Muziekvoorstellingen

 • februari 2023
 • Focus bestaat maar liefst 50 jaar en viert dit bijzondere - door de coronapandemie uitgestelde - jubileum natuurlijk ook in Poppodium Boerderij. Nog altijd is de legendarische band alive & kicking. 2voor12 schreef over een recent optreden: “Focus laat een zwaar voldaan publiek achter” en “Meer dan vijftig jaar nationale progrocktrots kwam, zag en overwon”.
  Beginnend op februari 04, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De naam zegt het al, wij zijn een Rolling Stones tribuutband met bekende muzikanten.  Flight is: Peter Vermeij, zang en mondharmonica. Peter kreeg bekendheid als zanger van Stars on 45, waar hij de Stones medley op fantastische wijze de Jaggersound vertolkt.
  Beginnend op februari 04, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Na een uiterst gezellig nieuwjaarsconcert met Graziëlla, begin deze maand, is Fascinating Jazz alweer toe aan het tweede concert van dit jaar en meldt met trots het optreden van The Louis Armstrong Celebration Band.
  Beginnend op februari 05, 14:30
 • Multiple award-winner AJ Plug is een absolute topper uit de Nederlandse blues rock en roots scène. Zangeres AJ Plug (Alexandra Jolanda) wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse blues rock en roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht.
  Beginnend op februari 05, 16:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Dante Jongerius (Enschede, 2001) werd op veertienjarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent-opleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier kreeg hij blokfluitles van Reine-Marie Verhagen en ontwikkelde hij zich op een tweede instrument, de traverso. Dante studeert momenteel bij Kate Clark en Daniël Brüggen als onderdeel van zijn bachelor in Den Haag
  Beginnend op februari 08, 12:47
 • The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op en grijp je danspartner want… het is tijd voor een feestje!
  Beginnend op februari 08, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Van repetitieruimte tot het podium, het is eindelijk weer zo ver! Vanavond zetten we de stereo op 11, so unbuckle your seatbelt en geniet bij JJ’s van een reis van de 80’s tot aan de hits van vandaag.
  Beginnend op februari 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Lonely Robot is het project van producer, songwriter en multi-instrumentalist John Mitchell. Als er één iemand is in het prog genre die garant staat voor degelijke en kwalitatief goede muziek is dat John Mitchell wel
  Beginnend op februari 11, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Voor de Kid Lazy Band is Zoetermeer bijna een thuiswedstrijd. Deze bluesrockers uit Gouda timmeren al jaren aan de weg, en nu krijgen ze de kans om het dak van het Podiumcafé eraf te spelen tijdens Blues op Zondag!
  Beginnend op februari 12, 14:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Matteo Costanzi bezit een grote muzikaliteit, hij studeerde aan conservatoria in Terni en Florence (Italië), Utrecht en Den Haag.
  Beginnend op februari 15, 11:45
 • Deze avond is het podium open voor iedere muzikant die graag mee wil jammen.de Wilde (van de vroegere bekende bands als “Shocking Blue” en “Hu @ the Hill Tops” en Pieter Baas (contrabassist van “Mainline55” en Big Caz en the Bobs”) zijn de 2 heren, welke de organisatie van deze jam, Samen met Aad van Jole op zich nemen.
  Beginnend op februari 15, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • In het jubileumseizoen van de Regenboog muziekconcerten is er op woensdag 15 februari van 20:15 tot 22:00 uur een concert van Julien Hervé (klarinet), Wibert Aerts (viool) en Jean Hisanori Sugitani (piano) in Centrum De Regenboog aan de Nathaliegang 263.
  Beginnend op februari 15, 20:15
  Categorieën: Activiteiten, Rokkeveen, Muziek
 • Moxxi organiseert op vrijdag 17 februari in On The Rocks (Silverdome) van 21.30 tot 03.00 een Caribbean XL Carnaval Party. Er is een live Braziliaanse Samba Show en tijdens deze avond wordt er gedanst op de lekkerste Caribische en Latin Mix muziek. Stilzitten is geen optie. Alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig dus kom dansen, socializen en genieten.
  Beginnend op februari 17, 21:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Festival logo
 • Joram en Iddo vormen een avontuurlijk duo op trombone en orgel. De twee alumni van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag dagen elkaar sinds 2016 uit om de uitersten in dynamiek en timbre van hun instrumenten op te zoeken, van fluisterzacht tot meeslepend fel.
  Beginnend op februari 22, 11:55
 • maart 2023
 • Stichting Operette Zoetermeer CANTIAMO brengt 11 maart om 20:00 uur de operette ‘Das Land des Lächelns’ van Franz Léhar in het Stadstheater Zoetermeer. Het is een verhaal over de relatie en de liefde tussen een Weense gravin Lisa en een Chinese diplomaat prins Sou-Chong.
  Beginnend op maart 11, 20:00
  Categorieën: Centrum, Theater, Muziek
 • Bij Restaurant 1892 Eten & Drinken - De Graanschuur worden ook regelmatig optredens en evenementen gehouden. Deze keer:Club 1892: 𝐂𝐮𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧𝐝𝐨 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲
  Beginnend op maart 11, 21:00
  Categorieën: Muziek, 1892 logo
 • Stichting Operette Zoetermeer CANTIAMO brengt 12 maart om 14:00 uur de operette ‘Das Land des Lächelns’ van Franz Léhar in het Stadstheater Zoetermeer. Het is een verhaal over de relatie en de liefde tussen een Weense gravin Lisa en een Chinese diplomaat prins Sou-Chong.
  Beginnend op maart 12, 14:00
  Categorieën: Theater, Muziek
 • mei 2023
 • Stadion Silverdome Zoetermeer staat vrijdag 12 mei vanaf 19:30 uur helemaal in het teken van FOUT. Beter kan je weekend niet beginnen en laat je even helemaal gaan op het foutste feest van het jaar. Het feest duurt tot 01:00 uur.
  Beginnend op mei 12, 19:30
18 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-goede doel-