Muziekvoorstellingen

 • oktober 2022
 • Na een fantastische release show in 2019 gaat Magoria door. Pak je kans, want dit zijn exclusieve shows met een waanzinnige cast. JtR1888 is een rockopera over het verhaal van Jack the Ripper!
  Beginnend op oktober 07, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Muziek van de Nederlandse componisten Jacob van Eyck en Jan Pieterszoon Sweelinck (17e eeuw), Servaas de Koninck (18e eeuw), Johan W. Wilms (19e eeuw) en Albert de Klerk (20e eeuw), afgewisseld met Nederlandse liedjes van Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt en André Hazes.
  Beginnend op oktober 08, 12:00
 • Pink Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. In deze Nederlandse clubtour zullen ze 2 iconische Pink Floyd albums: Animals & Wish You Were Here integraal uitvoeren.
  Beginnend op oktober 08, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Op zondag 9 oktober organiseert CKC & Partners twee live-concerten voor dreumesen, peuters, kleuters en natuurlijk alle (groot)ouders die mee willen komen.
  Beginnend op oktober 09, 10:00
  Categorieën: Evenementen, Dorp, Muziek, Jeugd, Jeugd logo
 • Pauline Schenkelaars speelt en doceert verschillende typen blokfluit, en geeft concerten in combinatie met theatervoorstellingen, onder andere voor basisscholen.
  Beginnend op oktober 12, 12:45
 • Airbag is een van de meest belangrijke bands in de progrock scene van Noorwegen en inmiddels spelen zij ook al een tijdje veel Europese zalen vol. Het lyrische gitaarspel van Bjørn Riis, vaak vergeleken met dat van David Gilmour, is van ongekende klasse.
  Beginnend op oktober 14, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Yesterday’s Papers brengt het publiek terug naar de sixties en seventies. Met veel enthousiasme brengen ze niet alleen covers van de Beatles en Stones maar o.a. ook van The Doors en David Bowie.
  Beginnend op oktober 14, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carriére die inmiddels ruim veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven. We kennen de hits allemaal: Zwart Wit, Kronenburg Park, De Verzoening en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen.
  Beginnend op oktober 15, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De thematiek in de muziek van Countryheld Johnny Cash is niet bepaald zoetsappig of licht te noemen. Met name de thema’s God, Love & Murder worden vaak zo breed uitgemeten in de muziek van The Man In Black dat er een serie verzamelplaten van kon worden samengesteld in zijn American Recordings periode.
  Beginnend op oktober 15, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • INTERESTING BERNARDO Interesting Bernardo is een zeskoppige coverband uit de randstad. De band ontstond voor corona, maar inmiddels klaar voor de eerste stappen op het grote podium. Een coverband met muziek van alle tijden en alle stijlen, van Pink tot Melissa Etheridge en van Anouk tot Chris Stapleton.
  Beginnend op oktober 15, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Het bekende Carnaval der dieren van Saint-Saëns met videobeelden van zandkunstenaar Immanuel Boie, speciaal gemaakt voor dit stuk
  Beginnend op oktober 16, 14:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • 19-10-2022      12:45 - 13:15 uur Lunchpauzeconcert Ensemble Marais Het Ensemble Marais bestaat uit Andrew Wong (barokviool), Anna Lachegyi (viola da gamba) en Mimoe Todo (klavecimbel). Zij zijn gespecialiseerd in ou
  Beginnend op oktober 19, 12:45
 • Deze avond is het podium open voor iedere muzikant die graag mee wil jammen.de Wilde (van de vroegere bekende bands als “Shocking Blue” en “Hu @ the Hill Tops” en Pieter Baas (contrabassist van “Mainline55” en Big Caz en the Bobs”) zijn de 2 heren, welke de organisatie van deze jam, Samen met Aad van Jole op zich nemen.
  Beginnend op oktober 19, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • The Watch speelt Seconds Out van Genesis. Dit live-album uit 1977 bevat nummers die in ‘76 en ‘77 zijn opgenomen tijdens concerten in Parijs.
  Beginnend op oktober 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • FUNKSTREET 7 is een 8-koppige soul-/funkformatie uit het midden van het land. Allemaal liefhebbers van het voormalige radioprogramma “de Ferry Maat Soulshow”.
  Beginnend op oktober 22, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Midge Ure keert terug op het podium met zijn nieuwe tour 'Voice and Visions'. Deze omvat hoogtepunten van de twee Top-5 Ultravox-albums "Rage in Eden" (1981) en "Quartet" (1982) en een selectie van andere solo- en bandhits.
  Beginnend op oktober 23, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Pianiste Josje Goudswaard studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en is een veelgevraagd liedbegeleidster voor verschillende solisten.
  Beginnend op oktober 26, 12:45
 • Het Franse Quinteto Respiro won afgelopen jaar de eerste prijs voor Best Ensemble 2021 tijdens de Piazzolla Music Competition en daarvoor moet je heel wat in je tango-mars hebben.
  Beginnend op oktober 26, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde, en terug. Maar waar waren eigenlijk de meisjes in dat verhaal? In de nieuwe muziekvoorstelling brengen The Bentleys een ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s; met swingende dansnummers, maar ook met liefde en romantiek.
  Beginnend op oktober 28, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • In december 2019 deed deze band hun try-out in de Boerderij, inmiddels staan zijn in alle grote zalen en op de bekende festivals. En nu is Sloper terug in de Boerderij
  Beginnend op oktober 28, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 37 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-goede doel-