Noordhove

 • Straat in beeld: Van Embdenruimte

  van embdenruimteU heeft zich vast wel eens afgevraagd waarnaar een straatnaam vernoemd is of wat de betekenis is. In onze vaste rubriek ‘Straat in beeld’, hebben wij dit voor u uitgezocht. Deze week: de Van Embdenruimte in Noordhove. 

 • Foto van de week

  jan23 Monique_v_Amstel-Vliegen_noordhovense_plasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Nieuw uiterlijk wijkwebsite Noordhove en Seghwaert

  noordhove seghwaert huizen aan waterDe wijkwebsite van Noordhove en Seghwaert heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Op de nieuwe wijkwebsite is informatie te vinden over de wijk, over de mensen die voor de wijk werken (het wijkteam) en welke activiteiten er in de wijk zijn. 

 • Straat in beeld: Vasariruimte

  Vasariruimte naamplaatWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in Beeld gaan wij op zoek naar de betekenis achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week is het de beurt aan de Vasariruimte in de wijk Noordhove.

 • Wegvangen boerenganzen in Noordhove

  gansEen deel van de overlast gevende boerenganzen in Noordhove wordt weggevangen en herplaatst. De populatie van ongeveer 30 vogels zorgt steeds vaker voor vieze straten die onder de poep zitten.

 • Kerstbrunch voor tuinvrijwilligers in Noordhove

  Kerstbrunch 2022 Wijktuin Noordhove fotograaf PiëzoPiëzo heeft in de Wijktuin Noordhove een gezellige kerstbrunch voor vrijwilligers van de wijktuin en de schooltuintjes georganiseerd. Dit om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Er werd teruggeblikt op een mooi en productief jaar.

 • IKC De Baanbreker doneert aan Oosterfaantje

  20221219 143647Basisschool IKC De Baanbreker in Noordhove heeft een doneeractie gehouden voor stichting Oosterfaantje. De school heeft houdbare producten ingezameld om kerstpakketten mee samen te stellen voor mensen die het minder goed hebben.

 • Sinterklaas in Noordhove

  IMG 7533Sinterklaas bezocht afgelopen zaterdag Winkelcentrum Noordhove met enkele van zijn pieten. Hij nam een kijkje bij alle winkels in het centrum en nam de tijd om met heel veel kinderen te praten.

 • Foto van de week

  Annemieke_Pomstra_Zoetermeerse_plasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  wokt22 p_nicolaas_Rogerslijn_NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  wokt22 p. nicolaas sep22ad NoordhoveFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • 60-jarige bruidspaar Teunissen-Harland

  60 jarig bruidspaar Teunissen Foto Patricia Munster 005Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 5 oktober een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Teunissen-Harland, wonend in de wijk Noordhove. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • Weekend Foto

  waug22 nicolaas_Noordhovense_plasFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • 100-jarige mevrouw Meijer-Van der Gaast

  100 jarige mw Meijer Foto Patricia Munster 004Locoburgemeester Jan Iedema bracht vrijdag 30 september een bezoek aan de 100-jarige mevrouw Meijer-Van der Gaast, wonend in de wijk Noordhove. Hij feliciteerde haar namens de gemeente met de bijzondere verjaardag en overhandigde een mooi boeket.

 • Foto van de week

  aug22 p_nicolaas_lijnbaan_noordhoveFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • IKC De Baanbreker op de fiets naar school

  20220912 084751IKC De Baanbreker in Noordhove doet mee aan de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Alle ouders en leerlingen worden opgeroepen om in deze week zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen. Lopen en fietsen naar school is goed voor de verkeersveiligheid rond school.

 • Bruidspaar Van der Laaken-Grundeler 60 jaar getrouwd

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laaken foto Patricia Munster Burgemeester Bezuijen bracht op woensdag 17 augustus in de wijk Noordhove een bezoek  aan het 60-jarige bruidspaar Van der Laaken-Grundeler. De burgemeester feliciteerde het bruidspaar namens de gemeente Zoetermeer van harte met hun huwelijksjubileum en overhandigde hen een mooi boeket bloemen.

 • Update: vondst lichamen Kramerplan Zoetermeer

  politie auto 2De politie ziet een verband tussen het fatale ongeluk op zaterdag in Lekkerkerk en de vondst van 2 lichamen aan het Kramerplan in Zoetermeer. Bij het ongeluk kwam een Zoetermeerder van in de zeventig om het leven.

 • Update: Twee doden in woning Noordhove

  politie auto 2De politie trof zaterdagmiddag rond 17 uur twee overleden personen aan in een woning in Noordhove. Volgens de Telegraaf zou het hier gaan om een moeder en zoon. Een auto-ongeval in Lekkerkerk vannacht zou de politie op het spoor hebben gezet.

 • Straat in beeld: Bijhouwerlommer

  bijhouwerlommerDe betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak zeer uiteenlopend. In straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Bijhouwerlommer.

   

-advertenties-

-goede doel-