PaulBisschop 01 2De heer Paul Bisschop organiseerde dit jaar voor de 40e keer de Kaagcup zeilwedstrijden, een jaarlijkse wedstrijd met ongeveer 1000 deelnemers. Tijdens de prijsuitreiking had burgemeester Aptroot een verrassing voor de drijvende kracht achter deze wedstrijden: hij werd benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau.

smartlappen festivalZaterdag 9 mei deint het Stadshart mee op het Shanty & smartlappen festival! Op meerdere podia wordt opgetreden door verschillende koren uit de regio. Vanaf 11 uur kunt u overal in het Stadshart luisteren naar de koren, rond 16 uur wordt opgetreden op het hoofdpodium op het Stadhuisplein.

20150427 47294U kunt nogmaals genieten van de Taptoe Zoetermeer op de video gemaakt door Fred en Roy Wolters.

lego wedstrijdDe LEGO® Bouwwedstrijd en LEGO Friends® komen naar Stadshart Zoetermeer! Zondag 3 mei mogen kinderen meedoen aan de officiële Bouwwedstrijd in de Stadshart Passage, met elk uur een swingend optreden van de LEGO Friends®.

prijzen voor sportschool da graca zoetermeerAan het internationale karatetoernooi dat Sportschool Da Graca dit jaar voor de 22e maal organiseerde deden ruim 200 karateka’s uit België, Duitsland, Griekenland en Nederland mee. Da Graca zelf was vertegenwoordigd met 12 jeugdvechters en 3 volwassen vechters, die samen 14 prijzen hebben gewonnen.

 

P1050877De Dag van de Teckel in de Dorpsstraat bij ’t Dierenparadijs wordt weer een gezellige teckelgekte! Al meer dan 100 teckelbezitters hebben zich aangemeld en komen zaterdag langs. Iedere hond krijgt een goodiebag mee met wat lekkers!

 

samenloop hoopSamenLoop voor Hoop is een wandelestafette van KWF Kankerbestrijding, dit grootse evenement wordt op 13 en 14 juni gehouden, maar op 15 mei is er al een pre-party. Bij JJ Music House zal de band Pagaja optreden en kunt u vast kennismaken met de teams van SamenLoop Zoetermeer.

20150429 47435De heer de Wit werd woensdagmorgen tijdens een bijeenkomst van ‘zijn’ wandelclub De Woudlopers verrast door burgemeester Aptroot. In het bijzijn van zijn familie en vele leden van de vereniging ontving de heer de Wit een Koninklijke Onderscheiding.

 

sharonkips mediaSharon Kips nu vastgelegd als een van de hoofdrolspelers in Zoetermeerse primeur The Inspiration. The inspiration wordt na Kerst en The Passion met Pasen het derde grote live event waarin met muziek, zang en dans het Pinksterverhaal wordt gepresenteerd.

 

IMG 7145Moederdag op Speelhuis Het Eksternest in Rokkeveen werd al een paar weekjes eerder gevierd. De moeders werden uitgenodigd op het Speelhuis en extra verwend door de leidsters en peuters. Elke moeder kreeg van haar peuter een leuke koektrommel met koekjes als moederdagcadeau.

 

-advertenties-

-goede doel-