Dorp Palenstein

 • 20190811 Rockabilly in t Park GVW 0011 X3Helaas heeft de organisatie van Zondag in 't Park besloten vanwege de slechte weersvoorspelling de laatste zondag af te gelasten. De berichten zijn zo slecht dat zij niet het risico willen nemen het door te laten gaan.

 • Rockabilly in 't ParkRockabilly was afgelopen zondag het thema van de vijfde Zondag in 't Park in het Nicolaaspark. De optredens van Mainline 55, Shifting Daylight en Small Time Crooks trokken veel bezoekers. Sommigen brachten een bezoekje aan de Kinki Kappers voor een vetkuif of een kapsel à la Marilyn Monroe.

 • brug dorpsstraatDe ondernemingsverenigingen in de Dorpsstraat en diverse politieke partijen hebben het college opgeroepen te wachten met het vervangen van een brug in de Dorpsstraat. Zij willen eerst bespreking in een commissievergadering afwachten voor verdere besluiten worden genomen.

 • halve stoepDe Voorhamstraat in de wijk Palenstein is kort geleden opnieuw bestraat. Echter, alleen de zijde van de gerenoveerde woningen van de Goede Woning heeft een keurige nieuwe stoep gekregen.

 • 20190804 Circus in t Park GVW 0048Zondag in 't Park is een kleinschalig festival, dat ook dit jaar 6 keer wordt gehouden in het Nicolaaspark in Zoetermeer. Op zondag 4 augustus was het thema 'Circus in 't Park'. Kijk hier naar de video special over deze zondag.

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft iedere zondag een thema. De vijfde zondag heeft als thema Rockabilly, de voorloper van Rock-‘n-Roll. Denk aan Elvis Presley, Johnny Cash en vetkuiven. Rockabilly komt van Rock-‘n-roll en Hillbilly. Of van de namen van de zoons Rocky en Billy van de broers Dorsey en Johnny Burnette.

 • 20190804 Circus in t Park GVW 0048Het thema van de vierde zondag van Zondag in ’t Park was gisteren het Circus. Wie herinnert zich nog van vroeger dat je met familie naar het circus ging? De clowns, paarden, leeuwen en tijgers? De wilde dieren ontbraken gisteren, maar mensen konden zelf acrobatentrucs leren.

 • 30x30 afbeelding persEen nieuwe expositie bij Terra Art Projects heeft voor ieder wat wils: dat is wat 25 deelnemers van de kunstorganisatie aan het publiek laten zien. De titel van de expositie verraadt de belangrijkste voorwaarde om te mogen deelnemen: het werk moet een afmeting hebben van 30x30cm.

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De vierde zondag heeft als thema Circus. Kinderkaravaan Circus Snor strijkt neer in het Nicolaaspark. Train voor je eigen circusact. Ga terug naar je kindertijd toen je enthousiast werd als je naar het circus ging.

 • 20190728 Muziek op Zondag GVW 0602 SIn een intieme sfeer konden bezoekers afgelopen zondag genieten van Muziek op Zondag bij CKC en Partners. Door weersomstandigheden werd het concert binnen gehouden, waar alle aanwezigen genoten van de geweldige muziek door New Page en Fabienne Dallau.

 • 20190728 Zweverig in t Park GVW 0546 SDe derde Zondag in ’t Park zweefde het park door. Met dit thema was er alle ruimte voor niet- alledaagse workshops en kon je lekker ontspannen op opzwepende muziek.

 • 20190427 7635De Dorpsstraat Zoetermeer trakteert zijn bezoekers de hele zomer op muziek en gezelligheid in de straat. Maar liefst 14 zaterdagen lang, van 1 juni t/m 31 augustus, worden optredens verzorgd door verschillende artiesten, waaronder Harpe Davids en De Roode Lantaern.

 • barbara 5TERRA verzorgt dit jaar de kunstprogrammering tijdens het kleinschalige festival ‘Zondag in ’t Park’. Kunstenaars en designers brengen hun werk actief onder de aandacht van het publiek vanuit de Terra Art Box midden in het park. Zondag 28 juli kun je het Magische behang van MagicWall zien.

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De derde zondag heeft als thema Zweverig. Vandaag is het Nicolaaspark in hogere sferen. Zweven, ontspannen en lekker gek doen op opzwepende muziek.

 • vdWerffstraatVraagt u zich wel eens af wat een Zoetermeerse straatnaam betekent? In de straatnaam van de week gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Van der Werffstraat in Palenstein.

 • 2010721 Sporty Spice in t Park GVW 0031De tweede Zondag in ’t Park dit jaar had als thema bewegen, lekker swingen in de zon! Verschillende artiesten nodigde met hun muziek uit om lekker mee te dansen en ook bij de workshops werd door jong en oud veel bewogen.

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De tweede zondag heeft als thema Sporty Spice. Vandaag gaat het over bewegen. Niet lui achterover leunen en luisteren, maar voetjes van de vloer. Trek je disco-outfit aan en kom swingen.

 • 20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7192 X3Zondag in't Park startte het jaar weer met een heel succesvolle 'Vakantieperikelen in't Park' editie. Het wat druilerige weer had geen invloed op de bezoekers en sfeer in 't Park, daar was het als vanouds gezellig!

 • 20190712 10351Na intensieve voorbereiding, waarbij de flat Jan van Beieren plaats moest maken, is vrijdagmiddag de bouw van Stadskwartier Palenstein officieel van start gegaan. Er komt een heel nieuw winkelcentrum, met woningen, voor terug.

 • VriendenvanCKCoverhandigenChequeStichting Vrienden van CKC reikte afgelopen woensdag 10 juli 2019 een cheque ter waarde van €6250,- uit aan Joep Annegarn, adjunct directeur van CKC & partners, ten behoeve van het Talententraject. Met deze financiële bijdrage kan CKC & partners meer ontwikkelingskansen bieden aan jonge talenten.

-advertenties-

-goede doel-