Evenementen in Zoetermeer

 • september 2021
 • Zin in een ouderwets leuk en coronaproof uitje? Op 21 september 2021 organiseren we in samenwerking met Filmhuis Cameo een drive-in bioscoop. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van de SilverDome, lekker achterover leunen en je snacks uit je tas trekken. Een drive in bioscoop is een prachtige manier om samen met anderen gezellig en veilig naar een film te kijken op anderhalve meter van elkaar.
  Beginnend op september 21, 15:00
  Categorieën: Evenementen, Filmhuis
 • Op dinsdag 21 september staat er een Drive-in filmvoorstelling op het programma van de Vredesweek, waar de film Burden wordt vertoond.
  Beginnend op september 21, 19:45
  Categorieën: Evenementen
 • Wegdromen op de klanken van klankschalen, gongs, koshi’s en nog veel meer instrumenten. Het ene moment hoor je het ruisen van de zee en het volgende moment waan je je misschien wel in de tropen. Into Qi maakt klanken die ontspannend werken. Geen enkel lichaam is hetzelfde, de uitwerking en de ervaring van de klank is daardoor voor iedereen weer anders.
  Beginnend op september 22, 14:00
 • Heemburgh activiteiten organiseert in de wijk Oosterheem een dag vol leuke kinderactiviteiten in het thema Circus.

  Altijd al willen jongleren of willen fietsen op een eenwielfiets.
  Kinderen kunnen hun circusdromen uit laten komen op deze dag, die plaats vindt op 25 september.
  Bij studio Stoer: kun je vertellen wat jij stoer vindt aan jezelf en misschien we verkozen worden tot stoerste Zoetermeerders van 2021.
  Op september 25,
 • Op zaterdag 25 september organiseert ILOZ in samenwerking met Stichting Rijkt een Jongerenfestival. Er wordt een voetbaltoernooi gehouden op het plein van Carry van Bruggenhove voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Voor de allerjongste bewoners van Zoetermeer zijn er leuke spellen en een groot springkussen.
  Beginnend op september 25, 10:00
  Categorieën: Evenementen, Buytenwegh
 • Buurtvereniging Seghwaert op Dreef organiseert  als vanouds weer Burendag met Hof van Seghwaert en Kern Kinderopvang.
  Beginnend op september 25, 11:00
 • Een gezellige familiedag en een sportieve strijd om “de eer en de penning”. Een eerbetoon aan het historische perspectief van Zoetermeer. Niet met legers en soldaten zoals vroeger de Geuzen, maar sportieve uitdagingen voor het hele gezin.
  Beginnend op september 26, 08:00
  Categorieën: Evenementen, Sportevenementen
 • oktober 2021
 • De topact ABBA Coverband zal op zaterdag 2 oktober in Buytenwegh een optreden geven. Op het Kentgensplein zal de band tussen 13.00 en 16.00 uur verschillende van de legendarische tophits van ABBA spelen.
  Beginnend op oktober 02, 13:00
 • Zondag 10 oktober a.s. staan van 10.00 – 14.30 uur de deuren van De Paulusschool aan de Dr. J.W. Paltelaan 5 te Zoetermeer weer open voor de leukste tweedehands kledingbeurs van de regio.  Alle actuele informatie vind je uiteraard ook op onze website www.kledingbeurskortjakje.webnode.nl/
  Beginnend op oktober 10, 10:00
 • december 2021
 • Allerlei verschillende vrouwen komen op deze middag samen en dit geeft een gevoel van eenheid, herkenning en verbinding. De hele middag worden de vrouwen verwend met ontspanningsactiviteiten zoals yoga (beginnersniveau) en meditatie, een volledig verzorgde vegetarische lunch en heerlijke sapjes.
  Beginnend op december 18, 12:00
10 169 eventsb6fae9f9d6a4cc70d99682977a052f93

-goede doel-