Jack O Jane 300x273Wie van rock houdt, is vrijdagavond in JJ Music House aan het juiste adres. Met de bands Game of Tones en Purple Rockz wordt het genieten. Maar ook zaterdag en zondag is het feest in het Van Tuyllpark met FiftyII50 en Jack O Jane.

Zoetermeer Pas LogoIn Zoetermeer is het mogelijk voor gezinnen met een laag inkomen om de Zoetermeerpas aan te vragen. Wat deze pas precies inhoudt en wat u ermee kunt zal in een serie artikelen aan het licht worden gebracht. Deze week: Passieve kortingen.

IMG 1182 2De gemeente heeft enkele verkeersmaatregelen getroffen op het kruispunt Eerste Stationsstraat en de Karel Doormanlaan. Om de veiligheid op dit kruispunt te vergroten is er donderdagmorgen een extra verkeerslicht voor fietsers geplaatst.

Young Music Talent 2019 CKC partnersVrijdag 22 en zaterdag 23 maart staan 120 deelnemers in de voorrondes van dé muziekwedstrijd voor iedereen t/m 21 jaar: Young Music Talent. Solisten en ruim 10 ensembles, van klassiek tot rap, presenteren hun gekozen werk, eigen muziekstuk of improvisatie in de Theaterzaal van CKC & partners.

rock symfonieWanneer je een compleet orkest toevoegt aan de muziek van Queen, een big band bij Guns N’ Roses en een slagwerkgroep tijdens Live and let die, dan krijg je een muzikaal spektakel waar je u tegen zegt. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap gaat zondag 23 maart deze uitdaging aan.

karel doormanlaanDe gemeente heeft enkele verkeersmaatregelen getroffen op het kruispunt 1ste Stationsstraat en de Karel Doormanlaan. Om de veiligheid op dit kruispunt te vergroten komt er vanaf vrijdag 22 maart een extra verkeerslicht voor fietsers tussen de Karel Doormanlaan en de Dr. J.W. Paltelaan.

20190320 6279De voorlopige opkomst van de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen valt in Zoetermeer zeker niet tegen. Tegen 16 uur had 27% van de Zoetermeerders al gestemd voor de Provinciale staten, tegen 22,3% bij dezelfde verkiezingen in 2015.

20190320 6283Burgemeester Aptroot bracht woensdagmorgen zijn stem uit in het Stadhuis-Forum, voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de Waterschappen. De burgemeester roept alle Zoetermeerders op om vandaag zijn of haar stem uit te brengen.

2019 02 10 Terra Ebony ensemble 13 copyHet Ebony Ensemble XS zal op zondag 31 maart voor de tweede maal optreden bij Terra Art Projects in de Dorpsstraat. In 2019 gaat het ensemble een bijzondere samenwerking aan met TERRA door onder de noemer ‘Ebony Ensemble XS’, een aantal galerieconcerten te geven.

Gerry Weber Zoetermeer modeflitsen foto Patricia Munster 006Het stormachtige weer hield afgelopen zaterdag vrouwen niet tegen om een kijkje te gaan nemen bij Miss Etam en Gerry Weber, het was gezellig druk. Beide winkels vierden feest. Miss Etam heropende officieel de winkel aan het Promenadeplein en Gerry Weber toonde de voorjaarscollectie.

-advertenties-

-goede doel-