Meerzicht

 • Dierendag in winkelcentrum Meerzicht

  IMG 2983

  Ter gelegenheid van Dierendag kwamen afgelopen zaterdag Ed de Beer en de Gelaarsde kat naar winkelcentrum Meerzicht. Voor wie dat wilde kreeg een glimlach of een knuffel cadeau, maar natuurlijk kon je ook met ze op de foto.

   

   

   

 • Cocomelon verraste kinderen van elke leeftijd

  IMG 2788CoComelon JJ, een karakter uit de populaire kinderserie CoCoMelon, zorgde zaterdag voor veel blije gezichten in winkelcentrum Meerzicht. Veel kleine kinderen groeien nu op met zijn leerzame filmpjes, maar ook oudere kids en volwassenen vonden het leuk deze grote peuter in het echt te zien in het winkelcentrum.

   

 • Koken met Jan bij Piëzo

  Jan van Loon vrijwilliger bij Piëzo geeft kookles fotograaf Jeroen StahleckerProfessioneel kok en vrijwilliger bij Piëzo, Jan van Loon zegt altijd tegen de andere mannen: “Ik ga jullie geen koken leren, maar leren om zin te hebben in koken, want als je geen zin hebt in koken komt er ook niets van terecht”.

 • Zeepkistenrace voor nieuwe Nederlandse kinderen

  zeepkistenraceStichting Eigen Wij organiseert op zaterdag 10 september een zeepkistenrace voor kinderen tussen 8 en 13 jaar. Het doel? Nieuwe Nederlandse kinderen in contact brengen met kinderen die al langer, of altijd, in Nederland wonen. Het leuke, gezellige event staat geheel in het teken van verbinding.

 • Cocomelon komt naar Meerzicht

  JJ van CoComelonCoComelon JJ, het figuurtje dat de hoofdrol speelt in een peutershow op YouTube en bekend is van Netflix, komt naar Nederland. Zijn eerste bezoek in Nederland zal zijn op zaterdag 10 september in winkelcentrum Meerzicht.  

 • Leerlingen Kentalis Wecyclen elektrische apparaten

  in de bak 2Dit jaar doen de leerlingen van Kentalis Onderwijs Zoetermeer mee met de jaarlijkse inzamelingsactie van Wecycle voor kleine elektrische apparaten. Hiervoor gaan ze ‘Wecyclen’, dat gaat verder dan recyclen. Wecyclen kijkt of een apparaat nog een tweede leven kan krijgen.

 • F1 en Bumblebee in winkelcentrum Meerzicht

  IMG 2765Afgelopen zaterdag konden F1 fans racen in het winkelcentrum en werden Transformers fans verrast toen ze Bumble Bee tussen het winkelende publiek zagen lopen die alle tijd nam voor een fotomoment.  

 • Agressieve wespen Voorweg Laag

  wespDrie mensen werden door wespen aangevallen op het Ingenieur Veltplein (Voorweg). Terwijl ambulancepersoneel het eerste slachtoffer verzorgde, meldden zich meer mensen die door de zwerm agressieve wespen werden belaagd.

 • Impressies van de wijk Entree

  Entreehal avondtijdOp een drukbezochte bewonersbijeenkomst over de nieuwe wijk Entree, konden bezoekers zien hoe het gebied er uit gaat zien volgens de ontwerpers. Zo komt het stationsgebied er mogelijk uit te zien.

 • Jongeren veroorzaken buitenbrand aan het Kerkenbos

  images copy copy copy copy copy copy copy copyDonderdagmiddag rond de klok van drie uur ontving de brandweer een melding van een buitenbrand aan het Kerkenbos in Meerzicht, vermoedelijk ontstaan door brandstichting. Bij aankomst troffen zijn een brandje aan tussen de bosjes op de hoek met het Laveibos.

 • De Regenboog viert 50-jarig bestaan met Reünie

  regenboog 2013Basisschool De Regenboog uit Meerzicht bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit vrijdag 9 september met een reünie voor oud-leerlingen en oud-collega's. De Regenboog is in 1972 gestart als De Meerzichtschool en zag in de afgelopen jaren duizenden kinderen in de schoolbanken.

 • Kunst in Zoetermeer: Meet & Greet

  Zoetermeer kunstwerk meet and greet 1Zoetermeer heeft meer dan 150 kunstwerken in de openbare ruimte. Je loopt er vast wel eens onbewust langs, zonder je te realiseren wat het is. In onze  serie ‘Kunst in Zoetermeer’ brengen we bekende en onbekende kunstwerken in beeld. Deze week het kunstwerk Meet & Greet.

 • Leuke actie voor kinderen Meerzicht

   DSC0803 copyWinkelcentrum Meerzicht deelde bij de Back to School actie afgelopen zaterdag leuke prijsjes uit aan de kinderen die vandaag weer voor het eerst naar school zijn gegaan. Bij het winkelcentrum stond een prijzenrad waar de kinderen aan konden draaien voor een klein prijsje.

 • Back to school in Meerzicht

  back to schoolDe kinderen gaan komende maandag weer naar school, maar zij kunnen zaterdag 20 augustus nog even leuke prijsjes winnen bij Winkelcentrum Meerzicht. Voor de Back to School actie staat er bij het winkelcentrum een prijzenrad.

 • Zomeravond Buitenbeest: Jumping Night

  springkussenSpeelboerderij Het Buitenbeest organiseert vrijdagavond 19 augustus van 19:00 tot 21:30 uur een Jumping-Night. Vind je het leuk om actief bezig te zijn en je lekker uit te leven? Kom dan naar de Jumping night! 

 • De zeven dwergen van Sneeuwwitje in het Westerpark

  kaboutersWandelaars worden in het Westerpark hier en daar verrast door kleurige kabouters van kunstenares Marlies van den Broek. De kaboutertjes zitten op een boomstam, of schommelen al hangend aan een tak boven het water. Sinds de start van het kabouterproject plaatste zij al vele kabouters.

 • Kookgroep voor mannen bij inZet

  Kookgroep voor mannen bij inZet fotograaf Vivianne Sanderse Photography De RegelmeisjesElke dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.45 uur tot 16.45 uur is de keuken van inZet Meerzicht (Uiterwaard 21) het domein van de 'mannenkookgroep'. Deze kookgroep is zowel voor mannen die goed kunnen koken als voor mannen die het graag willen leren. De ervaren koks helpen de beginnende koks.

 • Scooterrijder gewond na valpartij

  ambulance 2Maandagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op het fietspad bij Meerzicht/Driemanspolder in Zoetermeer. Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en ook het MMT werden gealarmeerd.

 • Zoetermeerse geschiedenis: het voetcarillon

  voetcarillonIn de tijd dat de sprinter nog door Zoetermeer heen reed hadden veel haltes een eigen kunstwerk. Het bekendste kunstwerk is ongetwijfeld het voetcarillon, ontworpen door Alfons van Leggelo. Op de perrons van halte Voorweg waren een aantal van deze carillons te vinden.

 • Zomeravond Buitenbeest: Cowboy-night

  cowboyOp vrijdag 5 augustus organiseert de Speelboerderij van 19:00 tot 21:30 uur een Cowboy-avond. Deze avond zijn er veel spelletjes te doen zoals hoefijzer gooien, lasso werpen en een lekker broodje bakken boven het vuur.

-goede doel-