Cultuur agenda

 • FRONTM3N, een muzikaal hoogstandje van drie frontmannen: Mick Wilson (10cc), Robert Hart (Manfred Mann's Earth Band, Bad Company) en Pete Lincoln (Sweet, Smokie, Sailor). Mick en Pete tourden als leden van Cliff Richard’s band de wereld over.
  Beginnend op december 02, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ultimate Eagles komt ongelofelijk dicht bij de kenmerkende Eagles sound. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren '70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles.
  Beginnend op december 02, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Een concert met alle bekende Sinterklaasliedjes, van stoomboot tot paard en van koek en gard tot de wind waait door de bomen! Gijsbert Kok studeerde orgel, kerkmuziek, improvisatie en muziektheorie aan de conservatoria van Den Haag, Tilburg en Rotterdam en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort. Hij is stadsbeiaardier van Den Haag en Scheveningen en vaste bespeler van de carillons van Voorschoten en Zoetermeer.
  Beginnend op december 03, 12:00
 • Ray Wilson wordt gezien als één van de meest gerenommeerde zangers in de progressieve rock scene. Ook kreeg hij de onderscheiding 'beste Britse vocalist' door Classic Rock Magazine.
  Beginnend op december 03, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De perfecte kerst; iedereen samen, een heerlijk diner en een dik pak sneeuw. Zou het ooit nog eens voorkomen dat al deze ingrediënten samenkomen? Natuurlijk, want er is hoop én er is Op Sterk Water.
  Beginnend op december 03, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Vind je zingen leuk en haal je er plezier uit? InZet Rokkeveen organiseert op maandag 5 december aan de Nathaliegang 79 de workshop: 'Jammen met je Stem'. In deze workshop ga je lekker vrij zingen. Mooi of lelijk bestaat niet. Je hoeft namelijk niet te kunnen zingen.
  Beginnend op december 05, 14:00
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Supereroi
  Beginnend op december 06, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Thea Riesebos studeerde aan het Conservatorium orgel, klavecimbel en kerkmuziek. Zij werkt als dirigente, organist en repetitor voor diverse (kerk)koren in onder andere Amsterdam en Haarlem.
  Beginnend op december 07, 12:45
 • We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen 10 minuten (!) bij ons thuis wordt gebracht, chips, barbecuesaus, 2 bananen en ketamine voor het hele weekend.
  Beginnend op december 08, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Singer songwriter Lucas Hamming wil het even anders aanpakken. Even geen rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel-spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal, dat is genoeg. Dan is er even écht tijd en ruimte om iets te vertellen.
  Beginnend op december 08, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Op vrijdagavond 9 december van 19.00 tot 21.00 uur is er bij InZet Oosterheem aan het Zanzibarplein 5 een gratis percussie-workshop met allround musicus Koko Lawson. Deze workshop is speciaal als dank voor wijkbewoners die zich actief inzetten voor de wijk en de bewoners. Inloop vanaf 18:30 uur.
  Beginnend op december 09, 19:00
 • Na het overweldigende succes van de eerste tour gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, wederom door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Door middel van veel grappen en verhalen en met medewerking van Wieteke van Dort en topmuzikanten, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.
  Beginnend op december 09, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • The 80s Show - The Greatest Tribute to the Greatest Decade brengt je het beste jaren ’80 feest ter wereld! De beste zangers en muzikanten, een geweldige licht-, video- en lasershow en alleen maar herkenbare muziek uit de jaren ’80! Zing en dans mee op de hits van Frankie Goes To Hollywood, Duran Duran, Tears For Fears, Spandau Ballet, Wham, Go West, Level 42, OMD, Erasure, Elton John, David Bowie en nog veel meer.
  Beginnend op december 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas.
  Beginnend op december 10, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De Britse progressieve-rockband IQ werd in 1981 opgericht door gitarist Mike Holmes. Inmiddels heeft de band veel trouwe aanhangers, ook in Nederland. Rond de Kerstdagen organiseert IQ twee exclusieve shows, één in Engeland en één in Nederland.
  Beginnend op december 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Thin White Duke bestaat uit een groep muzikanten en hun bewondering voor het werk van David Bowie en wie hij was. Kenmerkend is de charismatische frontman en leadzanger Aschwin Schreiber en op Bowies favoriete instrumenten saxofoon hebben we Hanneke Kolkman.
  Beginnend op december 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Het Grachtenfestival Conservatorium Concours is sinds 2003 voor studenten aan de Nederlandse conservatoria dé kans om zich te presenteren voor aan het grote publiek. Alle conservatoria uit het land laten zien wat zij aan talent in huis hebben en vaardigen jaarlijks de besten af voor de landelijke voorronde
  Beginnend op december 11, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Het Zwanenmeer is de klassieker onder de klassiekers. De magische uitvoering met kostuums en decors om bij weg te dromen weet publiek van jong tot oud te betoveren. Kenners zien het als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische genre.
  Beginnend op december 11, 15:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • SOUND OF STRANGERS’ is een progressieve rockband uit het westen van het land. De band speelde onder de naam ‘The Works’ als coverband nummers van Porcupine Tree, Marillion en Rush.
  Beginnend op december 11, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • John Corabi is een hardrock zanger in hart en nieren.  Hij tourde de wereld over met all star band The Dead Daisies. Van 1992 tot 1996 schitterde Corabi op de grootste podia als frontman van Mötley Crüe.
  Beginnend op december 11, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 46 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-goede doel-