Complete agenda

 • november 2019
 • Het Mentorproject Zoetermeer werkt met basisschoolleerlingen uit groep 7 of 8 die om verschillende redenen een wankele toekomst in het voortgezet onderwijs tegemoet gaan.
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Le jeune Ahmed
  Beginnend op november 19, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.
  Beginnend op november 19, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • In de oude sportkoepel “Olympus” zit tegenwoordig bij kinderspeelparadijs Avontura het Pannenkoekenrestaurant de Vliegende Pan. In het nieuwe restaurant zal op woensdagavond 20 november voor het eerst een pubquiz georganiseerd worden
  Op november 20,
  Categorieën: Activiteiten, Jeugd, Jeugd logo
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op november 20, 12:45
 • Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.
  Beginnend op november 20, 19:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis. Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in totaliteit gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit.
  Beginnend op november 20, 19:45
 • Weet dat ik je altijd weet 
  Ik kan en zal en wil niet van je vluchten 
  Ik kan je zien in vogelzwermen wolkenluchten 
  Ik zit aan je vast als staal aan een magneet 
  Weet dat ik je altijd weet  Kenners beschouwen Jeroen van Merwijk als een van de beste liedjesschrijvers van Nederland.
  Beginnend op november 20, 20:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 9 en 21 november, 10 en 28 december in het Verpleeghuis Vivaldi, Brechtzijde 45. Op 28 november en 30 december aan de Nathaliegang 79 en vervolgens twee keer per maand op beide locaties.
  Op november 21,
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, prachtige collectie snaarinstrumenten en musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau.
  Beginnend op november 21, 20:00
 • Wegens succes in reprise! Lieve mensen, Lieve Marianne, 
  Hier mijn plannen voor de eerste 365 dagen van mijn komende regeringsperiode  
  Ik wil dit jaar eerst een jaar het land in om mensen uit te leggen hoe je heel anders kunt kijken naar dingen die je tot nu toe heel zeker hebt geweten. 
  Beginnend op november 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Het is Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, is uit haar taxi gehaald door de politie en wordt verhoord op het bureau. Haar ondervrager lijkt alles van haar te weten...
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De jazzrock/fusion formatie Seraph is duidelijk geïnspireerd door bands als The Yellowjackets, Spyro Gyra, Larry Carlton en Mike Stern. Seraph heeft in de afgelopen jaren meerdere malen als support act opgetreden van bands als Spyro Gyra, Mezzoforte en The Yellowjackets.
  Beginnend op november 21, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Gilde Zoetermeer organiseert regelmatig interessante en leerzame excursies met een gids, zoals wandeltochten, koetsritten en vaartochten. Deze keer: Power Workshop Samen en alleen zijn / lekker wonen lekker leven
  Beginnend op november 22, 13:34
  Categorieën: Cursussen, Cursus logo
 • Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.
  Beginnend op november 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten! Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen!  De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. 
  Beginnend op november 22, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Op zaterdag 23 november 2019 zal Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan PiëzoCentrum Meerzicht.
  Beginnend op november 23, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Meerzicht, Sint logo
 • Voor de zesde keer op rij bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten op zaterdag 23 november Boerderij ’t Geertje met de Meervaarder. Bezoekers kunnen meevaren met de Pakjesboot of meedoen aan de vele activiteiten op de boerderij.
  Beginnend op november 23, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Sint logo
 • Piet slaat dit jaar Oosterheem  zeker niet over! Op 23 november van 12.00 tot 16.00 uur pakt Oosterheem dan ook goed uit. Onder begeleiding van alle pieten zal Sinterklaas met een geweldige optocht vol pietenpret om 13.00 aankomen op het Oosterheemplein waar de goedheiligman officieel ontvangen wordt door de wethouder. Hij wordt gebracht op de rug van ‘Toet’ de bus die bekend is van ‘De wielen van de Bus’.
  Beginnend op november 23, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Oosterheem, Sint logo
 • The Magic Of Santana is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium
  Beginnend op november 23, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 136 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-