Muziekvoorstellingen

 • november 2019
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, prachtige collectie snaarinstrumenten en musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau.
  Beginnend op november 21, 20:00
 • De jazzrock/fusion formatie Seraph is duidelijk geïnspireerd door bands als The Yellowjackets, Spyro Gyra, Larry Carlton en Mike Stern. Seraph heeft in de afgelopen jaren meerdere malen als support act opgetreden van bands als Spyro Gyra, Mezzoforte en The Yellowjackets.
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.
  Beginnend op november 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten! Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen!  De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. 
  Beginnend op november 22, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • The Magic Of Santana is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium
  Beginnend op november 23, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Zaterdagavond 23 november geeft het Rijnlands Symfonie Orkest een concert in Scandinavische sfeer in de prachtige en ruime kerkzaal van de Oosterkerk.
  Beginnend op november 23, 19:30
 • Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? Verte is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan. 
  Beginnend op november 23, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • NRTA & Statel!ne zijn de artiesten die op zaterdag 23 november te bewonderen zijn bij JJ Music House. Meer informatie volgt.
  Beginnend op november 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • gein tekst
  Beginnend op november 23, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Moxxi Party organiseert 23 november een Caribbean XL Party in On The Rocks (Silverdome). Zij houden een GRAND OPENING en trakteren elke bezoeker bij binnenkomst op een glaasje sprankelende prosecco.
  Beginnend op november 23, 21:30
 • Wil jij ook graag dj worden,kom dan naar de DJ workshop bij De Vliegende Pan in Zoetermeer. Tijdens deze te gekke DJ workshop op 24 November voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat en hoe mix ik twee nummers in elkaar.
  Beginnend op november 24, 12:00
  Categorieën: Activiteiten, Muziek, Jeugd logo
 • Fancy Blue speelt pop, rock en bluescovers. Hun repertoire strekt zich uit van Bessie Smith tot Amy Winehouse, en van BB King tot Anouk, en als icing on the cake geeft de band ook nog een eigen draai aan de songs die ze coveren.
  Beginnend op november 24, 14:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op november 27, 12:45
 • West End-ster Peter Corry komt terug naar Nederland met een geweldige nieuwe show!  In ‘The rocky road to Dublin’ neemt Peter, bijgestaan door een 6 man sterke band, het publiek mee op reis door Ierland en zullen zijn zang, muziek en dans menig hart raken
  Beginnend op november 29, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland.
  Beginnend op november 29, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Soft Machine werd eind jaren ’60 opgericht en wordt gezien als pionier van het jazz fusion genre. In september vorig jaar verscheen sinds 37 jaar hun nieuwe studio album "Hidden Details".
  Beginnend op november 30, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • december 2019
 • Funk en Soul SUPERjams op Zoetermeers gezelligste muziekpodium, een plek voor en door muzikanten en muziekliefhebbers. Dit evenement hebben veel muzikanten in de wijde regio al gevonden.
  Beginnend op december 06, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Mostly Autumn komt weer naar de Boerderij! Een band die niet meer is weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap.
  Beginnend op december 06, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • "An Evening with..": een indrukwekkende 'double headliner' show van The Flower Kings en KAYAK
  !KAYAK
  Met klassiekers als Wintertime, Starlight Dancer en vooral Ruthless Queen is Kayak niet meer weg te denken uit de populaire Top 2000.The Flower Kings
  De Zweedse band The Flower Kings, opgericht door gitarist Roine Stolt, zette in de jaren ’90 de symfonische rockwereld op z’n kop. De band speelt pure progrock die teruggrijpt naar de jaren ’70.
  Beginnend op december 07, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Dit jaar is het 65 jaar geleden dat het nummer 'Hoochie Coochie Man', geschreven door Willie Dixon, werd uitgebracht door Muddy Waters.
  Beginnend op december 08, 14:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 63 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-advertenties-

-goede doel-