Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Cultuur agenda

 • Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint de verkoop pas echt. Als je dat niet begrijpt heb je helemaal niks te zoeken in makelaarskantoor Vastgoed B.V.. Het gaat er namelijk om dat je de deal afsluit! Een beetje de snelle jongen uithangen en mooie praatjes verkopen kunnen we allemaal wel.
  Beginnend op november 24, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Orgelconcert Sietze de Vries in de Oude Kerk Locatie:Oude Kerk Dorpsstraat 59, Zoetermeer       Tarieven     Normaal SCOKZ-donateurs Zoetermeerpas Keuzecheques 9 t/m 13  t/m 17 jaar gratis gratis
  Beginnend op november 25, 15:00
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Het 65-koppige Popkoor Rebound uit Leidschendam/Voorburg bestaat dit jaar  5 jaar en viert dit lustrum met een spetterend concert op 25 november 2017.
  Beginnend op november 25, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Premiata Forneria Marconi (PFM) is al meer dan vier decennia één van de meest succesvolle symfonische rockbands van Italiaanse bodem en de enige Italiaanse band die ooit de Amerikaanse billboard charts bereikte.
  Beginnend op november 25, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Pieter Verelst is de winnaar van Camaretten 2016 en tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival won hij zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma Mijn broer en ik.
  Beginnend op november 25, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Al op zeer jonge leeftijd begon hij te spelen op een home made gitaar, wat niet meer was dan een gespannen snaar die aan de wand van het huis was vastgemaakt.
  Beginnend op november 25, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Met het feest van Sinterklaas voor de boeg is het een drukte van jewelste in het Pietenpakhuis. Er wordt druk ingepakt, versierd en gerijmd. Net als alles op rolletjes loopt, gooit de boze buurman roet in het eten. Hij wil het Pietenpakhuis voorgoed sluiten, want hij heeft een hekel aan cadeaus en gezelligheid. Zal het de boze buurman lukken of kunnen de Pieten er een stokje voor steken?
  Beginnend op november 26, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Met het feest van Sinterklaas voor de boeg is het een drukte van jewelste in het Pietenpakhuis. Er wordt druk ingepakt, versierd en gerijmd. Net als alles op rolletjes loopt, gooit de boze buurman roet in het eten. Hij wil het Pietenpakhuis voorgoed sluiten, want hij heeft een hekel aan cadeaus en gezelligheid. Zal het de boze buurman lukken of kunnen de Pieten er een stokje voor steken?
  Beginnend op november 26, 16:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Filmhuis Zoetermeer vertoont kwaliteitsfilms aan inwoners van Zoetermeer en omgeving. Deze week: Hidden Figures
  Beginnend op november 26, 19:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Superdrummer Simon Phillips komt dit najaar met een waanzinnige line up naar Nederland. Zijn project Protocol 4 bestaat uit niemand minder dan gitarist Greg Howe, toetsenist Otmaro Ruiz en bassist Ernest Tibbs. Simon Phillips verwierf bekendheid door zijn werk bij Toto en The Who.
  Beginnend op november 26, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Filmhuis Zoetermeer vertoont kwaliteitsfilms aan inwoners van Zoetermeer en omgeving. Deze week: A United Kingdom
  Beginnend op november 27, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Filmhuis Zoetermeer vertoont kwaliteitsfilms aan inwoners van Zoetermeer en omgeving. Deze week:I Am Not Your Negro
  Beginnend op november 28, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • On Fair Comedy is een improvisatie show, begonnen in 2012 en inmiddels erg geliefd bij het publiek.
  Beginnend op november 28, 20:00
  Categorieën: Theater, JJ Music House
 • De serie de avond van… trapt af met René van Kooten. Geheel naar eigen inzicht stelt hij een programma samen vol muziek, beelden en verhalen die hij graag met u wil delen, of waarvan hij vindt dat iedereen het gezien of gehoord moet hebben.
  Beginnend op november 28, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van een Sinterklaasmuziek. Het orgelspel wordt uitgevoerd door Ronald de Jong
  Beginnend op november 29, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
  Beginnend op november 29, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Mezzosopraan Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera Carmen, speciaal voor haar herschreven en opnieuw gearrangeerd door Thijs Borsten. Met als rode draad natuurlijk de muziek van dit meesterwerk van Georges Bizet.
  Beginnend op november 29, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Hij is de bètaman in de alfajungle van het theater. Wiskundige en winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. 
  Beginnend op november 29, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • De Amerikaanse rockband Tyketto scoorde in de jaren '90 hits met nummers als “Forever Young”, “Wings”, “Seasons” en “Standing Alone”. Frontman Danny Vaughn, tevens bekend van The Ultimate Eagles, lijkt letterlijk over de eeuwige jeugd te beschikken.
  Beginnend op november 30, 20:15
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.
  Beginnend op november 30, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
Laad meer 98 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-