Complete agenda

 • juni 2023
 • BoekStart organiseert op zaterdag 3 juni samen met de bibliotheken de landelijke BoekStartdag. Tijdens de BoekStartdag staan de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra in de belangstelling en worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor hen. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo op een leuke manier kennis met BoekStart en de Bibliotheek.
  Beginnend op juni 03, 10:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • 3 juni zaterdag – vertrekpunt: Dorpsstraat 132 (HGOS) – om 10.00 uur – “Zoetermeer Boterdorp”
  Beginnend op juni 03, 10:00
 • De mini-markt Zoet op Zaterdag in Buurttuin De Zoete Aarde maakt er een mooie zomer van. Vier maal bruist de tuin van gezelligheid en creativiteit met lekkere hapjes, gezellige muziek en mooie, eerlijke producten.
  Beginnend op juni 03, 11:00
  Categorieën: Evenementen, De Leyens
 • Frans programma met diverse chansons. Johan van Oeveren (1949) studeerde orgel in Utrecht bij Nico van den Hooven. Later improvisatie bij Piet van Egmond, interpretatie bij Jaap Nieuwenhuijse en koordirectie bij Louis Coenen en Jan Eelkema.
  Beginnend op juni 03, 12:00
 • Wilde Kruiden Wandeling organiseert op zaterdag 3 juni van 13:00 tot 16:00 uur een Wilde Kruiden Wandeling in het Bentwoud. Trek je wandelschoenen aan om samen te verwonderen en te genieten van zoveel mooie geneeskrachtige en eetbare planten in het wild.
  Beginnend op juni 03, 13:00
  Categorieën: Activiteiten, Excursies
 • Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn van Kooten eindelijk toe aan problemen die níet in de DSM-5 staan.
  Beginnend op juni 03, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Te maken met rouw of verlies, hoe ga je hiermee om? Zondag 4 juni vindt in Café Max het eerste Nabestaandencafé Zoetermeer plaats. Een themabijeenkomst voor mensen die een naaste hebben verloren. Deze themabijeenkomsten gaan elk kwartaal op zondag plaatsvinden in Café Max in bibliotheek het Forum.
  Beginnend op juni 04, 13:45
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Over Grenzen is het tweede muzikale theaterprogramma van zangeres Thérèse Steinmetz en zanger/chansonnier Philippe Elan. De natuurlijke chemie tussen de naar Frankrijk verhuisde Nederlandse Thérèse en de in Amsterdam wonende Fransman Philippe kwam in hun eerste voorstelling ‘Amsterdam-Parijs’ al tot uiting en krijgt ook in dit nieuwe programma weer alle ruimte
  Beginnend op juni 04, 14:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen. Seasick Steve waande zich terug in 1972 en dacht The Allman Brothers te horen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap.
  Beginnend op juni 04, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Indigo Preventie, inZet en de Gemeente Zoetermeer organiseren 5 juni van 13:15 tot 15:15 uur bij inZet Centrum Rakkersveld 253 een workshop Positief denken. Tijdens deze workshop wissel je met andere deelnemers uit hoe je positiever kunt denken en leer je kritischer te kijken naar je eigen denkpatronen.
  Beginnend op juni 05, 13:45
 • Maandag 5 juni van 14.00 tot 15.30 uur organiseert inZet Rokkeveen (Nathaliegang 79) de workshop ‘Op Adem Komen’. Loop jij jezelf regelmatig voorbij? Sta je de hele dag “aan” voor alles wat er om je heen gebeurt? En vergeet je nog net niet (door) te ademen. Dan is dit de juiste workshop voor jou.
  Beginnend op juni 05, 14:00
  Categorieën: Cursussen, Activiteiten, Rokkeveen
 • De Bridgeclub Dorp speelt vanaf 5 juni tot en met 28 augustus weer elke maandagavond Zomerbridge. Iedereen mag meespelen, ook niet-leden. Tijdens deze gezellige avonden is er ook een prijsje te winnen.
  Beginnend op juni 05, 19:30
 • BootyBarre is een energieke workout, een echte barre booty workout. Bij deze workout worden de billen vormgeven. Naast de billen wordt er ook aandacht besteed aan de benen en buik. Tijdens de lessen is er veel variatie, er wordt naast de barre ook gebruikgemaakt van klein fitness materiaal zoals kleine dumbbels, fitness elastieken, bootyband en nog veel meer.
  Beginnend op juni 05, 21:15
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Dalva | Love according to Dalva
  Beginnend op juni 06, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • In juni verzorgen Stichting Piëzo en KinderResto in de Wijktuin Noordhove (Da Sangalloruimte 10) gezamenlijk een serie kooklessen voor kinderen. Dus zit je in groep 6, 7 of 8 en woon je in Noordhove, Seghwaert of Oosterheem of zit je daar op school? Geef je dan op.
  Beginnend op juni 06, 15:15
 • Gebruik je Excel nog niet of wellicht alleen voor het bijhouden van lijstjes? Excel heeft veel mogelijkheden om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in gegevens waarvan de meeste opties niet tot nauwelijks gebruikt worden. Wil je weten wat je allemaal met Excel kunt doen of hoe je er meer uit kunt halen?

  De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Forum. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen
  naar cursussen@bibliotheek-zoetermeer.nl of te bellen naar 06-43843121.
  Beginnend op juni 06, 19:00
  Categorieën: Cursussen, Bibliotheek logo
 • Gilde Zoetermeer organiseert regelmatig interessante en leerzame excursies met een gids, zoals wandeltochten, koetsritten en vaartochten. Deze keerFietstocht – De begraafplaatsen van Zoetermeer
  Beginnend op juni 07, 10:00
 • Sophie van Dijk studeerde aan het Utrechts Conservatorium en nam deel aan verschillende concoursen, zoals het Prinses Christina Concours. Zij volgde masterclasses bij onder andere Gwyneth Wentink.
  Beginnend op juni 07, 12:45
 • PiëzoCentrum Buytenwegh aan de César Franckrode 64 organiseert 7 juni van 13:00 tot 14:30 uur en 12 juni van 15:00 tot 16:30 uur een Workshop: Verfrissende drankjes en smoothies. De zomer komt eraan en daarmee ook het warme weer. Hoe kun je beter afkoelen dan met een verfrissend drankje?
  Beginnend op juni 07, 13:00
 • Er kunnen weer waskaarten gemaakt worden bij inZet Rokkeveen (Nathaliegang 79) op woensdag 7 juni. Een gezellige en ontspannen middag. Waskaarten maken doe je met behulp van bijenwas en een strijkijzer. Op de lauwwarme strijkijzer breng je de was aan, welke je vervolgens over het papier uitstrijkt. Zo ontstaan er mooie tekeningen met verschillende kleuren.
  Beginnend op juni 07, 14:00
Laad meer 100 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-goede doel-