Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen in Zoetermeer

 • september 2017
 • Stoffenbeurs organiseert op vrijdag 22 september een grote stoffenmarkt op de Markt in het Stadshart.
  Beginnend op september 22, 09:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op vrijdag 22 september strijden 7 Zoetermeerse Jongerenbands tijdens de finale van de Battle of the Bands 2017 op het grote podium op Cadenza (Theaterplein).
  Beginnend op september 22, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • GroenLinks Zoetermeer nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in nieuwe vormen van campagnevoeren voor het Politiek Café 'Grassroots Campaigning' op vrijdag 22 september om 20.30 uur in Happy Moose aan de Noord-Aa.
  Beginnend op september 22, 20:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Met burendag worden er in Zoetermeer heel veel leuke activiteiten georganiseerd! Voor de wijken Seghwaert, Noordhove, Buytenwegh en de Leyens hebben we de straten waar het echt gezellig wordt even op een rij gezet.
  Op september 23,
 • Op 23 september is het burendag. De burendag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef. Het wordt een fantastisch leuk buurtfeest met vele activiteiten zoals kinderspelen, een schilderworkshop, schminken, vlinderkastjes timmeren en we gaan de laatste peren plukken!
  Beginnend op september 23, 10:00
 • Zoetermeerders kunnen op zaterdag 16 en 23 september languit komen lezen en luieren op het eiland in de Grote Dobbe. Bibliotheek Zoetermeer tovert het eiland dan om tot een heuse EilandBieb.
  Beginnend op september 23, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
 • Vanaf Boerderij ’t Geertje worden een aantal Geuzenvaarten georganiseerd waarbij Boerderij ’t Geertje en de Meervaarder geheel in het teken staan van de Geuzen.
  Beginnend op september 23, 11:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Cultuur Lokaal is hét festival dat in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen. Na enige omzwervingen strijkt het festival op zaterdag 23 september dit jaar neer in het nieuwe woon/winkelgebied Cadenza. Op deze mooie locatie kan het publiek kennis nemen van het aanbod van een groot aantal Zoetermeerse culturele verenigingen en instellingen.
  Beginnend op september 23, 11:45
  Categorieën: Evenementen, Festival
 • Op zaterdag 23 september nodigt De Balijhoeve alle buren uit voor een leuke dag. Tussen 12 en 16 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, het schilderen van een vogelhuisje voor het Balijbos en op de Markt der Mogelijkheden...
  Beginnend op september 23, 12:00
 • Doe mee aan de wandeling in de Vredesweek! Schouder aan schouder vanuit de verschillende achtergronden die Zoetermeer rijk is. Ieder met zijn eigen beelden, zijn eigen hoop, ieder verschillend, maar samen op weg naar vrede. Met mooie ontmoetingen, en samen ervaren én uitdragen dat vrede inspireert en verbindt. De wandeling wordt afgesloten met een culturele manifestatie rond het Nicolaasplein: Syrië Anders.
  Beginnend op september 23, 14:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Beelden zeggen soms meer dan woorden. Film, muziek en dans op het afsluitende evenement Syrië Anders. En wat werkt meer verbindend als samen eten – ook een onderdeel van Syrië Anders.
  Beginnend op september 23, 16:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op zaterdag 23 september a.s. zal Annu Kapoor uit India optreden in SilverDome Zoetermeer. Cinewiz Productions is er in geslaagd om Annu Kapoor voor het eerst in Nederland te laten optreden. In een muzikale reis zal hij samen met talenten uit Mumbai een avondvullend programma verzorgen, waarin de gasten tijdens dit luisterconcert worden meegenomen in de wereld van Bollywood.
  Beginnend op september 23, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Om bruidsparen een idee te geven van de mogelijkheden op hun bruiloft, zet 2B-Home Event Centre haar deuren wijd open tijdens alweer de 10e editie van de bruidsbeurs.
  Beginnend op september 24, 11:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Op zondag 24 september 2017 serveren de leukste restaurants van Zoetermeer weer een heerlijke wijnspijs combinatie: 6 prachtige gerechten met een zorgvuldig uitgezochte wijn!
  Beginnend op september 24, 12:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Winkelcentrum Oosterheem bestaat 5 jaar en dat wordt groots gevierd! Vrijdag 29 en zaterdag 30 september zijn er veel activiteiten in het Winkelcentrum en heel veel muziek!
  Beginnend op september 29, 16:00
 • Zet 30 september vast groot in je agenda, dan is het namelijk weer tijd voor National Glamour day! Op vertoon van de september editie van het fashionmagazine ontvang je bij vele winkels 20% korting op je aankopen. Om deze dag nog mooier te maken profiteer je in het Stadshart Zoetermeer van nog meer top acties.
  Op september 30,
  Categorieën: Evenementen, Stadshart
 • Op zaterdag 30 september aanstaande vindt er een reünie plaats op het Alfrink College. Het Alfrink College bestaat 40 jaar. De reünie vindt enkele maanden later plaats dan het 40-jarig jubileum in verband met de grote renovatie die bijna voltooid is. Het is immers leuker om oud-leerlingen en oud-collega’s te ontvangen in een vernieuwd gebouw.
  Op september 30,
 • Ga mee terug in de tijd tijdens het festival Historisch Zoetermeer. Kom ook naar de Dobbe voor allerlei optredens en activiteiten!
  Beginnend op september 30, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
 • Het zal je niet zijn ontgaan: op het grote leegstaande gebouw aan het ‘Kinderen van Versteegplein’ zijn 10 street art kunstenaars de afgelopen weken in weer en wind bezig (geweest) om een mural van ruim 1400 m2 te realiseren. Een ware explosie van typografie, patronen, realistisch werk en kleurrijke figuren.
  Beginnend op september 30, 16:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • 'Loco' ging open in 1983 en stopte in 2011. Mede door het gevarieerde muziekaanbod tussen 1983 en 2011, hebben wij gekozen voor een supergrote A-locatie vlak naast het oude Locomotion. Het feest gaat zich ontpoppen in SNOWWORLD Zoetermeer!
  Beginnend op september 30, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
Laad meer 24 169 eventsb6fae9f9d6a4cc70d99682977a052f93

-goede doel-