20190119 4325Zo'n 25 ouderen genoten zaterdag tijdens het eenjarig bestaan van het Forum van een heerlijke high tea in het Forum Café. De ouderen waren uitgenodigd door Welthuis de Morgenster en Magisch Zoetermeer. 

20190119 4245Het Forum heeft haar eerste verjaardag zaterdag 19 januari uitbundig gevierd, samen met alle samenwerkingspartners, medewerkers en bezoekers. Er waren heel veel activiteiten in het Forum, zoals gratis workshops, muziek en voorstellingen.

Rob AgerbeekPianist Rob Agerbeek zal op 3 februari  het podium van Fascinating Jazz betreden. De gewaardeerde pianist trad al vaker op bij Fascinating Jazz en zal dit keer optreden met het Trio Agerbeek, Albjerg & Klapwijk.

koolmeesje-voor-het-raamDit weekend gaat Nederland vanuit de luie stoel vogels tellen tijdens de Nationale Tuinvogeltelling. Alle vogels die binnen een half uur landen in je tuin of op je balkon tellen mee. Wil je meedoen? Lees dan verder.

 

 

2019 01 17 Young Music Talent inschrijving geopend 1Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

facebook

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee met onze lezersvraag!

Op de Facebookpagina van Zoetermeer Actief is snel het laatste nieuws van onze stad te vinden: www.facebook.com/ZoetermeerActief/

Wilt u weten wat er allemaal te beleven is in Zoetermeer? Kijk dan snel op onze evenementenpagina!  www.facebook.com/EvenementenZoetermeer/

 

20190114 4185Winkelcentrum Buytenwegh heeft er sinds kort weer een nieuwe ondernemer bij: High End Tattoos Zoetermeer. Kris van der Toorn, de eigenaar van de Zoetermeerse vestiging, heeft met de opening van zijn eigen tattoo shop een hobby omgezet in een eigen onderneming.

NatuurtuinOok in de winter gaan de wandelingen in de Natuurtuin door terwijl de tuin is gesloten tot 15 februari. Op zondag 27 januari nemen de natuurtuingidsen u om 14.00 uur mee vanaf het Westpunt in het Westerpark om via een zij-ingang de tuin in te gaan. Daarna gaat het hek weer op slot.

oh trap en brugHoe voelt Oosterheem? Is de wijk compleet of niet? Ga hierover in gesprek met de Schatbewakers tijdens het stadswijkgesprek Oosterheem op 29 januari. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in wijkpost Oosterheem (Oosterheemplein 198).

bySannevandenEndeFotografie 15De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld van Zoetermeer en omstreken. Bezoekers kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden, proeven van een bruidstaart en proosten met champagne.

-advertenties-

-goede doel-