Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Complete agenda

 • september 2017
 • Stoffenbeurs organiseert op vrijdag 22 september een grote stoffenmarkt op de Markt in het Stadshart.
  Beginnend op september 22, 09:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op vrijdag 22 september strijden 7 Zoetermeerse Jongerenbands tijdens de finale van de Battle of the Bands 2017 op het grote podium op Cadenza (Theaterplein).
  Beginnend op september 22, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • GroenLinks Zoetermeer nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in nieuwe vormen van campagnevoeren voor het Politiek Café 'Grassroots Campaigning' op vrijdag 22 september om 20.30 uur in Happy Moose aan de Noord-Aa.
  Beginnend op september 22, 20:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Caspios is de schoolband van het Picasso Lyceum die In 2009 is gestart. Het eerste jaar was meteen een succes door veel optredens en een derde plaats op de Zoetermeerse talentenjacht ZoTalent.
  Timebomb, is als vijftal begonnen in de brugklas. Bij het eerste optreden op school werden ze door een jury uitgekozen voor de MYID Finale in het Stadstheater waar meerdere scholen uit Zoetermeer aan meededen.
  Beginnend op september 22, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Met burendag worden er in Zoetermeer heel veel leuke activiteiten georganiseerd! Voor de wijken Seghwaert, Noordhove, Buytenwegh en de Leyens hebben we de straten waar het echt gezellig wordt even op een rij gezet.
  Op september 23,
 • Dit weekend zal in het Westerpark het ONK Run-Archery gehouden worden. Run-Archery is een combinatie van veldlopen (cross country) en handboogschieten. De atleten moeten een zeer goede conditie hebben, want na elke ronde boogschieten volgt een ronde op het parcours.
  Beginnend op september 23, 09:00
  Categorieën: Sportevenementen, Sport
 • Op 23 september is het burendag. De burendag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef. Het wordt een fantastisch leuk buurtfeest met vele activiteiten zoals kinderspelen, een schilderworkshop, schminken, vlinderkastjes timmeren en we gaan de laatste peren plukken!
  Beginnend op september 23, 10:00
 • Zoetermeerders kunnen op zaterdag 16 en 23 september languit komen lezen en luieren op het eiland in de Grote Dobbe. Bibliotheek Zoetermeer tovert het eiland dan om tot een heuse EilandBieb.
  Beginnend op september 23, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
 • Vanaf Boerderij ’t Geertje worden een aantal Geuzenvaarten georganiseerd waarbij Boerderij ’t Geertje en de Meervaarder geheel in het teken staan van de Geuzen.
  Beginnend op september 23, 11:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Cultuur Lokaal is hét festival dat in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen. Na enige omzwervingen strijkt het festival op zaterdag 23 september dit jaar neer in het nieuwe woon/winkelgebied Cadenza. Op deze mooie locatie kan het publiek kennis nemen van het aanbod van een groot aantal Zoetermeerse culturele verenigingen en instellingen.
  Beginnend op september 23, 11:45
  Categorieën: Evenementen, Festival
 • Op zaterdag 23 september nodigt De Balijhoeve alle buren uit voor een leuke dag. Tussen 12 en 16 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, het schilderen van een vogelhuisje voor het Balijbos en op de Markt der Mogelijkheden...
  Beginnend op september 23, 12:00
 • Doe mee aan de wandeling in de Vredesweek! Schouder aan schouder vanuit de verschillende achtergronden die Zoetermeer rijk is. Ieder met zijn eigen beelden, zijn eigen hoop, ieder verschillend, maar samen op weg naar vrede. Met mooie ontmoetingen, en samen ervaren én uitdragen dat vrede inspireert en verbindt. De wandeling wordt afgesloten met een culturele manifestatie rond het Nicolaasplein: Syrië Anders.
  Beginnend op september 23, 14:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Beelden zeggen soms meer dan woorden. Film, muziek en dans op het afsluitende evenement Syrië Anders. En wat werkt meer verbindend als samen eten – ook een onderdeel van Syrië Anders.
  Beginnend op september 23, 16:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op zaterdag 23 september a.s. zal Annu Kapoor uit India optreden in SilverDome Zoetermeer. Cinewiz Productions is er in geslaagd om Annu Kapoor voor het eerst in Nederland te laten optreden. In een muzikale reis zal hij samen met talenten uit Mumbai een avondvullend programma verzorgen, waarin de gasten tijdens dit luisterconcert worden meegenomen in de wereld van Bollywood.
  Beginnend op september 23, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Sky Architect is geïnspireerd door science fiction klassiekers. Hun muziek zit boordevol verrassende elementen, polyritmiek en uitgebreide songstructuren. De band werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan.
  Beginnend op september 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • M-Pac is een spontane band met pure passie voor muziek waarbij zij volgens zeggen iets “losmaken” tijdens een optreden. Daardoor ontstaat er vaak iets moois tussen de band en de muziek genieters die iedere keer weer voor hen staan.
  Beginnend op september 23, 21:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • De Sportief Wandelgroep Zoetermeer organiseert de Geuzenwandeltocht tijdens de Geuzendag op zondag 24 september
  Beginnend op september 24, 09:00
  Categorieën: Sportevenementen, Excursies, Sport
 • Om bruidsparen een idee te geven van de mogelijkheden op hun bruiloft, zet 2B-Home Event Centre haar deuren wijd open tijdens alweer de 10e editie van de bruidsbeurs.
  Beginnend op september 24, 11:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op zondag 24 september 2017 serveren de leukste restaurants van Zoetermeer weer een heerlijke wijnspijs combinatie: 6 prachtige gerechten met een zorgvuldig uitgezochte wijn!
  Beginnend op september 24, 12:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Verlies van een dierbaar iemand, praat erover! Op maandag 25 september a.s. start Humanitas Zoetermeer met de nieuwe lotgenotengroep Verlies van Partner.
  Op september 25,
  Categorieën: Cursussen, Activiteiten, Cursus
Laad meer 229 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-