Evenementen in Zoetermeer

 • september 2019
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op september 18, 12:45
 • In het weekend van 20 en 21 september vindt Pasar Mundial plaats in winkelcentrum Meerzicht.Tijdens deze pasar, wat in het Nederlands ‘wereldse markt’ betekent, worden allerlei verschillende culturen samengebracht.
  Beginnend op september 20, 12:00
 • In het Schuurtje is een groot aanbod van spullen die in goede staat verkeren. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die dat hard nodig hebben.
  Beginnend op september 21, 09:00
 • Het korenfestival 2019 zal plaatsvinden in de Oude Kerk en in de H. Nicolaaskerk (alle twee gelegen in de Dorpsstraat)
  Beginnend op september 21, 11:00
 • Nog niet eerder hebben zoveel Zoetermeerse partijen elkaar gevonden voor samenwerking in de Vredesweek – dat is gelijk al het eerste succes van het Vredesweek-thema: Vrede verbindt over grenzen.
  Beginnend op september 22, 09:00
  Categorieën: Evenementen
 • Er is zoveel te regelen en voor te bereiden voor bruidsparen in spé dat zij best wat hulp kunnen gebruiken. Het droomhuwelijk wat zij voor ogen hebben, moet ook echt uitkomen. Trouwen doe je maar één keer, dus bij het organiseren hiervan kan 2B-Home helpen.
  Beginnend op september 22, 11:00
 • Dit jaar viert Zoetermeer van 20 tot en met 29 september de Nationale Sportweek! Met het thema 'Sport doet iets met je' krijgen alle Zoetermeerders de kans om een nieuwe of andere sport uit te proberen. Want sporten is hartstikke leuk en gezond
  Beginnend op september 22, 12:00
 • De tweede editie van de gratis Inspiratiemarkt 55+ is op dinsdag 24 september van 10:00 tot 13:30 uur in het Forum onder het thema ‘Proef Zoetermeer’. De bibliotheek en haar partners presenteren samen in het Forum Café een veelzijdig najaarsprogramma waar bezoekers voorproefjes van kunnen nemen.
  Beginnend op september 24, 10:00
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op september 25, 12:45
  Categorieën: Evenementen, Dorp, Muziek
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: The little comrade
  Beginnend op september 25, 15:00
  Categorieën: Evenementen, Filmhuis
 • ‘Vrede verbindt over grenzen’, en in het Pink Forum café worden tijdens de Vredesweek ook de gender-grenzen verbonden. Maandelijks is er een LHBTI meeting speciaal voor Zoetermeerders, en LHBTI’s uit de regio. Ben jij lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender, dan is ons café ook voor jou een plek waar je jezelf kunt zijn.
  Beginnend op september 25, 18:00
  Categorieën: Evenementen, Centrum
 • Waterstofgas komt steeds vaker in het nieuws als het wondermiddel om de energietransitie te realiseren. In de landen om ons heen zijn ze er volop mee aan de slag. Hoe zit dat in Nederland? En zijn er plannen of mogelijkheden in Zoetermeer?
  Beginnend op september 25, 19:30
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Ballon
  Beginnend op september 25, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Filmhuis
 • Bij de restaurantavond schuiven gespreksleiders aan. Door middel van prikkelende vragen en stellingen worden de gasten uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over het thema Vrede. De gasten zijn afkomstig uit diverse culturen en generaties.
  Beginnend op september 26, 17:30
  Categorieën: Evenementen, Oosterheem
 • De wachttijden voor mensen op de (sociale) woningmarkt zijn lang. De vraag is groot. Geen betaalbaar huur- of koophuis kunnen vinden na je afstuderen, scheiding of andere (onverwachte) gebeurtenis. Geen doorstroming naar een eengezinswoning of seniorenwoning. Noodgedwongen wonen op een vakantiepark.
  Beginnend op september 26, 18:30
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, prachtige collectie snaarinstrumenten en musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau.
  Beginnend op september 26, 20:00
 • Storytellers organiseert op vrijdag 27 september van 17:30 - 21:00 uur op het Marktplein het unieke Geuzendiner. Neem plaats aan een van de lange tafels op het marktplein en geniet van een uitgebreide maaltijd in de stijl van de zestiende eeuw, waarbij allen gelijk zijn.
  Beginnend op september 27, 17:30
 • De Eerste Geuzenwandeltocht vindt plaats op zaterdag 28 september 2019. De wandeltocht van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer en Wandelspeciaalzaak van Herwijnen dwars door het gebied waar de Slag om Leiden heeft plaatsgevonden.
  Beginnend op september 28, 09:00
 • IKC de Edelsteen organiseert het jaarlijkse kidsfestival op zaterdag 28 september van 10:30 tot 12:30 uur. Tijdens deze editie staat het thema ‘Reis om de wereld’ centraal. Kinderen van 2 tot 12 jaar zijn welkom op IKC de Edelsteen om een reis te maken langs leuke activiteiten en workshops.
  Beginnend op september 28, 10:30
Laad meer 47 169 eventsb6fae9f9d6a4cc70d99682977a052f93

-goede doel-