Noordhove

 • Foto van de week

  mei23 p_nicolaas_aziewegFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Succesvolle sponsorloop voor Stichting Roparun

  20230511 143827Basisschool IKC De Baanbreker is trots op het succes van hun recente sponsorloop voor Stichting Roparun. Stichting Roparun steunt de palliatieve zorg van kankerpatiënten. Alle kinderen hebben zich ingezet om geld op te halen voor het goede doel.

 • Straat in beeld: Renzo Pianolijn

  renzopianolijnDe betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In 'Straat in beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Renzo Pianolijn in Noordhove.

   

 • Straat in beeld: Le Corbusierlijn

  Le corbusierlijn 3Wat zou de betekenis zijn van deze straatnaam? In 'Straat in Beeld' gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Le Corbusierlijn in Noordhove.

   

 • Straat in Beeld: Notarisappelhof

  NotarisappelhofWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in Beeld gaan wij op zoek naar de betekenis achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week is het de beurt aan de Notarisappelhof in de wijk Noordhove. 

 • Koningspaar bij NLdoet in Wijktuin Noordhove

  Het Koningspaar bij NLdoet in Wijktuin Noordhove foto 2Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima hebben, in hun rol als beschermpaar van het Oranje Fonds, met NLdoet vrijwilligerswerk gedaan bij Piëzo. Ze hebben, samen met andere vrijwilligers, tuinmeubelen geschilderd en nieuwe moestuinbakken geplaatst in Wijktuin Noordhove.

 • Landelijke Opschoondag zaterdag 18 maart

  Nationale opschoondag 18 maart 2023De Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon is dit jaar op zaterdag 18 maart. In heel Nederland gaan vrijwilligers dan aan de slag om schoon te maken in hun buurt. Bij de Hof van Seghwaert ruimen vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires zwerfafval in de buurt op.

 • Weekend Foto

  nicolaas_noordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Valentijnsdag op De Buut en de Regenboog

  valentijn de buutOok op basisscholen in Zoetermeer wordt aandacht gegeven aan Valentijnsdag. Basisschool De Buut in Noordhove deelde lieve berichtjes uit in het Winkelcentrum. Alle kinderen van de Regenboog in Meerzicht kregen een Valentijnsroos.

 • Straat in beeld: Van Embdenruimte

  van embdenruimteU heeft zich vast wel eens afgevraagd waarnaar een straatnaam vernoemd is of wat de betekenis is. In onze vaste rubriek ‘Straat in beeld’, hebben wij dit voor u uitgezocht. Deze week: de Van Embdenruimte in Noordhove. 

 • Foto van de week

  jan23 Monique_v_Amstel-Vliegen_noordhovense_plasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Nieuw uiterlijk wijkwebsite Noordhove en Seghwaert

  noordhove seghwaert huizen aan waterDe wijkwebsite van Noordhove en Seghwaert heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Op de nieuwe wijkwebsite is informatie te vinden over de wijk, over de mensen die voor de wijk werken (het wijkteam) en welke activiteiten er in de wijk zijn. 

 • Straat in beeld: Vasariruimte

  Vasariruimte naamplaatWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in Beeld gaan wij op zoek naar de betekenis achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week is het de beurt aan de Vasariruimte in de wijk Noordhove.

 • Wegvangen boerenganzen in Noordhove

  gansEen deel van de overlast gevende boerenganzen in Noordhove wordt weggevangen en herplaatst. De populatie van ongeveer 30 vogels zorgt steeds vaker voor vieze straten die onder de poep zitten.

 • Kerstbrunch voor tuinvrijwilligers in Noordhove

  Kerstbrunch 2022 Wijktuin Noordhove fotograaf PiëzoPiëzo heeft in de Wijktuin Noordhove een gezellige kerstbrunch voor vrijwilligers van de wijktuin en de schooltuintjes georganiseerd. Dit om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Er werd teruggeblikt op een mooi en productief jaar.

 • IKC De Baanbreker doneert aan Oosterfaantje

  20221219 143647Basisschool IKC De Baanbreker in Noordhove heeft een doneeractie gehouden voor stichting Oosterfaantje. De school heeft houdbare producten ingezameld om kerstpakketten mee samen te stellen voor mensen die het minder goed hebben.

 • Sinterklaas in Noordhove

  IMG 7533Sinterklaas bezocht afgelopen zaterdag Winkelcentrum Noordhove met enkele van zijn pieten. Hij nam een kijkje bij alle winkels in het centrum en nam de tijd om met heel veel kinderen te praten.

 • Foto van de week

  Annemieke_Pomstra_Zoetermeerse_plasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  wokt22 p_nicolaas_Rogerslijn_NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  wokt22 p. nicolaas sep22ad NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

-advertenties-

-goede doel-