Cultuur agenda

 • Glenn Hughes wordt ook wel 'The Voice of Rock' genoemd. De voormalige zanger/bassist van Deep Purple is met recht een levende rocklegende te noemen. Tijdens zijn 'Classic Deep Purple Live' tour speelt Hughes uitsluitend Deep Purple materiaal.
  Beginnend op november 16, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Op vrijdag 16 november geeft het Mannenensemble in de Oosterkerk haar jaarlijkse herfstconcert. Dit doen we samen met het Saxofoonkwartet Sax Continuo.
  Beginnend op november 16, 20:00
 • In haar vierde voorstelling, Om Mij Moverende Redenen, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.
  Beginnend op november 16, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Op 16 november komt het vermaarde William Byrd Vocaal Ensemble naar Zoetermeer met een kleurrijk Romantisch programma. Componisten op zoek naar de exotiek van het verre, en sprookjesachtige sferen waarin natuurbeleving en diepe zieleroerselen vaak nauw verweven zijn.
  Beginnend op november 16, 20:15
 • In deze voorstelling legt Clifton Braam op cabareteske wijze de verschillen bloot tussen de Surinamers en Nederlanders zoals hij die door de jaren heen heeft ervaren.
  Beginnend op november 16, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen.
  Beginnend op november 17, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude kerk zijn elke maand orgelconcerten. Deze maand spelen Ronald de Jong (orgel) en Maurice van Dijk (trompet)

  Beginnend op november 17, 20:00
 • John Primer, een bluesman in hart en nieren leende op 8 jarige leeftijd zijn eerste gitaar. Gefascineerd door grootheden als Jimmy Reed, Muddy Waters, Little Milton en Elmore James was John verkocht aan de Blues.
  Beginnend op november 17, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Na de succesvolle voorstellingen Het Zwanenmeer en De Odyssee presenteert de in Zoetermeer wonende choreografe Lonneke van Leth De Zaak Carmen, een spannende dansthriller gebaseerd op Bizet’s beroemde opera.
  Beginnend op november 17, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Tijdens zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de Crossroads van Robert Johnson naar het Seattle van Jimi Hendrix.
  Beginnend op november 17, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Een ontroerend, swingend en betoverend concert, vol heimwee en verlangen. Sopraan Channa Malkin en Nederlandse Muziekprijswinnaar Izhar Elias brengen samen het programma Songs of Love and Exile.
  Beginnend op november 18, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Het is weekend, de boodschappen zijn binnen, kinderen zijn naar de sport geweest, eindelijk vrije tijd. Lazy Sunday Afternoon is de perfecte zondagmiddagbesteding om bij te trekken voor een nieuwe week.
  Beginnend op november 18, 16:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!? Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som
  Beginnend op november 19, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: A casa tutti bene
  Beginnend op november 20, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Als gitarist van Ozzy Osbourne schitterde Gus G van 2009 tot 2017 op de grootste podia ter wereld. De Griekse gitaarheld staat bekend als één van de meest gerespecteerde shredders in de metal scene.
  Beginnend op november 20, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude Kerk aan de Dorpsstraat worden elke week lunchconcerten gehouden. Elke week weer andere musici, maar altijd prachtige lunchmuziek.
  Beginnend op november 21, 12:45
 • Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerttournee Yentl en de Boer in Concert, de opmaat naar dit tweede cabaretprogramma.
  Beginnend op november 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De combinatie van zelfspot en openhartigheid maakt deze jonge comedian bijzonder” (NRC) en vier sterren in Vlaams dagblad De Standaard voor ‘Reset’.
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Soup is één van de vaandeldragers van de hedendaagse postrock scene. De Noorse band werd in 2004 opgericht door multi-instrumentalist Erlend Viken. Soup heeft inmiddels zes albums op haar naam staan.
  Beginnend op november 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Het oorspronkelijk populair concept uit The Blue Bird, Nashville is een internationale theaterhit gebleken. Het is o.a. in Canada, Australië en Engeland te zien geweest.
  Beginnend op november 22, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
Laad meer 184 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-