Meerzicht

 • 20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

 • lammetjesOok in de zomervakantie gaan de boerenwerkzaamheden gewoon door op de stadsboerderijen in Zoetermeer. Kinderen die het leuk vinden om een dagje ‘Boer’ te zijn, kunnen meehelpen op de boerderij met het verzorgen van de dieren.

 • mz speelboerderij buitenbeest 19Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.

 • lang zal meerzicht levenAl twee groepen ouderen hebben meegedaan met het programma ‘Lang zal Meerzicht leven’; de derde groep gaat binnenkort van start. Lang zal Meerzicht leven is een programma voor zelfstandig wonende ouderen in Meerzicht.

 • ladressHet rondreizende pop-up concept LaDress Boutique komt op 10 en 11 juli naar Hofstede Meerzigt. LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden.

 • WhatsApp Image 2018 06 08 at 22.05.29 copy copy

  Apotheker Angel Sellier van Apotheek Middelwaard heeft samen met haar team maar liefst 13 keer de Alpe d'Hues bedwongen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Angel startte haar actie met een inzamelingsactie in de apotheek op haar 40e verjaardag.

 • 20180608 114235 resizedVrijdag 8 juni bezochten 18 vrijwilligers die werkzaam zijn bij de Ambachtenwerkplaats aan het Vrouwenhuiswaard (van Stichting Piëzo) de brandweerkazerne in Oosterheem. Zij volgden een leerzame ochtend met veel informatie over brandveiligheid.

 • energiekWillie Lanting, eigenaresse van Energiek Massagepraktijk, maakte zelf via een workshop ontspanningsmassage kennis met het massagevak. Na diverse massageopleidingen en cursussen start zij deze maand in Meerzicht haar eigen massagepraktijk.

 • Robin Paalvast Ad de Waal Malefijt Dunea Westerparkdag 2018 Foto Patricia Munster 001 copyDe 7e Westerparkdag bracht afgelopen zondag een feestje naar het park. Geholpen door het heerlijke zomerweer zetten veel organisaties en vrijwilligers zich in om de vele bezoekers te ontvangen. Wethouder Robin Paalvast onthulde de net geplaatste watertap van Dunea.

 • WhatsApp Image 2018 05 25 at 15.50.421Het heeft even geduurd maar Winkelcentrum Meerzicht heeft de winnaars bekend gemaakt van de Moederdag foto/win actie. 10 moeders kunnen vanaf zaterdag 26 mei hun prijs in ontvangst nemen bij Gifts en Candy in winkelcentrum Meerzicht.

 • A19A3750Groei & Bloei organiseerde  zaterdag 19 mei de populaire voorjaarsruilbeurs bij kinderboerderij het Buiten beest in Meerzicht. De plantjes ruilmarkt met 7 kraampjes vol stekjes, zaailingen, heesters en diverse andere plantjes werd dan ook goed bezocht.

 • IMG 0265Spinselmotrupsen pakken in verschillende wijken hele bomen in met fijn spinrag. De rupsen eten de bomen compleet kaal en geven hen een spookachtige verschijning. Maar over enkele weken zullen de rupsen weer vlinders worden en de boom verlaten.

 • A19A3647Onder alle moeders die zaterdag tijdens de moederdagfotoactie in winkelcentrum Meerzicht op de foto gingen worden 10 prijs winnaars uit gekozen. De prijswinnaars krijgen een waardebon die te besteden in het winkelcentrum van Meerzicht in een winkel naar keuze.

 • 4MeiStilte

  Twee minuten stilte voor hen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. 4 mei 20.00 uur Nationale Dodenherdenking. 

   

   

   

 • 3243 angel alpe dhuzes 2018Angel Sellier van Apotheek Middelwaard in Meerzicht organiseerde woensdag op haar verjaardag een benefiet(s)actie. Zij rijdt, met 5 andere Zoetermeerders, mee met een team voor Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

 • politieheli 3Drie inbrekers dachten hun slag te slaan op basisschool Wereldwijs in Meerzicht. Op dinsdagavond 1 mei rond 22.00 uur dachten de dieven weg te komen met de inbraak. Maar de politie riep de hulp in van de helikopter.

 • alpe dhuezVijf zorgverleners en één advocaat uit Zoetermeer fietsen op 7 juni samen de Alpe d’Huez op. Hiermee hopen ze 15.000 euro op te halen voor onderzoek naar kanker. Om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen houden zij een speciaal benefietverjaardagsfeest op woensdag 2 mei in winkelcentrum Meerzicht.

 • IMG 1117Basisschool Stella Nova in Driemanspolder heeft eind vorig jaar meegedaan aan de Mister pencil actie waarmee ze geld ophaalden. Het grootste deel van de opbrengst doneert de school aan de Speelgoedbank in de vorm van speelgoed.

 • IMG 20180416 WA0019

  Een bezorger van Albert Heijn dacht met zijn bestelbus een kortere route te nemen en reed zich vast en het park achter het Hoevenbos in Meerzicht. Maandagavond  16 april rond  18.00 uur kwam de wagen vast te zitten in het park in het voetgangersgebied tussen het Hoevenbos en Jagersbos.

 • wateroverlastDe politie Zoetermeer maakt melding van een sinkhole die is ontstaan aan het Fivelingo in Meerzicht in de vroege ochtend van zaterdag 14 april. Het gat in de grond is ontstaan door een lekkage aan de waterleiding. Dunea moest hard aan het werk.

-goede doel-