Evenementen in Zoetermeer

 • september 2018
 • Van maandag 17 tot en met zondag 23 september is het Vredesweek. Over de hele week zijn verschillende activiteiten georganiseerd: o.a. de Smaak van Vrede, de Vooroordelenkoffer, een Gala-avond. De week wordt afgesloten met een spetterend Ganeshaa-Vredesfestival.
  Van september 15, tot september 23,
 • Onder de titel 'Herinnert u zich deze nog?' opent het Historisch Genootschap ‘Oud Soetermeer’ op zaterdag 22 september in ’t Nieuwe Huys, Dorpsstraat 132 een unieke tentoonstelling over de jeugd in Zoetermeer in de jaren zestig. Niek Nieuwenhuijsen, babyboomer en bestuurslid van het HGOS, nam hiertoe het initiatief.
  Op september 22,
 • Het Ganeshaa-Vredesfestival is afgelast!
  Beginnend op september 22, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Festival logo
 • Ook Winkelcentrum Buytenwegh viert Burendag! Op een open bijeenkomst op het Kentgensplein staat er voor iedereen een gratis kopje koffie klaar.
  Beginnend op september 22, 12:00
 • Op zaterdag 22 september is het feest in Winkelcentrum Oosterheem. Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we….
  Beginnend op september 22, 12:00
 • Op 22 zaterdag september 2018 wordt er voor de 3de keer een complete lifestylemarkt georganiseerd voor iedereen die iets bijzonders zoekt voor zichzelf of een ander. Buurttuin Zoete Aarde, Broekwegzijde 195 is tussen 12:00 en 16:00 uur het decor voor deze markt. Hier vind je dingen die je nog niet eerder bent tegengekomen.
  Beginnend op september 22, 12:00
 • Iedereen weet dat er veel geregeld moet worden voor een bruiloft en dat je door de jurken en taarten je trouwdag soms niet meer kunt zien. De 2B-Married Bruidsbeurs is speciaal voor aanstaande bruidsparen en helpt bij alle moeilijke bruiloftskeuzes.
  Beginnend op september 23, 11:00
 • Ga even terug in de tijd... Bezoek een unieke tentoonstelling, waarin muziek, lange haren, broeken met wijde pijpen, muziek, de feesten in het centrum aan de Frans Halsstraat, katholieke jongeren, die bevriend werden met protestante jongeren, muziek en nog veel meer, centraal staan. Kortom het leven en beleven van jongeren in de jaren zestig in Zoetermeer.
  Beginnend op september 23, 11:01
 • Knuffeldokter, springkussen en véél egels: zondag 23 september is het open dag op de Egelopvang Zoetermeer. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom om met eigen ogen te zien hoe de egels, die tijdens de recente hittegolf binnenkwamen, aan het aansterken zijn.
  Beginnend op september 23, 13:00
 • Op 25 september organiseert onderzoeksprogramma De Monitor (KRO-NCRV) samen met Bibliotheek Zoetermeer in het Forum een Monitor Meeting over ouderenzorg. Patiënten kunnen door medische ontwikkelingen veel ouder worden, maar leveren in op hun onafhankelijkheid. Soms doet een behandeling dan ook meer kwaad dan goed. Wanneer is doorbehandelen niet meer zinvol?
  Beginnend op september 25, 20:00
 • De middag van Palenstein zal dit jaar  plaatsvinden op woensdag 26 september van 11.45 uur tot 16.00 uur, op verschillende locaties rond Castellum Palenstein. De middag, voor de hele wijk, heeft als thema sport, cultuur en groen en line-dans.
  Beginnend op september 26, 11:45
 • De pop up-huiskamer van de Nationale Ombudsman zal donderdag 27 september ook in Zoetermeer staan. Op het Promenadeplein kan het publiek van 15.45 tot 17.45 uur een kijkje nemen in deze huiskamer. De huismakers zijn een onderdeel van de tour van de Nationale ombudsman door Zuid-Holland.
  Beginnend op september 27, 15:45
 • Het festival Historisch Zoetermeer gaat zijn achtste jaar in! Het weekend van 28 tot en met 30 september staat in het teken van een breed en spectaculair programma dat de bezoeker meeneemt naar het jaar 1574!
  Beginnend op september 28, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Festival logo
 • Om aan je toekomst te werken als jongere moet je verschillende keuzes maken en heb je veel dingen te regelen. Om jongeren goed voor te bereiden op de toekomst organiseert het Jongeren Informatie Punt (JIP) Haaglanden op zaterdag 29 september het jongerenevent ‘Life Skills’.
  Beginnend op september 29, 13:00
  Categorieën: Evenementen, Festival logo
 • Een gezellige familiedag en een sportieve strijd om “de eer en de penning”. Een eerbetoon aan het historische perspectief van Zoetermeer. Niet met legers en soldaten zoals vroeger de Geuzen, maar een gezellige familiedag met sportieve uitdagingen voor het hele gezin.
  Op september 30,
 • oktober 2018
 • Ook dit jaar bezoeken de burgemeester, de wijkwethouder en de politie de wijken om met inwoners in gesprek te gaan over de veiligheid in hun wijk. Zij bespreken wat er speelt en waar nodig nemen zij maatregelen.
  Beginnend op oktober 03, 19:00
 • Vijverpop komt zaterdag 6 oktober weer terug naar winkelcentrum Vijverhoek. Live entertainment tussen 12:00 en 21:00 uur op het centrale plein van winkelcentrum zorgt voor veel gezelligheid met een extra feestelijk programma vanwege het vijfjarig jubileum van de feest.
  Beginnend op oktober 06, 12:00
 • Ook dit jaar bezoeken de burgemeester, de wijkwethouder en de politie de wijken om met inwoners in gesprek te gaan over de veiligheid in hun wijk. Zij bespreken wat er speelt en waar nodig nemen zij maatregelen.
  Beginnend op oktober 31, 19:00
 • november 2018
 • Een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek nogmaals ervaren in het beste beeld en geluid van dit moment? Op 1 november vertoont Kinepolis de film BOHEMIAN RHAPSODY; een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. 
  Op november 01,
 • De Kinepolis Kleuterbios Disney Junior Party heeft op zondag 4 november weer drie afleveringen in petto van de leukste Disney Junior-series. Dit keer zijn Muppet Babies, Mickey and the Roadster Racers en PJ Masks op het witte doek te bewonderen.
  Op november 04,
  Categorieën: Evenementen, Jeugd, Jeugd logo
20 169 eventsb6fae9f9d6a4cc70d99682977a052f93

-goede doel-