Complete agenda

 • oktober 2020
 • We komen op Zondag 25 oktober om 19.30 uur weer bij elkaar voor een Taizéviering in de Wijngaard (Moeder Teresasingel 100, tegenover de watertoren in Rokkeveen). De viering is volledig in de traditie van Taizé: oecumenisch, meditatief met veel liederen, gebeden en stilte. Iedereen – van jong tot oud en van alle geloofsrichtingen - is welkom.
  Beginnend op oktober 25, 19:30
 • Gezond en lekker eten met weinig geld. Hoe doe je dat en waar kun je op letten? De diëtist van Goudenhart geeft antwoord op deze vragen tijdens de informatiebijeenkomsten in PiëzoCentrum Meerzicht en Oosterheem.
  Beginnend op oktober 26, 14:00
 • Zijn de termen als diafragma, sluitertijd en scherptediepte echter abracadabra voor je en wil je niet te veel theorie in één keer te verwerken krijgen, maar in een rustig tempo je kennis opbouwen? Dan is deze cursus digitale fotografie voor beginners iets voor jou! Je hoeft helemaal geen kennis van fotografie te hebben om mee te komen doen. In een klein groep gaan we, vooral buiten, aan de slag om van jou een echte fotograaf te maken.
  Beginnend op oktober 26, 14:30
 • Heb je behoefte om in deze tijd er toch even uit te zijn op een veilige manier en iemand te treffen die naar je wil luisteren. Dat kan! Vanaf 21 oktober zal elke woensdag van 10.30 tot 12.30 uur de Pelgrimskerk open zijn. Je kunt er even binnen lopen om de stilte te ervaren, een kaarsje aan te steken of gewoon om even te zitten.
  Beginnend op oktober 28, 10:30
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Wat hebben we nodig aan vitamines en mineralen? Waar zitten ze in? En wanneer en voor wie is een supplement nodig? De diëtist van Goudenhart geeft op woensdag 28 oktober van 13.45 uur tot 14.30 uur het antwoord op deze vragen.
  Beginnend op oktober 28, 13:45
 • Leaving for Nashville

  PURE COUNTRY WITH A HONKY TONK TWIST.LEAVING FOR NASHVILLE
  Datum: zaterdag 31 oktober 2020
  Aanvang: 20:00 uur
  Deuren open: 30 minuten voor aanvang
  Entree: € 5,-
  Beginnend op oktober 31, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Arena's optreden op 31 oktober 2020 is uitgesteld tot 30 oktober 2021, maar maak je geen zorgen! Als alternatief kun je de Arena-show die in 2018 in De Boerderij werd opgenomen op 31 oktober op het grote scherm bekijken en beluisteren in 5.1 surround sound.
  Beginnend op oktober 31, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • november 2020
 • Bezoekers kunnen op zondag 1 november aanstaande in woonwinkelcentrum Woonhart Zoetermeer terecht om overdekt, zowel buiten als binnen, in de winkels inspiratie op te doen en geadviseerd te worden op woongebied.
  Beginnend op november 01, 12:00
 • Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur.
  Beginnend op november 01, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Als je te maken hebt met een verlies kun je bij het Ontmoetingspunt Verlies terecht voor een luisterend oor en het delen van ervaringen. Je wordt ontvangen door professionele vrijwilligers.
  Beginnend op november 01, 14:00
 • Schrijfster Simone van der Vlugt is zondagmiddag 1 november te gast in de Talkshow Boek&Meer bij de Bibliotheek in het Forum. Simone is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters, naast thrillers schreef ze ook vele historische romans, non-fictie en jeugdboeken.
  Beginnend op november 01, 15:00
 • ’Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:
  Nasir
  Beginnend op november 01, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Ben je ouder dan 35 en wil je af en toe lekker een potje voetballen of trainen met en tegen leeftijdsgenoten? Er zijn bij FC Zoetermeer mogelijkheden om 45+ of 35+ in competitieverband te spelen.
  Beginnend op november 02, 13:00
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
 • Op maandag 2 november 2020, aanvang 20:00 uur, zijn alle vaders en moeders uit Zoetermeer, Pijnacker en Nootdorp van harte welkom het webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ bij te wonen!
  Beginnend op november 02, 20:00
  Categorieën: Evenementen, online logo
 • BootyBarre Workout is een fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape samenkomen. Het is een BootyBarre Workout met focus op de billen. Daarnaast richt de workout zich ook op de benen en buik.
  Beginnend op november 02, 21:15
  Categorieën: Sportcursussen, Dorp, Sport logo
 • De Floravontuur Businessclub organiseert op dinsdag 3 november, speciaal voor alle ondernemers in Zoetermeer, twee informatieve kennissessies voor ZZP’ers en voor ondernemers met personeel. Jo Weerts zal tijdens de sessies ingaan op de mogelijkheid om overheidssteun aan te vragen.
  Beginnend op november 03, 16:30
  Categorieën: Evenementen, Zakelijk logo
 • Wanneer is een cadeau voor iemand een surprise? In de feestmaand december, en specifiek als we Sinterklaas vieren, maken bovenbouwers van basisscholen ( en wie dat wil) een Sinterklaassurprise voor elkaar.

  Hoe doe je dat? In de Kinder Ambachtenwerkplaats van de Stichting Piëzo zal dit op de woensdagmiddagen in november alle aandacht krijgen. 
  Beginnend op november 04, 13:30
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:House of hummingbird (avond)
  Beginnend op november 04, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kun je er ook verschillende kracht en balansoefeningen mee doen. Een echte fullbody workout.
  Beginnend op november 04, 18:45
  Categorieën: Sportcursussen, Dorp, Sport logo
 • Wil je mooie verhalen vertellen aan je neefjes of nichtjes? Aan kinderen op school, in de kerk of bij de scouting? Heb jij de bibbers als je voor een zaal iets moet vertellen, of dat nu op je werk of een familiefeest is, en wil je daar iets aan doen? Dan is deze cursus verhalen vertellen echt iets voor jou!
  Beginnend op november 04, 19:30
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
Laad meer 51 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-