driveInDe Drive-in bioscoop die zou worden gehouden op de parkeerplaats bij Silverdome is door de organisator geannuleerd. De organisator heeft het evenement van zaterdag 22 september verplaatst naar vrijdag 28 september omdat er slecht weer voorspeld is.

20180919 132641Een beetje verbaasd namen de leden van de RVOZ, Raad Voor Ondernemend Zoetermeer, woensdagochtend vroeg plaats in de zaal van het Stadstheater. Gemompel ging door de zaal: "Snap jij het, we zouden toch gaan ontbijten?", maar van croissantjes en kopjes thee was nog geen sprake.

Meena 324 300x202Zaterdagavond 22 september tijdens JJ’Blues & Roots Night, staan niemand minder dan Stef Paglia Trio, Meena Cryle en The Chris Fillmore band op het podium. Stef die sinds zijn 12e jaar fanatiek gitaar speelt, is vooral bekend als de virtuoze gitarist van de succesvolle formatie The BluesBones.

WhatsApp Image 2018 09 19 at 13.18.451 copy copyOp de 4e etage van de flat het Hoevenbos in  Meerzicht is woensdag 19 september een grote hoeveelheid wietplanten aan getroffen en in beslag genomen. Ook de dieren ambulance kwam ter plaatse en heeft volgens omwonenden vissen mee genomen uit de woning

alleenPinAfgelopen zaterdag plaatsten we de lezersvraag over contant betalen of pinnen bij de horeca op onze Facebook. Van de 67 mensen die reageerden op de lezersvraag zijn de meesten tegen pinnen. Contant betalen wordt zeker nog op prijs gesteld, al gebruiken veel mensen ook vaak hun pinpas.

Cultuurweken op PaletOp Kindcentrum Het Palet in de wijk Rokkeveen zijn onlangs de ‘kunst- en cultuurweken' op ludieke manier geopend. ‘Meester Wouter’ en ‘juf Cindy’. kropen in de huid van de kunstzinnige Tante Til en muzikale Ome Arie.

DSC01357Organist Ronald de Jong zal zaterdagavond 29 september een orgelconcert geven op het monumentale Lohman-orgel uit 1838 in de Oude Kerk in Zoetermeer. Op het programma staan werken van J.S Bach (1685-1750).

IMG vogelexcursieOp zaterdag 15 september heeft de Vogelwerkgroep Zoetermeer een publieksexcursie georganiseerd naar natuurgebied de Groenzoom. Een 20 tal geïnteresseerden verzamelden zich met de fiets bij de Zoetermeerse watertoren.

twintegenPesten1Twin Vloggers Jaydah en Djaiony interviewen meesters, juffen, kinderen en de voorzitter van de OPOZ over pesten. In deze 'week tegen het pesten' wil de tweeling weten wat je tegen pesten kan doen en wat pesten met jou doet. Zie hier hun Vlog.

20180915 Scouting JMC2Ingeborg ter Laak, Wethouder zorg, welzijn, sport en verenigingen van de gemeende Zoetermeer, was op zaterdag 15 september ter kennismaking op werkbezoek bij Scoutinggroep ‘John McCormick’ (JMC).

-advertenties-

-goede doel-