Complete agenda

 • juli 2018
 • De eerste twee weken van de zomervakantie hoeft niemand zich te vervelen,  op het evenemententerrein aan de Van Der Hagenstraat bij Silverdome verrijst een groots Zomers Spring Spektakel. Outdoor springen, klauteren en klimmen voor kinderen tot en met 12 jaar.
  Beginnend op juli 14, 10:00
 • Bijna vierhonderd meter klimmen, klauteren, kruipen en afzien. En dat dan zo snel mogelijk. Het is allemaal mogelijk bij de grootste stormbaan van Nederland, die van 14 tot en met 22 juli bij Gamecity Zoetermeer staat!
  Beginnend op juli 14, 12:00
 • Ayers Rock aan de Buytenparklaan 14 houdt in de zomervakantie een leuk actieprogramma voor kinderen.
  Beginnend op juli 16, 08:30
 • Ook in de zomervakantie gaan de boerenwerkzaamheden gewoon door op speelboerderij Het Buitenbeest. Wil je een dagje meehelpen, geef je dan op voor een ‘dagje boerderij’. In de zomervakantie kun je iedere maandag, woensdag en vrijdag meehelpen.
  Beginnend op juli 16, 10:30
 • Deze zomer kun je elke zondagochtend in juli en augustus gratis meedoen met yoga lessen. Bali yoga docente, Pritha Maheswari, brengt voor alle Zoetermeerders de Balinese Yoga sfeer naar het Stadshart. Op het Dobbe eiland ben je welkom om mee te doen met de yoga lessen.
  Beginnend op juli 22, 10:30
  Categorieën: Sportevenementen, Sport, Vakantie
 • Het populaire festival 'Zondag in ‘t park’ zal deze zomer weer 5 zondagen voor veel gezelligheid zorgen in het Nicolaaspark. Elke zondag heeft een eigen thema, zo ga je op zondag 22 juli lekker op vakantie in't Park.
  Beginnend op juli 22, 13:00
  Categorieën: Evenementen, zondag int park
 • Komende week kunt u meedoen aan twee begeleide rondwandelingen in de Natuurtuin Zoetermeer. Er is een extra wandeling op donderdagavond en de gebruikelijke excursie op de vierde zondag van de maand.
  Beginnend op juli 22, 14:00
  Categorieën: Excursies, Excursies alg
 • In de zomervakantie mogen kinderen in de Ambachtenwerkplaats allerlei leuke dingen uitproberen. Vrijwillige ambachtslieden helpen je bij projecten. Hout, textiel, mozaïek, kunst, koken, Kinderen en ook ouders zijn van harte welkom. Voor de kleine broer
  Beginnend op juli 23, 10:00
  Categorieën: Zomervakantie, Jeugd, Vakantie
 • Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.
  Beginnend op juli 23,
 • Droom jij er altijd al van om een dagje boer of boerin te zijn? Wil jij alles te weten komen over het boerenleven? Laat je droom, elke dinsdag, in de zomervakantie uitkomen. Geef je op voor ‘Dagje boerderij’. Met een echte boerenoverall en laarzen aan ga je de boer helpen met de klusjes op de boerderij.
  Beginnend op juli 24, 10:00
 • Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud kom dan naar het Zomerfestival! In de zomervakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd bij Bus 63 en de Hoveniers. Alle activiteiten zijn van 13:00 tot 15:30.
  Beginnend op juli 24, 13:00
 • Vanaf 17 juli t/m 21 augustus is er elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 16:00 een  Zomerlezenactiviteit voor kinderen van 6-12 jaar te beleven in de Bibliotheek Zoetermeer en het E-Lab in het Forum, Stadhuisplein 1. Het doel van Zomerlezen is om kinderen te enthousiasmeren om te blijven lezen in de zomervakantie.
  Beginnend op juli 24, 13:00
  Categorieën: Activiteit, Vakantie, Bibliotheek
 • De ouderenschaakclub telt nu 25 deelnemers en nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. In de zomer wordt er gewoon op dinsdagmiddag doorgeschaakt in het activiteitengebouw Nathaliegang 79, pal naast de bibliotheek in Rokkeveen, schuin tegenover het winkelcentrum.
  Beginnend op juli 24, 13:30
 • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 25 juli en 22 augustus in het Verpleeghuis Vivaldi, Brechtzijde 45. Op 8 augustus en 12 september aan de Nathaliegang 79 en vervolgens minimaal eens per maand op beide locaties.
  Op juli 25,
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit
 • In de zomervakantie mogen kinderen in de Ambachtenwerkplaats allerlei leuke dingen uitproberen. Vrijwillige ambachtslieden helpen je bij projecten. Hout, textiel, mozaïek, kunst, koken, Kinderen en ook ouders zijn van harte welkom. Voor de kleine broer
  Beginnend op juli 25, 10:00
  Categorieën: Zomervakantie, Jeugd, Vakantie
 • In de bus van Technobiel kun je ontdekken hoe een transportband werkt en hoe je vliegtuigjes kunt laten vliegen. De Technobiel heeft twee verdiepingen waar je van alles kan onderzoeken. Op de tweede verdieping kan je verschillende technische proefjes uitvoeren en testen.
  Beginnend op juli 25, 11:00
  Categorieën: Meerzicht, Zomervakantie, Vakantie
 • Vind je het leuk om op wijktuin Rokkeveen een bloemstukje te maken of mee te doen met andere activiteiten? In de zomervakantie kun je drie woensdagen meedoen met leuke activiteiten.
  Beginnend op juli 25, 14:00
  Categorieën: Rokkeveen, Zomervakantie, Vakantie
 • Ook in de vakantie tijd worden er buurtmaaltijden gehouden. Wijkbewoners ontmoeten? Lekker eten? Niet hoeven koken? Op woensdag 25 juli is er weer een buurtmaaltijd van halte 2717 bus 63, Busken Huethove 63.
  Beginnend op juli 25, 18:00
 • Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud kom dan naar het Zomerfestival! In de zomervakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd bij Bus 63 en de Hoveniers. Alle activiteiten zijn van 13:00 tot 15:30.
  Beginnend op juli 26, 13:00
 • Op zoek naar de beste voorbereiding van jouw reis met het gezin? Of wil je graag leuke activiteiten samen met jouw kind(eren) ondernemen in de zomervakantie? Tijdens het zomerprogramma ‘Een rondreis door...’ in het Forum leren ouder(s) en kind(eren), vanaf 6 jaar, samen de taal van en leuke weetjes over een favoriete vakantiebestemming.
  Beginnend op juli 26, 13:00
Laad meer 100 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-