Cultuur agenda

 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: HOLY SPIDER
  Beginnend op september 25, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Empire of Light
  Beginnend op oktober 03, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • In de jaren ’80 scoorde Cutting Crew een megahit met (I Just) Died in Your Arms. Debuutalbum Broadcast ging miljoenen keren over de toonbank. Cutting Crew is hiermee een van de bepalende bands met een eigen sound van de jaren '80.
  Beginnend op oktober 03, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Pauline Schenkelaars speelt en doceert verschillende typen blokfluit, en geeft concerten in combinatie met theatervoorstellingen, onder andere voor basisscholen.
  Beginnend op oktober 04, 12:45
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: La Ragazza del Futuro
  Beginnend op oktober 04, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Deze voorstelling viert de geschiedenis van The Blues vanaf de oorsprong en ontwikkeling in New Orleans, de reis naar het noorden tijdens de Harlem Renaissance bij de eeuwwisseling, tot aan de top van populariteit in het platteland van het zuiden, Mississipi Delta en de rest van de wereld.
  Beginnend op oktober 04, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Op 4 oktober 2023 van 20:15 tot 22:00 uur keert een graag geziene (en gehoorde) gast terug naar Centrum De Regenboog. Hoboïste Pauline Oostenrijk was al diverse malen te horen in onze zaal en wist het publiek altijd te boeien met haar intense muzikaliteit en innemende persoonlijkheid.
  Beginnend op oktober 04, 20:15
  Categorieën: Evenementen, Rokkeveen, Muziek
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Les Cyclades
  Beginnend op oktober 06, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Fancy Blue is een enthousiaste allround band en bestaat uit zes muzikanten. Het repertoire staat vol met classic rock-, pop- en blues-covers van vele bekende artiesten met hits van toen en nu.
  Beginnend op oktober 06, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp! Dit keer staat het album ‘Crime of the Century’ centraal
  Beginnend op oktober 06, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Neo-prog band Arena komt terug naar de Boerderij. De muziekstijl van de Britten varieert van symfonische rock (in navolging van Genesis, Yes, Camel en Pink Floyd) tot metal (denk aan Threshold).
  Beginnend op oktober 06, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Op 6 oktober 2023 organiseert Disco Vibes ‘The 80’s & 90’s party’. Welkom op een reis terug in de tijd naar de onvergetelijke jaren 80 en 90. Stap in je tijdmachine en bereid je voor op een avond vol nostalgische muziek, geweldige mode en onvergetelijke herinneringen. Het is tijd om je innerlijke ’80s en ’90s gevoel te omarmen en helemaal los te gaan op de dansvloer.
  Beginnend op oktober 06, 21:30
 • Johan van Oeveren (1949) studeerde orgel in Utrecht bij Nico van den Hooven. Later improvisatie bij Piet van Egmond, interpretatie bij Jaap Nieuwenhuijse en koordirectie bij Louis Coenen en Jan Eelkema.
  Beginnend op oktober 07, 12:00
 • Na een geweldige Try-out van JJ’s Night Out van 19 augustus j.l., kunnen we melden dat er meer edities zullen gaan volgen ! De eerste volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober, van 20:00 uur tot 01:30 uur.
  Beginnend op oktober 07, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was:
  Beginnend op oktober 07, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Het Ebony Ensemble haakt aan op een van de thema’s van Klassiek Zoetermeer 2023: de Franse componist Erik Satie. Op het programma staan twee van zijn wereldberoemde ‘Gymnopédies’.
  Beginnend op oktober 08, 14:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • 'The Aristocrats have a way of bringing the impossible to life' zegt Prog Magazine over misschien wel de bekendste instrumentale rock-fusionband van dit moment.
  Beginnend op oktober 08, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De muziek van ABBA is weer helemaal ‘in the picture’, dus tijd voor een gloednieuwe versie van deze musical! MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie
  Op oktober 10,
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Plan 75
  Beginnend op oktober 10, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Matteo Costanzi bezit een grote muzikaliteit. Hij werkt samen met verschillende grote orkesten en ensembles in binnen- en buitenland (zoals de Camerata Amsterdam en Amsterdam Symphony Orchestra), en heeft ervaring met een groot aantal muziekstijlen.
  Beginnend op oktober 11, 12:45
Laad meer 65 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-goede doel-