Vrijwilligers steken op zaterdag 11 maart 2017 de handjes uit de mouwen bij scoutinggroep John McCormick (JMC). Het rode clubgebouw ‘De Chute’ aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyll sportpark is toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Wie helpt mee met NLdoet?


DSC05699Om deze grote klus te klaren kunnen de scouts alle hulp goed gebruiken. Naast de scouts zijn ook andere vrijwilligers van harte welkom. Een reden voor de Scoutinggroep om zich voor deze klus aan te melden op de NLdoet-site. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Met voldoende vrijwilligers hopen de scouts zaterdag 11 maart tussen 09.00 en 16.00 uur een mooi eindresultaat te behalen: een blinkend schoon clubhuis (de ramen zijn gelapt, de keuken is spik en span, het sanitair is gepoetst, het gebouw is spinragvrij, de bladeren zijn uit de dakgoten verwijderd en de gevel is met een hogedrukreiniger schoongespoten). Daarnaast wil de scoutinggroep onder begeleiding van een deskundige 2 keerwanden plaatsen en de berg aarde naast de containers afgraven.

Wil je meehelpen in een gezellige sfeer aan een schone en veilige speelomgeving voor de scoutingleden? Meld je dan aan via de website www.nldoet.nl . Een dagdeel helpen kan natuurlijk ook. Voor de koffie, thee en lunch wordt gezorgd.
Meer informatie over Scouting JMC is te vinden op de website www.johnmccormick.nl.
Naast het klussen tijdens NLdoet heeft de groeiende Scoutinggroep ook altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste creatieve vrijwilligers bij de leidingteams.

-advertenties-

-goede doel-