20141012 29869Wat zou deze straatnaam nou betekenen? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Albrandswaard in Meerzicht. 

uiterwaardDe betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In 'Straat in beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Uiterwaard in Meerzicht.

 

Muurbloemtuin copy3De betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Muurbloemtuin.

ambachtsherenlaan2De betekenis van een Zoetermeerse straatnaam  kan heel verrassend zijn. In 'Straat in beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Ambachtsherenlaan in Palenstein.

 

galvanistraat2U heeft zich vast wel eens afgevraagd waarnaar een straatnaam vernoemd is of wat de betekenis is. In onze vaste rubriek Straat in Beeld, hebben wij dit voor u uitgezocht. Deze week de Galvanistraat in Oosterheem

balthasarschansDe betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In 'Straat in beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Balthasarschans in Noordhove.

 

20220516 31305De Galvanistraat in Oosterheem verdwijnt uit Zoetermeer en maakt plaats voor het nieuwbouwproject Happy Days. De straat is al volledig verdwenen en komt niet meer terug, het straatplan in Happy Days wordt heel anders.

IMG 3145Weet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week het Alferbos in Meerzicht.

orinocostroom2Wat is de betekenis van deze Zoetermeerse straatnaam? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Orinocostroom.

 

Pijlkruidvaart john4De betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Pijlkruidvaart.

wegstapelplein

 

Hier vindt u het complete overzicht van alle straatnamen die op Zoetermeer actief aan bod zijn geweest. De straatnamen zijn gesorteerd per wijk zodat u ze gemakkelijk terug kunt vinden!

Overzicht straat in beeld

-goede doel-