samenloop hoopOp vrijdagavond 15 mei wordt de pre-party van de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer gehouden. Bij JJ Music House treedt de band Pagaja op. De opbrengst is voor de SamenLoop, het 24-uurs wandelevenement van KWF Kankerbestrijding, die op 13 en 14 juni voor het eerst in Zoetermeer plaatsvindt.

Pagaja is een allround band met muziek uit de jaren zestig tot vandaag, met dance classics, pop, soul en de hits van nu. De entree bedraagt 10 euro per persoon, inclusief hapjes. De drank is voor eigen rekening.

Het feest op vrijdag 15 mei begint om 20.00 uur bij JJ Music House, Van der Hagenstraat 34a, Van Tuyllpark Zoetermeer. Alle captains en teamleden die meedoen aan SamenLoop voor Hoop Zoetermeer zijn van harte welkom, net als vrienden, kennissen en andere belangstellenden.

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 vindt voor de eerste keer SamenLoop voor Hoop Zoetermeer plaats, een wandelestafette van KWF Kankerbestrijding. Locatie voor dit bijzondere evenement is Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion in het Van Tuyllpark in Zoetermeer.

SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiƫnten (survivors) een hart onder de riem. Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht. Bovendien wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek. SamenLoop voor Hoop is een evenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Iedereen kan meedoen: jong en oud, vrienden, familie, collega's en (sport)verenigingen. Maar ook artiesten en bedrijven. Allemaal op hun eigen manier.

Voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop Zoetermeer: www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-