Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Muziekvoorstellingen

 • september 2017
 • Op vrijdag 22 september strijden 7 Zoetermeerse Jongerenbands tijdens de finale van de Battle of the Bands 2017 op het grote podium op Cadenza (Theaterplein).
  Beginnend op september 22, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Caspios is de schoolband van het Picasso Lyceum die In 2009 is gestart. Het eerste jaar was meteen een succes door veel optredens en een derde plaats op de Zoetermeerse talentenjacht ZoTalent.
  Timebomb, is als vijftal begonnen in de brugklas. Bij het eerste optreden op school werden ze door een jury uitgekozen voor de MYID Finale in het Stadstheater waar meerdere scholen uit Zoetermeer aan meededen.
  Beginnend op september 22, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Op zaterdag 23 september a.s. zal Annu Kapoor uit India optreden in SilverDome Zoetermeer. Cinewiz Productions is er in geslaagd om Annu Kapoor voor het eerst in Nederland te laten optreden. In een muzikale reis zal hij samen met talenten uit Mumbai een avondvullend programma verzorgen, waarin de gasten tijdens dit luisterconcert worden meegenomen in de wereld van Bollywood.
  Beginnend op september 23, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Sky Architect is geïnspireerd door science fiction klassiekers. Hun muziek zit boordevol verrassende elementen, polyritmiek en uitgebreide songstructuren. De band werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan.
  Beginnend op september 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • M-Pac is een spontane band met pure passie voor muziek waarbij zij volgens zeggen iets “losmaken” tijdens een optreden. Daardoor ontstaat er vaak iets moois tussen de band en de muziek genieters die iedere keer weer voor hen staan.
  Beginnend op september 23, 21:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het spel op cimbaal en piano uitgevoerd door Dani Luca.
  Beginnend op september 27, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Pete Lincoln is een veelzijdig muzikant. In de jaren '80 en '90 toerde hij met artiesten als Sir Cliff Richard, Tina Turner en Shakin' Stevens de hele wereld rond. Van 1996 tot 2005 was hij de frontman van de band Sailor, bekend van megahits als 'Glass Of Champagne' & 'Girls, Girls, Girls'. Sinds 2005 is hij de frontman en bassist van The Sweet. Deze Britse glamrockers trekken na meer dan 40 jaar nog steeds volle zalen.
  Beginnend op september 28, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Boris (a.k.a Bo Saris) neemt ons mee op een reis door de originele funk & disco. Met zijn 6-koppige band, de Funkateers, reizen we af naar de tijd waar coolness, groovyness & vooral joy centraal stonden
  Beginnend op september 29, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Orgelconcert in de Oude Kerk uitgevoerd door Willeke Smits  Entree kosten:     Tarieven     Normaal SCOKZ-donateurs Zoetermeerpas Keuzecheques 9 t/m 13  t/m 17 jaar gratis gratis gratis  
  Beginnend op september 30, 15:00
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Zaterdag 30 september vindt de Jazznight plaats bij Partycentrum Dekker. Bekende namen uit de binnen- en buitenlandse jazzscene zullen op deze dag, verdeeld over 3 zalen optreden.
  Beginnend op september 30, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • De Nederlandse progressieve band Marathon verwierf in de jaren '90 bekendheid met hun formidabele album "The First Run". Na het uiteenvallen van Marathon zag de band ENorm het levenslicht. Natuurlijk zal er naast The First Run ook ander werk ten gehore worden gebracht.
  Beginnend op september 30, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • COSMO’S FOGER-T is een fantastische rockband rond Frankie Saenen (THE SCABS, TMIY) die op unieke wijze, samen met Jo Neyskens (HIDDEN TRAILS) en Geert Schurmans (THE SCABS), de swamp sound van Creedence Clearwater Revival weer tot leven brengt.
  Beginnend op september 30, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • oktober 2017
 • De Russische formatie Iamthemorning was eerder in de Boerderij te zien in het voorprogramma van Gazpacho. Het duo bracht in 2012 haar debuutalbum uit en viel meteen op door hun unieke combinatie van klassieke kamermuziek, progressieve rock en Keltische muziek

  A Liquid Landscape is één van de vaandeldragers van de Nederlandse prog scene. De band is afkomstig uit Groningen en geïnspireerd door bands als Dredg, Porcupine Tree en Mutemath.
  Beginnend op oktober 01, 14:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het spel op cello en piano uitgevoerd door Lisa Franken.
  Beginnend op oktober 04, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Sinds de oprichting van King of The World (KOTW) in 2012 is het snel gegaan. De band bestaande uit stergitarist Erwin Java, zanger Ruud Weber, drummer Fokke de Jong en toetsenist Govert van der Kolm wordt inmiddels gezien als één van de beste blues bands van Nederland.
  Beginnend op oktober 06, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie van Stadstheater Overdag. Een voorstelling die verrast, ontroert, inspireert en die je leven een verrassende wending kan geven.
  Beginnend op oktober 08, 14:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het orgelspel uitgevoerd door Ronald de Jong.
  Beginnend op oktober 11, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Iedereen kent de bekende nummers als: 'Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster?
  Beginnend op oktober 11, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Voor de meeste bluesliefhebbers behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met verschillende Blues Awards op zijn naam wordt Ian geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Bill Wyman en Jimmy Vaughn
  Beginnend op oktober 12, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Beeld je eens in… ontspannen op de bank, een goed glas wijn bij de hand en genieten van onvervalste muziek. Deze gedachte is het uitgangspunt van Tim Akkerman voor een nieuwe serie concerten.
  Beginnend op oktober 12, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
Laad meer 86 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-advertenties-

-goede doel-