Cultuur agenda

 • Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken. Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan.
  Beginnend op september 21, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken! Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan.
  Beginnend op september 21, 19:30
 • Bowie Experience is een spectaculaire theatervoorstelling waarin de muziek van 's werelds grootste popicoon David Bowie gevierd wordt. Een onvergetelijke reis van beeld en geluid door de gouden jaren van David Bowie's Space Oddity tot Let's Dance
  Beginnend op september 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoudwerd opnieuw met een sterrenregen ontvangen.
  Beginnend op september 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Foo Fighters is één van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Met hun energieke podium act zijn ze gigantisch populair, mede door frontman Dave Grohl.
  Beginnend op september 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Hét nieuwe Hammond trio bestaande uit Efraïm Trujillo op saxofoons, Rob Mostert op het indrukwekkende hammond B3 organ en Chris Strik op drums.
  Beginnend op september 22, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Stef Paglia nam voor het eerst op 12 jarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues met als gevolg dat de blues microben ook bij hem toesloegen.
  Beginnend op september 22, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Veertig jaar na zijn dood is Jacques Brel nog steeds springlevend. Brel overleed op 9 oktober 1978, maar wordt nog steeds gezien als een van de allergrootste chansonniers
  Beginnend op september 23, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • In STAGE kitchen & café staat er Zoetermeers talent op de planken! Loop gezellig binnen in ons café en geniet van dit open podium met toppers uit de omgeving. Beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians en rappers: allerlei vormen van kleinkunst komen voorbij.
  Beginnend op september 23, 15:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!?  Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op september 24, 20:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Wat hebben Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Jack Bruce, Peter Gabriel, Pete Townshend, Miles Davis, Herbie Hancock, en John Mclaughlin gemeen? Het antwoord is: Simon Phillips en Bill Evans.
  Beginnend op september 25, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • On Fair is een improvisatie comedy show, begonnen in 2012 en inmiddels erg geliefd bij het publiek. Tijdens de avond ziet u hoe onze spelers spelopdrachten krijgen van de presentator en deze combineren met suggesties uit het publiek.
  Beginnend op september 25, 20:00
  Categorieën: Theater, JJ Music House logo
 • Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen.
  Beginnend op september 27, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Stahlzeit is in korte tijd uitgegroeid tot de meest succesvolle Rammstein tribute band ter wereld. De gelijkenis tussen frontman Heli Reißenweber en Till Lindemann is verbluffend, zowel in stem als qua uiterlijk. De Duitse band weet de shows van Rammstein tot in de kleinste details te evenaren. Kijk je ogen uit tijdens hun spectaculaire vuurwerk show.
  Beginnend op september 29, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude kerk zijn elke maand orgelconcerten. Deze maand speelt Ronald de Jong werken van J.S. Bach op het orgel.
  Beginnend op september 29, 20:00
 • The Mountaintop brengt een fantasierijke hervertelling van de laatste avond uit het leven van een icoon.  Dit bekroonde toneelstuk van de jonge zwarte schrijfster Katori Hall belicht hoe we van gewone mensen heiligen maken, en hoe heiligen gewone mensen blijken - breekbaar, kwetsbaar, bereikbaar.
  Beginnend op september 29, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • The Route is een swingende allround coverband, bestaande uit ervaren muzikanten en zangeres. Altijd zin in optreden, publiek altijd zin in bewegen.
  Beginnend op september 30, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Violiste Elise Besemer geeft woensdagavond 3 oktober samen met pianist Laurens de Man een concert in Centrum ‘De Regenboog’ in Rokkeveen. Op het programma staan werken van Mozart, Beethoven (dé Kreutzer-sonate), Schubert en Dvorak.
  Beginnend op oktober 03, 20:15
  Categorieën: Muziek, Muziek alg logo
 • Op woensdag 3 oktober a.s. geeft de violiste Elise Besemer uit Amsterdam een concert in Centrum De Regenboog in Rokkeveen, Pianist is Laurens de Man.
  Beginnend op oktober 03, 20:15
  Categorieën: Rokkeveen, Muziek, Muziek alg logo
 • Een nieuw seizoen betekent nieuw talent! Laat u deze avond voor een zacht prijsje verrassen door de nieuwste, mooiste, boeiendste en meest muzikale voorstellingen.
  Beginnend op oktober 03, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 122 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-