GroenLinks en PvdA Zoetermeer samen tijdens de verkiezingenDe PvdA en GroenLinks starten een nieuwe gezamenlijke activiteit, waarvan ze hopen dat het een traditie wordt: 1 mei, Dag van de Arbeid, wordt een echte familiedag. Er is van alles te beleven voor jong en oud en niet alleen maar politiek, maar ook knutselen, een natuur-safari en de taartenwedstrijd.

Naast politieke activiteiten is het ook leuk om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat geldt niet alleen voor mensen die al bij de politiek betrokken zijn, maar voor alle inwoners van Zoetermeer.

“We hebben leuke activiteiten, en er is koffie, thee en taart. Nu moeten alleen de mensen nog komen”, zegt Marga van der Tol van het organiserend comité. “Ook dit is weer een mooie samenwerking van beide politieke partijen. We leren elkaar al aardig kennen zo.”

Uiteraard wordt die dag ook het feest van 130 jaar sociaaldemocratie gevierd en is er aandacht voor de komende Europese Verkiezingen. Sinan Ozkaya, kandidaat voor de Europese verkiezingen: “Een krachtige economische politiek, gericht op een Europese markt waarin de belangen van mensen en de natuur zwaarder wegen dan die van multinationals, kan niet langer wachten”. Ozkaya zal van 14.00 uur tot 15.00 uur aanwezig zijn op de familiedag. Daarna is er om 15.00 uur een intrigerende korte documentaire over de loonkloof, een film van Agnes Jongerius met bijdragen van bekende vrouwen zoals Jeltje van Nieuwenhoven, Hedy d’Ancona en Lilianne Ploumen.

De dag start om 14.00 uur en gaat door tot 18.00 uur met vele activiteiten. Iedereen is welkom in de Blokhut in het Van Tuylpark, van der Hagenstraat 3 in Zoetermeer.

Foto: PvdA en GroenLinks samen bij de verkiezingscampagne

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-