Evenementen in Zoetermeer

 • januari 2020
 • December is altijd een dure maand. De winkeliers in de Dorpsstraat denken graag met hun klanten mee. Zij openen hun deuren voor iedereen op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari voor een spectaculaire opruimings- en kortingsactie.
  Beginnend op januari 24, 09:00
 • Dit weekend doet het Stadstheater Zoetermeer weer mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend kunt u voor slechts €10 euro per kaart genieten van verschillende voorstellingen, maar naast de voorstellingen zijn er nog veel (gratis) activiteiten te bezoeken in het Stadstheater.
  Beginnend op januari 24,
  Categorieën: Evenementen, Theater
 • Zó! Zoetermeer komt op zaterdag 25 januari met Koffie & Zó! bij winkelcentrum Rokkeveen. De fractie en leden van de vereniging Zó! zijn er van 13.00 tot 15.00 uur om met de bewoners van Zoetermeer te praten over de actuele ontwikkelingen in de stad.
  Beginnend op januari 25, 13:00
 • Ook in de natuurtuin in winterse sfeer valt heel wat te ontdekken. Vanwege tot nu zachte winter bloeien een aantal planten zoals de dagkoekoeksbloem, sneeuwklokje, sleutelbloemen, de hazelaar en de els. In de winter zijn de verschillende landschappen in de tuin bijzonder goed zichtbaar.
  Beginnend op januari 26, 14:00
 • In onze snel veranderende economie zijn bedrijven en werknemers genoodzaakt om kennis in een razend tempo te ontwikkelen. Leren doen wij tegenwoordig niet alleen in de schoolbanken maar juist ook op de werkplek. Maar wat kan je doen wanneer je tijdelijk geen werkplek hebt? Hoe blijf je bij en ontwikkel je nieuwe vaardigheden?
  Beginnend op januari 27, 09:00
 • De gevangenis van Zoetermeer staat leeg. Kan er een nieuwe bestemming aan dit gebouw gegeven worden en welke? Ontwerpers en kunstenaars presenteren op 29 januari 2020 ideeën voor de toekomst van de gevangenis en het naastgelegen bedrijventerrein Rokkehage.
  Beginnend op januari 29, 19:00
 • Dit DEZo Energiecafé is helemaal in het teken van alternatieven voor verwarmen met aardgas. Dit Energiecafé is bedoeld voor alle inwoners van Zoetermeer waar de huidige CV-ketel op termijn vervangen moet worden.
  Beginnend op januari 29, 19:30
 • februari 2020
 • Ieder jaar aan het eind van de Nationale Voorleesdagen organiseert de bibliotheek een grote Baby-, peuter- en kleutermarkt. Deze bruisende speel- en infomarkt vindt plaats op zondag 2 februari 2020 van 9.30 tot 12.30 uur in het Forum.
  Beginnend op februari 02, 09:30
  Categorieën: Evenementen, Centrum, Jeugd, Jeugd logo
 • Op donderdag 9 januari en maandag 3 februari vinden de informatieavonden van het Oranje Nassau College Clauslaan plaats. In verband met de drukte is de parkeerplaats van de school zelf snel vol. Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op de parkeerplaats van de Hoogvliet of van de bloedbank.
  Beginnend op februari 03, 19:00
 • Op dinsdag 4 februari organiseert De Drie Ballonnen een speeddate op haar locatie De Toverberg in Zoetermeer. Doel van dit evenement is het leren kennen van mogelijke nieuwe pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang locaties van De Drie Ballonnen.
  Beginnend op februari 04, 18:30
 • Ook in de natuurtuin in winterse sfeer valt heel wat te ontdekken. Vanwege tot nu zachte winter bloeien een aantal planten zoals de dagkoekoeksbloem, sneeuwklokje, sleutelbloemen, de hazelaar en de els. In de winter zijn de verschillende landschappen in de tuin bijzonder goed zichtbaar.
  Beginnend op februari 11, 10:00
 • CKC & partners organiseert van 14 t/m 20 februari 2020 de Samenspelweek om muzikanten bij elkaar te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Daarnaast maakt samenspelen je een betere muzikant. Dat staat ook voor bandcoach Vincent Zaalberg als een paal boven water.
  Beginnend op februari 14, 08:00
 • Zoetermeerse Trouwbeurs 't Groene Hart organiseert samenwerking met het Wapen van Zoetermeer een beurs met enthousiaste vakkundige exposanten.
  Beginnend op februari 15, 11:00
 • Moxxi Party organiseert een Tropical Carnival Party On The Rocks.Met special voor deze avond Braziliaanse Samba danseressen die een swingende show weggeven.De tropische klanken zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan.
  Beginnend op februari 21, 21:30
 • Een dansfeest voor 30-plussers met uitsluitend hits, gezellige mensen en lekkere hapjes. Ongedwongen en gezellig uitgaan met leeftijdsgenoten. Voor 30-plussers (dus ook veertigers, vijftigers en zestigers) erg interessant want er is in de regio geen tot weinig gelegenheid om een avondje los te gaan en andere leeftijdsgenoten c.q. oudere jongeren te ontmoeten.
  Beginnend op februari 29, 20:30
 • mei 2020
 • Het is feest, want de stichting Oldtimerdag Zoetermeer organiseert dit evenement op 16 mei voor de 20e keer. Het thema dit jaar is; Rood-Wit-Blauw. Niet alleen de kleuren van onze vlag, maar ook van Brandweer-Ambulance-Politie. Zij verdienen een feest en de vlaggen worden voor hen uitgehangen.
  Beginnend op mei 16, 09:30
  Categorieën: Evenementen, Dorp
16 169 eventsb6fae9f9d6a4cc70d99682977a052f93

-goede doel-

-Actie(F)tas-