Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Complete agenda

 • mei 2018
 • Op maandag 21 mei (tweede pinksterdag) kan je tijdens onze jaarlijkse open dag de gehele dag meedoen aan vele activiteiten.
  Op mei 21,
  Categorieën: Sportevenementen, Sport
 • Maandag 21 mei, 2e pinksterdag, zullen traditiegetrouw diverse ondernemers van het Zoetermeerse Woonhart hun deuren weer openstellen voor het winkelend publiek. Een gezellig muziekje mag deze dag natuurlijk niet ontbreken. Dit wordt verzorgd door de Swing Masters.
  Beginnend op mei 21, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Woonhart
 • Filmhuis Cameo vertoont in het Stadstheater de échte filmhuis films. Vandaag staat op het programma de film: God’s Own Country
  Beginnend op mei 22, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Fonds 1818 bestaat 200 jaar en dat wordt gevierd met de inwoners van Zoetermeer en omgeving. In het kader van het jubileum-initiatief Verrijk je Buurt is het fonds op zoek naar mensen met een goed idee voor hun buurt. Tijdens het inspiratiecafé kunnen inwoners direct met hun buurtidee aan de slag.
  Beginnend op mei 22, 20:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit
 • Ook dit seizoen brengen de Pubquizmasters weer maandelijks een hilarische pubquiz. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes, alles komt weer aan bod!
  Beginnend op mei 22, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Stadsgidsen Zoetermeer en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer organiseren  op woensdagochtend 23 mei een historische boottocht. De boot vaart gedeeltelijk de route die de Geuzen gekozen hebben in 1574 om Leiden te bevrijden van de Spanjaarden.
  Beginnend op mei 23, 09:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • De lunchpauze concerten in de Oude Kerk in het Dorp, laten u elke woensdagmiddag genieten van klassieke muziek.
  Beginnend op mei 23, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Saman Amini schetst in zijn liedjesvoorstelling met anekdotes, projecties en live band een indringend, freudiaans en autobiografisch portret. In dit persoonlijke verhaal wordt getoond hoe de mens gevormd wordt door grote thema’s die hem in één leven aanraken.
  Beginnend op mei 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt zanger en rasverteller Jan Rot ons terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten, of juist nog geboren moesten worden
  Beginnend op mei 24, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Juicy is gespecialiseerd in het spelen van “vergeten” nummers; je zou kunnen zeggen de “guilty pleasures” uit het soul & funk repertoire. Dit alles in de stijl van Juicy.
  Beginnend op mei 24, 20:39
  Categorieën: Meerzicht, Muziek, Boerderij
 • Een reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers. Wat blijft? Bekende en onbekende liedjes, prachtig gearrangeerd en verbonden door persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen die niemand onberoerd zullen laten.
  Beginnend op mei 25, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Panic Room is één van de vaandeldragers van de hedendaagse Britse alt-rock scene. De band wordt geroemd om hun unieke sound en fenomenale live performances.
  Beginnend op mei 25, 20:30
  Categorieën: Meerzicht, Muziek, Boerderij
 • Het Body & Mind Inspiratieweekend op 26 en 27 mei in Zoetermeer: een proeverij van activiteiten om fysiek en mentaal gezond te blijven.
  Van mei 26, tot mei 27,
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Van zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni is het weer zover. De voorjaarskermis strijkt neer aan de Van der Hagenstraat.
  Van mei 26, tot juni 03,
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • De 2e editie van de Urban Hippie Markt wordt gehouden op zaterdag 26 mei, van 12:00 tot 16:00 uur. Deze middag is Buurttuin Zoete Aarde in De Leyens gevuld met kleurrijke kramen waar je de mooiste producten kunt kopen.
  Beginnend op mei 26, 12:00
 • Dit seizoen geeft IJsvereniging Zoetermeer 2 kennismakingscursussen skeeleren voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  Beginnend op mei 26, 16:30
  Categorieën: Sportcursussen, Sport, Jeugd
 • De Noorse band Gazpacho werd in 1996 opgericht en wordt geroemd vanwege hun unieke sound. De muziek van Gazpacho is moeilijk te omschrijven, maar vergelijkingen met bands als Radiohead, Marillion, Porcupine Tree en Anathema worden regelmatig gemaakt.
  Beginnend op mei 26, 20:30
  Categorieën: Meerzicht, Muziek, Boerderij
 • Op zondag 27 mei vindt de 7 e Westerparkdag plaats. Een kleine 40 Zoetermeerse verenigingen,instellingen en bedrijven zullen dan gezamenlijk aandacht vragen voor het belang van groen in Zoetermeer in het algemeen en het Westerpark in het bijzonder.
  Op mei 27,
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Iedere maand, in de regel op de laatste zondag, organiseert Road Runners Zoetermeer de 3Plassenloop.  Het parcours van 5 kilometer voert over nagenoeg verkeersvrije, geasfalteerde fietspaden langs de Zoetermeerseplas en rond de Noordhovense en Bent
  Beginnend op mei 27, 10:30
  Categorieën: Sportevenementen, Sport
 • Samen met andere (natuur)organisaties organiseert IVN Zoetermeer dit jaar voor de zevende keer de Westerparkdag.
  Beginnend op mei 27, 12:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
Laad meer 108 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-