Complete agenda

 • september 2023
 • Iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur ben je van harte welkom bij de Buurttafel in de Bibliotheek, wijkvestiging Rokkeveen. Kom gezellig samen en ontmoet jouw buurtgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee.
  Beginnend op september 19, 14:00
  Categorieën: Activiteiten, Rokkeveen
 • december 2023
 • Sinterklaas is bij uitstek een kinderfeest, maar ook volwassenen kunnen er nog erg van genieten. Op maandagmiddag 4 december wordt bij inZet Centrum dan ook gezellig Sinterklaasliedjes gezongen met elkaar, onder begeleiding van live accordeonmuziek. Zing je met mee?
  Beginnend op december 04, 13:52
 • Welkom bij Dag Mama. De veelgeprezen muziektheater voorstelling die al 300.000 naasten en professionals heeft geholpen aan de beste omgang met dementie.
  Beginnend op december 04, 19:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Dinsdag 5 december is het weer zo ver. In perenboomgaard De Hof van Seghwaert kan je van 12.00-13.30 uur genieten van heerlijke zelfgemaakte soep, waarin zoveel mogelijk producten uit de eigen moestuin worden verwerkt.
  Beginnend op december 05, 12:00
  Categorieën: Cursussen, Activiteiten, Seghwaert
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij:Las Consecuencias
  Beginnend op december 05, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Muziek die je raakt, dat is waar Camilla en Josje altijd naar op zoek zijn. Dit viool-pianoduo houdt ervan om pakkende muziek te spelen en vooral om hun luisteraars hiervan te laten meegenieten.
  Beginnend op december 06, 12:45
 • Na de hele drukke Sinterklaasperiode zal Sinterklaas met zijn Pieten ook weer vertrekken. Veel ouders kijken er stiekem ook weer naar uit, want de Sint brengt naast veel cadeautjes en pret ook een heleboel spanning met zich mee voor de kinderen.
  Beginnend op december 06, 16:30
  Categorieën: Evenementen, Dorp, Centrum, Sint logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Bank of Dave
  Beginnend op december 06, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Diederik was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk
  Beginnend op december 06, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Het is bijna zover, Paarse Vrijdag. Paarse Vrijdag is een jaarlijks Nederlands evenement op de tweede vrijdag van december, waarbij mensen paarse kleding dragen om solidariteit te tonen met LGBTQ+-jongeren en hun acceptatie te bevorderen.
  Beginnend op december 08, 19:30
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
 • De vertelkring is een bijeenkomst voor alle enthousiaste vertellers. Dit is een plek om verhalen te oefenen. Voor het eerst verhalen vertellen of al vele verhalen verteld? Het kan allemaal. Iedereen is welkom.
  Beginnend op december 08, 19:30
 • Elke maand organiseert WeZoDo een gebarencontact avond. Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig gebaren je kent, het is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de gebarencontact avond leer je namelijk spelenderwijs nieuwe gebaren door een docent Gebarentaal.
  Beginnend op december 08, 20:00
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: El Houb
  Beginnend op december 08, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor betovert zijn gehoor met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse.
  Beginnend op december 08, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Zin om met de kerst gezellig rond de kerstboom kerstliedjes te spelen met de ukelele? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Op zaterdag 9 december van 13.30 tot 16.00 uur wordt deze workshop gegeven, bij de Eigen Wij aan de Voorweg in Zoetermeer.
  Beginnend op december 09, 13:30
 • De samenwerkende Soroptimist Clubs in de Haagse regio organiseren al ruim 25 jaar elk jaar een lezing op of rond de Dag van de Rechten van de Mens. Op zaterdag 9 december ditmaal een lezing over hoe vrouwen aan de energietransitie kunnen bijdragen en er warmpjes bij kunnen zitten.
  Beginnend op december 09, 16:00
  Categorieën: Activiteiten
 • Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! ‘De Koningin van de Parade’ (Het Parool) met ‘de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen’ (NRC) gaat eindelijk het theater in met band
  Beginnend op december 09, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Na het succes van Gitaarmannen, Ed Struijlaart’s eerste theatertour, is het tijd voor het langverwachte vervolg. In Gitaarmannen 2 brengt Ed een muzikale ode aan het album ‘Unplugged’ van Eric Clapton.
  Beginnend op december 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • De Britse progressieve-rockband IQ werd in 1981 opgericht door gitarist Mike Holmes. Inmiddels heeft de band veel trouwe aanhangers, ook in Nederland. Rond de Kerstdagen organiseert IQ twee exclusieve shows, één in Engeland en één in Nederland.
  Beginnend op december 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Te maken met rouw of verlies, hoe ga je hiermee om? Zondag 1 oktober vindt in Café Max het Nabestaandencafé Zoetermeer plaats. Een themabijeenkomst voor mensen die een naaste hebben verloren. Deze themabijeenkomsten vinden elk kwartaal op zondag plaats in Café Max in bibliotheek het Forum.
  Beginnend op december 10, 13:45
  Categorieën: Activiteiten, Centrum
Laad meer 56 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-goede doel-