Echtpaar Slot Jonker 60 jaar 300dpi 0003Burgemeester Aptroot heeft afgelopen dinsdag, 21 januari, een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Slot-Jonker. De burgemeester feliciteerde het echtpaar hartelijk met hun jubileum en overhandigde namens de gemeente een mooie bos bloemen.

ongeval 3Mede door alle media aandacht heeft de dader van de vernielingen in Rokkeveen zich gemeld op het politiebureau. De politie zal hem verhoren en verder onderzoek doen naar de man die een auto aanreed en twee lantaarnpalen uit de grond reed.

 

i kRgJc3c X3Met het programma ‘Herinneringen, Liedjes met een verhaal’ vierde Zoetermeerse danser, zanger en acteur Ricardo Sibelo zaterdag 18 januari zijn 50-jarig jubileum als entertainer in het Stadstheater. 

20191010 12506Het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid heeft als doel de trend van eenzaamheid onder ouderen doorbreken. Zoetermeer heeft een community tegen Eenzaamheid, die samen probeert de eenzaamheid te doorbreken.

theaterweekend 2018 2Dit weekend doet het Stadstheater Zoetermeer weer mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend kunt u voor slechts €10 euro per kaart genieten van verschillende voorstellingen, maar naast de voorstellingen zijn er nog veel (gratis) activiteiten te bezoeken in het Stadstheater.

20200122 voorleesontbijt Prinses Laurentien GVW 4159Bij de start van de Nationale Voorleesdagen kwam Prinses Laurentien in het Zoetermeerse Stadhuis-Forum kleuters voorlezen uit het boek 'Moppereend'. De prinses betrok alle kleuters bij het verhaal en had zichtbaar zelf ook veel plezier in het voorlezen.

groepsfoto bouwend nederlandIn 2020 is iedere basisschool verplicht om wetenschap en technologie aan te bieden. Technologie is immers overal om ons heen. Reden voor Kindcentrum Het Palet om voor het schoolproject het thema ‘bouwen’ te kiezen en zo de kinderen kennis laten maken met deze branche.

Circo di StradaHet Zoetermeerse Circusgezelschap Circo di Strada groeit de laatste jaren sterk internationaal. Zo traden ze al in diverse landen over de hele wereld op. Jori Veldhuizen, eigenaar en uitvoerend artiest: "Afgelopen week hadden we nog ons debuut in Dubai!"

IMG 20200116 025711 480 3Graciella oftewel Miisz Gracie uit Zoetermeer, bekend als zangeres, model en actrice, is verkozen als 1 van de 15 finalisten voor de verkiezing Miss Limburg internationaal 2020. De finale zal plaatsvinden op 28 maart.

sh Stadhuis Forum baliesDe Bibliotheek Zoetermeer, met de hoofdvestiging in het Stadhuis-Forum, heeft bij de gemeente de huur van de beneden etage opgezegd. De opzegging is nog niet definitief, maar nu alvast ingediend omdat er een jaar opzegtermijn is.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-