Cultuur agenda

 • Eind mei 2019 wordt voor de achtste maal het muzikaal lentefeest KleurKlanken georganiseerd door het Rokkeveense kunstenaarscollectief Stichting Ateliers 1819 in samenwerking met het NH Hotel en Floravontuur Promotie Zoetermeer. KleurKlanken is een gratis publiek toegankelijk muzikaal en kunstzinnig feest.
  Beginnend op mei 26, 15:00
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Free solo
  Beginnend op mei 26, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Stichting Ateliers 1819 organiseert in samenwerking met het NH hotel in Zoetermeer zondagmiddag 26 mei het muzikaal en kunstzinnig lentefeest Kleurklanken 2019. Naast kunst zijn er ook muziekoptredens.
  Beginnend op mei 26, 15:00
 • Acht jaar geleden was Suzanne Jarvie nog advocaat en had ze nog nooit een song geschreven, maar inmiddels kan ze mee met de allerbesten in het rootsgenr
  Beginnend op mei 26, 16:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!? Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op mei 27, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Capharnaüm
  Beginnend op mei 28, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Een droomdebuut voor het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) vorig seizoen. Na de succesvolle televisieserie ontvangt hun eerste voorstelling een vloedgolf aan lovende recensies en ontstond er een ware run op de kaarten.
  Beginnend op mei 28, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
  Beginnend op mei 29, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data
  Beginnend op mei 29, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • "Een ode aan het vergeten Portugese platteland" De zelfgeschreven liedjes zijn gesitueerd op het platteland van centraal Portugal. Een streek die recentelijk vaak het nieuws haalde doordat het geteisterd werd door diverse bosbranden.
  Beginnend op mei 29, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Op vrijdag 31 mei speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en het Stadshart. Tijdens de ‘Pub tour’ (kroegentocht) op de vrijdag zal met name veel lokaal talent te zien en te horen zijn.
  Beginnend op mei 31, 19:00
  Categorieën: Evenementen, Dorp, Centrum, Muziek
 • Tim Bowness is een pionier in het progressieve rock genre. Samen met Steven Wilson richtte hij het succesvolle project no-man op. Daarnaast werkte Tim samen met grootheden als Robert Fripp, Hugh Hopper (Soft Machine) en Roxy Music’s Phil Manzanera.
  Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering, VUUR) wordt gezien als één van de beste zangeressen van Nederland. Ze heeft in de loop der jaren een succesvolle solocarrière opgebouwd. Zo werkte Anneke samen met Devin Townsend, Anathema, Árstíðir, Within Temptation en Arjen Lucassen.
  Beginnend op mei 31, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De band Savannah neemt u met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.
  Beginnend op mei 31, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Lieve Partizaniër / beste geïnteresseerde, Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren.
  Beginnend op mei 31, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Zingt u graag en heeft u weleens overwogen dit te willen doen met anderen in een groep?
  Beginnend op juni 01, 10:00
 • Zaterdag 1 juni zal er van 13:00 tot 23:30 live entertainment te horen en te zien zijn op twee grote podia op de Markt en zijn er die avond ook nog enkele after party’s tot in de late uurtjes. Naast de traditionele bluesbands zijn in deze editie ook een aantal alom bekende ‘tribute’ bands opgenomen. Zo zijn er onder andere spectaculaire podium-acts te verwachten van Them Lewis Boys en de 14-koppige Blues Brothers tribute band. Uiteraard is er bij elk podium een gezellig terras met food en drinks
  Beginnend op juni 01, 12:50
  Categorieën: Evenementen, Centrum, Muziek
 • Met All hands on deck slaan twee topgezelschappen de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking. Scapino Ballet en Wëreldbänd halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater.
  Beginnend op juni 01, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Kruijver en Bunschoten zijn als theatermakers en spelers opgegroeid in de traditie van het vervreemdend, absurdistisch toneel. En ook in hun eigen repertoire werd het absurdisme nooit geschuwd.
  Beginnend op juni 01, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Drie Zoetermeerse muziekscholen zullen zondag 2 juni in wisselende samenstellingen gevarieerde optredens verzorgen op het ‘local heroes’ podium Nicolaasplein. Dit aangevuld met seminars, demo’s en lokale muzikanten van gevestigde orde.
  Beginnend op juni 02, 13:00
  Categorieën: Evenementen, Dorp, Muziek
 • Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
  Beginnend op juni 02, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
Laad meer 88 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-