Complete agenda

 • maart 2021
 • De komende 2 maanden hangt er vrolijke decoratie in het Woonhart. Door de passage hangen kleurrijke harten en staan bloesembomen. Deze decoratie is onderdeel van de campagne ‘Liefde is…’ die 19 maart van start is gegaan.
  Beginnend op maart 19, 12:00
 • april 2021
 • De geplande kledingbeurs van Kortjakje op 11 april komt helaas te vervallen. De organisatie vindt dit erg jammer, maar ziet geen kans om de beurs met de nu geldende maatregelen te organiseren.
  Op april 11,
 • Chris van Waes, juwelier, antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Ook koopt hij graag oude sieraden van particulieren in. Al sinds 2012 komt hij hiervoor naar Zoetermeer. Vanwege de positieve reacties komt hij op zondag 11 april aanstaande wederom naar Hotel NH Zoetermeer.
  Beginnend op april 11, 11:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Denk je erover na om een pup aan te schaffen of heb je al een pup of hond in huis? Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert in samenwerking met de Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer de interactieve online bijeenkomst Forum Pets met als thema ‘Een pup tijdens coronatijd’.
  Beginnend op april 11, 14:30
 • Toneelgroep Funktioneel Naakt maakt de nieuwe voorstelling "Winterkost". Een tragikomisch en bij vlagen absurdistisch familiedrama.

  Beginnend op april 11, 20:00
 • FitStap voor reuma is een nieuw beweegprogramma voor mensen met reuma. Bewegen is voor mensen met reuma niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk. Het doel van dit speciale FitStap programma is dat deelnemers met reuma zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen.
  Op april 13,
 • Met deze workshop gaan we samen aan de slag. We willen zaken omdraaien: Van WAAROM ik naar DAAROM ik, van ‘waarom is die baan belangrijk voor mij’, naar ‘daarom ben ik belangrijk voor die baan’.
  Beginnend op april 13, 10:00
  Categorieën: Activiteiten, online logo
 • Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! 
  Beginnend op april 13, 19:00
 • Dinsdag 13 april vertelt Heleen van Royen in een interactieve online lezing bij Bibliotheek Forum Zoetermeer over haar boeken. Ze gaat tijdens deze avond die onderdeel is van de CultuurWinter in het bijzonder in op haar meest recente boek Moeder, dochter, minnares.
  Beginnend op april 13, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Bibliotheek logo
 • Wil je eenvoudig energie leren besparen? De online bijeenkomst ‘energie besparen, stap voor stap’ gaat je hierbij helpen! Tijdens deze online bijeenkomst maak je samen met ervaren vrijwillige energieconsulenten een rondgang door alle ruimtes van een huis.

  Beginnend op april 14, 10:00
  Categorieën: Activiteiten, Piezo logo
 • CKC & partners organiseert in april, mei en juni 2021 acht boeiende online muzieklezingen over The Beatles. Herbeleef met Sjaak van Vugt de ontstaansgeschiedenis van de Beatles. Acht lezingen van 1,5 uur met veel beeld- en geluidsfragmenten, verhalen, achtergronden, anekdotes en een aantal curiositeiten.
  Beginnend op april 14, 10:45
 • Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop.
  Beginnend op april 14, 20:15
 • Hoe blijf je realistisch? Moet je altijd positief zijn? Op donderdag 15 april kun je online meedoen met de workshop realistisch en positief denken. Een trainer van Indigo Preventie geeft allerlei tips over hoe je positief kunt blijven op een realistische manier.
  Beginnend op april 15, 12:30
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Rozenbooms recitals zijn een lust om mee te maken. De muziek van Schubert, die wordt beschouwd als de eerste romantische componist, leent zich uitstekend voor deze aanpak.
  Beginnend op april 15, 19:00
 • Iemand vraagt jou om iets te doen. Je hebt wel tijd, maar wil je dit wel? Hoe zeg je nee? Thuis en op het (vrijwilligers)werk komt het regelmatig voor dat je iets wordt gevraagd, dat je liever niet doet. Tijdens deze online bijeenkomst leer je op een goede manier nee zeggen. De training wordt gegeven door een trainer van Indigo Preventie en vindt plaats op vrijdag 9 en 16 april van 09.15 uur tot 11.15 uur.
  Beginnend op april 16, 09:15
  Categorieën: Activiteiten, Piezo logo
 • Deze avond tonen wij de concertregistratie van de eerste show van de ‘Live and Butterflies’ tour van Mystery van 17 november 2018 in de Boerderij.
  Beginnend op april 16, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In verband met de nog steeds zorgelijke situatie rond het coronavirus zal ook dit jaar geen ‘echte’ Avond4daagse plaatsvinden. Het goede nieuws is, dat er opnieuw een Home Edition wordt georganiseerd. Wandelaars kunnen hiermee zélf op pad om de routes te lopen.
  Op april 19,
  Categorieën: Evenementen, Excursies
 • De Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert een speciale Budget Challenge voor jongeren t/m 25 jaar. De bibliotheek hoopt dat jij in de zomer weer kan genieten van veel leuke dingen. Genieten kost geld. Hoe zorg jij dat je geld over hebt om los te gaan, wanneer de lockdown voorbij is?

  Beginnend op april 19, 19:30
 • CKC & partners organiseert in april, mei en juni 2021 acht boeiende online muzieklezingen over The Beatles. Herbeleef met Sjaak van Vugt de ontstaansgeschiedenis van de Beatles. Acht lezingen van 1,5 uur met veel beeld- en geluidsfragmenten, verhalen, achtergronden, anekdotes en een aantal curiositeiten.

  Beginnend op april 21, 10:45
 • Palet Welzijn organiseert op donderdag 22 april de workshop ‘BordjeVol’. BordjeVol geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. De methode helpt mantelzorgers om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen.

   
  Op april 22,
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
Laad meer 44 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-