Muziekvoorstellingen

 • september 2018
 • Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken. Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan.
  Beginnend op september 21, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken! Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan.
  Beginnend op september 21, 19:30
 • Foo Fighters is één van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Met hun energieke podium act zijn ze gigantisch populair, mede door frontman Dave Grohl.
  Beginnend op september 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Stef Paglia nam voor het eerst op 12 jarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues met als gevolg dat de blues microben ook bij hem toesloegen.
  Beginnend op september 22, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • In STAGE kitchen & café staat er Zoetermeers talent op de planken! Loop gezellig binnen in ons café en geniet van dit open podium met toppers uit de omgeving. Beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians en rappers: allerlei vormen van kleinkunst komen voorbij.
  Beginnend op september 23, 15:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!?  Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op september 24, 20:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Wat hebben Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Jack Bruce, Peter Gabriel, Pete Townshend, Miles Davis, Herbie Hancock, en John Mclaughlin gemeen? Het antwoord is: Simon Phillips en Bill Evans.
  Beginnend op september 25, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Stahlzeit is in korte tijd uitgegroeid tot de meest succesvolle Rammstein tribute band ter wereld. De gelijkenis tussen frontman Heli Reißenweber en Till Lindemann is verbluffend, zowel in stem als qua uiterlijk. De Duitse band weet de shows van Rammstein tot in de kleinste details te evenaren. Kijk je ogen uit tijdens hun spectaculaire vuurwerk show.
  Beginnend op september 29, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude kerk zijn elke maand orgelconcerten. Deze maand speelt Ronald de Jong werken van J.S. Bach op het orgel.
  Beginnend op september 29, 20:00
 • The Route is een swingende allround coverband, bestaande uit ervaren muzikanten en zangeres. Altijd zin in optreden, publiek altijd zin in bewegen.
  Beginnend op september 30, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • oktober 2018
 • Violiste Elise Besemer geeft woensdagavond 3 oktober samen met pianist Laurens de Man een concert in Centrum ‘De Regenboog’ in Rokkeveen. Op het programma staan werken van Mozart, Beethoven (dé Kreutzer-sonate), Schubert en Dvorak.
  Beginnend op oktober 03, 20:15
  Categorieën: Muziek, Muziek alg logo
 • Op woensdag 3 oktober a.s. geeft de violiste Elise Besemer uit Amsterdam een concert in Centrum De Regenboog in Rokkeveen, Pianist is Laurens de Man.
  Beginnend op oktober 03, 20:15
  Categorieën: Rokkeveen, Muziek, Muziek alg logo
 • Een nieuw seizoen betekent nieuw talent! Laat u deze avond voor een zacht prijsje verrassen door de nieuwste, mooiste, boeiendste en meest muzikale voorstellingen.
  Beginnend op oktober 03, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Sons of Apollo is niet alleen een epische naam. Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, kun je gerust spreken van een supergroep.
  Beginnend op oktober 04, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers. In april 2017 speelde hij met zijn band in de Boerderij als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische muzikant Gregg Allman.
  Beginnend op oktober 05, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Nederlandstalige muziek, maar dan Rauw. Stevig, zacht, liefdevol en ruw soms, dàt is Rauw. Rauw is het leven en daar gaan de teksten over.
  Beginnend op oktober 05, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Zaterdag 6 oktober 2018 kan iedereen de derde editie van dit Zoetermeerse spektakel beleven ‘Vijverpop 079’ een jaarlijks terugkerend gratis toegankelijk muziekfestival.
  Beginnend op oktober 06, 12:00
 • “Funny Funny’, ‘Poppa Joe’, ‘Wig Wam Bam’, ‘Blockbuster’ en ‘Little Willy’, het zijn slechts enkele hits waarmee The Sweet wereldberoemd is geworden. De band verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums en viert op zaterdag 6 oktober hun 50-jarig jubileum in de Boerderij. De inmiddels 69-jarige gitarist Andy Scott toert vandaag de dag nog steeds met zijn band de hele wereld over.
  Beginnend op oktober 06, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • StateLine is een BluesRock formatie uit de omgeving van Den Haag. Nadat twee oude soulmates elkaar na vele jaren weer vonden besloten zij in al hun enthousiasme weer een band te formeren die hun voorliefde voor Blues-Rock gestalte kon geven.
  Beginnend op oktober 06, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Vanwege de voorliefde voor New wave, 80’s, Indie en Alternative en de bijbehorende leeftijd is de band Fifty Waves of Grey ontstaan.
  Beginnend op oktober 07, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
Laad meer 72 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-advertenties-

-goede doel-