1325134D EB85 4E0D 8C79 1B157BDB428BNa een kort welkomstwoord van bedrijfsmanager Fred en eigenaar Wim van der Kooij van Gamecity had burgemeester Bezuijen zaterdag de eer om de nieuwe urban minigolf te openen en de eerste bal te slaan. De baan die speciaal ontworpen en gemaakt is voor Gamecity is de nieuwste activiteit die zij aanbieden.

20220516 31254IKC Prins Claus in Rokkeveen gaat deze week op wereldreis. Om het 30-jarig jubileum van de school te vieren, staat de hele school een week lang in het teken van reizen. Maar eerst werd het jubileum maandagochtend geopend door burgemeester Bezuijen.

Museum De VoordeVerkleint museumbezoek de kans op dementie? Dat kan want door nieuwsgierig te blijven, prikkel jij je brein! Kunst zet je aan het denken. Je vindt het heel mooi of helemaal niks, je snapt wat de kunstenaar bedoelt of je vraagt je juist af wat ermee bedoeld wordt.

Zanyar AzizIn onze stad gonst het van de creativiteit die aan het papier worden toevertrouwd. Poëzie komt van het Griekse woord ‘poiesis’ en betekent scheppen of vormen. In deze editie komt het gedicht uit de Zoetermeerse pen van Zanyar Aziz.

2022|01 – Oskar Back concoursCentrum de Regenboog, gevestigd in Rokkeveen, organiseert woensdag 25 mei een concert waarbij viool sensatie Iris Nuland het podium betreedt. Iris, die op het Oscar Back concours de derde plaats prijs won, wordt geroemd door zowel pers als publiek. 

FerydonOnder het item 'Portretten' worden opvallende, aansprekende en interessante Zoetermeerders belicht in woord en beeld. Bekijk onze reeds verzamelde Portretten van Zoetermeerders.

 

 

WanderlustZondag 22 mei 2022 organiseert Bibliotheek Forum Zoetermeer een cultuurlezing met het thema Wanderlust. Een lezing over de landschapsschilderijen door 19e-eeuwse Nederlandse schilders. Reis mee naar verre oorden, overweldigende natuur en bijzondere plekken.

3F7D0FB6 A01C 4369 9915 3AB87D2D9594Liftintermediair, sponsor van de Zoetermeerse rolstoelvierdaagse, opende donderdagmiddag samen met genodigden het nieuwe bedrijfspand in Rokkeveen. Genodigden was gevraagd om als cadeau een gift te doen voor de vierdaagse. In totaal werd er 3000,- opgehaald voor dit doel.

60 jarig bruidspaar Baak 3 Burgemeester Bezuijen heeft op 13 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk, wonend in de wijk Oosterheem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

Marjan van LeeuweMarjan van Leeuwe exposeert met mozaïek  tot 1 september 2022 in de vitrine in de toegangshal op de begane grond van  het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 in Zoetermeer. De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-