Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Cultuur agenda

 • In de Adventskerk aan de Julianalaan 3 in Zoetermeer zal zondag 11 februari aanstaande om 14u00 Agathe Ensemble Duo Cello & Cello optreden. De twee Spaanse cellisten Iván Nogueira en Alejandro Sánchez behoren tot de vooraanstaande garde van klassieke musici uit Rotterdam die zich ook in de wereld van jazz en hedendaagse muziek bewegen. 
  Beginnend op februari 11, 14:00
  Categorieën: Activiteiten, Muziek, Muziek alg
 • Een jonge boer is eigenaar van een bedrijf waar een besmettelijke ziekte gevonden is. Uit angst alles te verliezen verbergt hij het, maar als gevolg daarvan raakt hij het contact met de samenleving kwijt.
  Beginnend op februari 20, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong
  Beginnend op februari 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up filosofie. In haar voorstellingen wisselen humor en diepgang elkaar in razend tempo af.
  Beginnend op februari 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society
  Beginnend op februari 22, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazenwater - meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl.Hij combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid.
  Beginnend op februari 22, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • In de theaterversie van deze bestseller laten Hendrik Groen en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis
  Beginnend op februari 23, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Boddé en Del Ferro vinden elkaar in de muziek, doordat ze allebei graag onbekende noten, schema’s en klanken spelen.
  Beginnend op februari 23, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Bjørn Riis is één van de oprichters, leadgitarist en songwriter van de succesvolle Noorse progressieve rockformatie Airbag. In mei 2017 brengt hij zijn tweede soloalbum uit genaamd “Forever Comes to an End”.
  Beginnend op februari 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Scala is theatrale dans op hoog niveau en het spannende vervolg op de baroksensatie Pearl. Scapino heeft patent op avontuurlijke dansvoorstellingen zoals Pearl, Pablo en TING! waarmee het volle zalen trekt.
  Beginnend op februari 24, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • De leukste darts-, karaoke- en muziektent van de stad organiseert zaterdag 24 februari tussen 21:00 en 24:00 weer de maandelijkse spectaculaire editie van ‘LIVE BIJ ONS’.
  Beginnend op februari 24, 21:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Stevie heeft een van de machtigste bluesstrotten die er zijn en zijn stem is uitermate geschikt voor een echte slowblues als Running On Back To You, wellicht het meest favoriete nummer van het Stevie Nimmo Trio en dus ook van deze schijf.
  Beginnend op februari 24, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Onder de noemer ‘De Ontdekking’ organiseert CKC & partners op 27, 28 februari en 1 maart tussen 10.00 – 16.00 leuke, creatieve dagprogramma’s voor kinderen tussen de 6-12 jaar.
  Beginnend op februari 27, 10:00
 • Ook dit seizoen brengen de Pubquizmasters weer maandelijks een hilarische pubquiz. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes
  Beginnend op februari 27, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Een schooldirecteur in Denemarken wordt ervan beschuldigd 12 miljoen kronen te hebben gestolen. Het blijkt dat hij een hersentumor heeft wardoor zijn persoonlijkheid verandert.
  Beginnend op februari 27, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin! Een compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra, naar het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen
  Beginnend op februari 28, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, De Wereld Draait Door en Spijkers met Koppen. Speels. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend
  Beginnend op februari 28, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • The Michael Landau Liquid Quartet is een nieuw project van de Amerikaanse gitarist Michael Landau. Hij is één van de meest gevraagde sessiemuzikanten ter wereld.
  Beginnend op februari 28, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Op 7 maart start weer een cursus Theatersport. Theatersport is improvisatietheater vergelijkbaar met Televisie programma’s als “De Lama’s” en “In goed gezelschap”.
  Beginnend op maart 07, 09:30
 • Sugar Lips zal op 8 maart Internationale Vrouwendag optreden in het Stedelijk College. Sugar Lips is een enthousiast allround zangtrio uit Den Haag dat muziek en entertainment van goede kwaliteit combineert en garant staat voor een onvergetelijke optreden.

  Beginnend op maart 08, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, evenement alg
Laad meer 21 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-