan je vast als staal aan een magneet 
  Weet dat ik je altijd weet  Kenners beschouwen Jeroen van Merwijk als een van de beste liedjesschrijvers van Nederland.
  Beginnend op november 20, 20:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, prachtige collectie snaarinstrumenten en musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau.
  Beginnend op november 21, 20:00
 • Wegens succes in reprise! Lieve mensen, Lieve Marianne, 
  Hier mijn plannen voor de eerste 365 dagen van mijn komende regeringsperiode  
  Ik wil dit jaar eerst een jaar het land in om mensen uit te leggen hoe je heel anders kunt kijken naar dingen die je tot nu toe heel zeker hebt geweten. 
  Beginnend op november 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Het is Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, is uit haar taxi gehaald door de politie en wordt verhoord op het bureau. Haar ondervrager lijkt alles van haar te weten...
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De jazzrock/fusion formatie Seraph is duidelijk geïnspireerd door bands als The Yellowjackets, Spyro Gyra, Larry Carlton en Mike Stern. Seraph heeft in de afgelopen jaren meerdere malen als support act opgetreden van bands als Spyro Gyra, Mezzoforte en The Yellowjackets.
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.
  Beginnend op november 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten! Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen!  De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. 
  Beginnend op november 22, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • The Magic Of Santana is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium
  Beginnend op november 23, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Zaterdagavond 23 november geeft het Rijnlands Symfonie Orkest een concert in Scandinavische sfeer in de prachtige en ruime kerkzaal van de Oosterkerk.
  Beginnend op november 23, 19:30
 • Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? Verte is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan. 
  Beginnend op november 23, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • NRTA & Statel!ne zijn de artiesten die op zaterdag 23 november te bewonderen zijn bij JJ Music House. Meer informatie volgt.
  Beginnend op november 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • gein tekst
  Beginnend op november 23, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Moxxi Party organiseert 23 november een Caribbean XL Party in On The Rocks (Silverdome). Zij houden een GRAND OPENING en trakteren elke bezoeker bij binnenkomst op een glaasje sprankelende prosecco.
  Beginnend op november 23, 21:30
 • Wil jij ook graag dj worden,kom dan naar de DJ workshop bij De Vliegende Pan in Zoetermeer. Tijdens deze te gekke DJ workshop op 24 November voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat en hoe mix ik twee nummers in elkaar.
  Beginnend op november 24, 12:00
  Categorieën: Activiteiten, Muziek, Jeugd logo
 • Fancy Blue speelt pop, rock en bluescovers. Hun repertoire strekt zich uit van Bessie Smith tot Amy Winehouse, en van BB King tot Anouk, en als icing on the cake geeft de band ook nog een eigen draai aan de songs die ze coveren.
  Beginnend op november 24, 14:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar bezoekt hij, samen met de Pieten, zijn vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus op het kasteel. 
  Beginnend op november 24, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
Laad meer 103 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-