Meerzicht

 • WhatsApp Image 2018 09 19 at 13.18.451 copy copyOp de 4e etage van de flat het Hoevenbos in  Meerzicht is woensdag 19 september een grote hoeveelheid wietplanten aan getroffen en in beslag genomen. Ook de dieren ambulance kwam ter plaatse en heeft volgens omwonenden vissen mee genomen uit de woning

 • 20180917 160507Winkelcentrum Meerzicht gaat  verbouwen vanaf dinsdag 18 september. Het pand van de voormalig DA Kalisvaart wordt omgetoverd tot drie nieuwe winkelpanden. Hier zullen Bloemsierkunst Flora Project, AGF Totaalspecialist en FF knippen in komen.

 • Val1Vlak na middernacht is een man uit een raam gevallen op het Laveibos. Volgens omstanders was de man in het raamkozijn gaan staan en zou luidruchtig geweest zijn. Op een gegeven moment gleed hij uit en viel enkele meters naar beneden en kwam op een afdakje terecht.

 • mz belvederebos 2Een man die, met een parachute, van de flat aan het Belvédèrebos in Meerzicht af sprong heeft de buurtbewoners de stuipen op het lijf gejaagd. De basejumper sprong van de 14e etage naar beneden.

 • politielogo op auto 1Twee mannen en een vrouw klopte op de deur van een woning aan de Tankenberg in Meerzicht. De bewoonster deed open en werd meteen overvallen. Niet veel later zijn zij er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen en geeft een signalement.

 • springkussenSpeelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht houdt deze vakantie drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema. De laatste zomeravond op vrijdag 17 augustus heeft als thema Jumping-Night.

 • 20180808 102736

  Vanaf maandag 13 augustus zal een deel van de Meerzichtlaan, ter hoogte van de rotonde bij het Kerkenbos worden afgesloten. Via de Afrikaweg kun je de Meerzichtlaan oprijden tot aan de rotonde Kerkenbos.

 • 1280px Alice in wonderland 1951Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht houdt deze vakantie drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema. De tweede zomeravond op vrijdag 3 augustus heeft als thema Alice in Wonderland.

 • ZO botulismeZó! Zoetermeer hoorde van bewoners in Meerzicht dat er al geruime tijd borden bij het water staan die waarschuwen voor botulisme. De partij vraagt zich af of deze borden nog actueel zijn.

 • technobielIn de bus van Technobiel kun je ontdekken hoe een transportband werkt en hoe je vliegtuigjes kunt laten vliegen. De Technobiel heeft twee verdiepingen waar je van alles kan onderzoeken. Op de tweede verdieping kan je verschillende technische proefjes uitvoeren en testen.

 • sloot1Meestal gaat een auto met de neus eerst te water, maar op het Haagsebos in Meerzicht ging dat anders. Het voertuig is zaterdag 21 juli zelfstandig het water in gereden. In eerste instantie waren er veel hulpdiensten paraat omdat men niet wist waar de bestuurder was.

 • 20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

 • lammetjesOok in de zomervakantie gaan de boerenwerkzaamheden gewoon door op de stadsboerderijen in Zoetermeer. Kinderen die het leuk vinden om een dagje ‘Boer’ te zijn, kunnen meehelpen op de boerderij met het verzorgen van de dieren.

 • mz speelboerderij buitenbeest 19Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.

 • lang zal meerzicht levenAl twee groepen ouderen hebben meegedaan met het programma ‘Lang zal Meerzicht leven’; de derde groep gaat binnenkort van start. Lang zal Meerzicht leven is een programma voor zelfstandig wonende ouderen in Meerzicht.

 • ladressHet rondreizende pop-up concept LaDress Boutique komt op 10 en 11 juli naar Hofstede Meerzigt. LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden.

 • WhatsApp Image 2018 06 08 at 22.05.29 copy copy

  Apotheker Angel Sellier van Apotheek Middelwaard heeft samen met haar team maar liefst 13 keer de Alpe d'Hues bedwongen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Angel startte haar actie met een inzamelingsactie in de apotheek op haar 40e verjaardag.

 • 20180608 114235 resizedVrijdag 8 juni bezochten 18 vrijwilligers die werkzaam zijn bij de Ambachtenwerkplaats aan het Vrouwenhuiswaard (van Stichting Piëzo) de brandweerkazerne in Oosterheem. Zij volgden een leerzame ochtend met veel informatie over brandveiligheid.

 • energiekWillie Lanting, eigenaresse van Energiek Massagepraktijk, maakte zelf via een workshop ontspanningsmassage kennis met het massagevak. Na diverse massageopleidingen en cursussen start zij deze maand in Meerzicht haar eigen massagepraktijk.

 • Robin Paalvast Ad de Waal Malefijt Dunea Westerparkdag 2018 Foto Patricia Munster 001 copyDe 7e Westerparkdag bracht afgelopen zondag een feestje naar het park. Geholpen door het heerlijke zomerweer zetten veel organisaties en vrijwilligers zich in om de vele bezoekers te ontvangen. Wethouder Robin Paalvast onthulde de net geplaatste watertap van Dunea.

-goede doel-