prijzen voor sportschool da graca zoetermeerSportschool Da Graca heeft afgelopen voor de 22e keer succesvol The Day of the Youth and Beginners georganiseerd in Sporthal De Veur te Zoetermeer.

Aan dit internationaal karatetoernooi namen 200 karateka’s uit België, Duitsland, Griekenland en Nederland deel. Vanaf 8 uur konden de deelnemers zich laten wegen, kregen de scheidsrechters instructies en werden de coaches op de hoogte gesteld van poule indeling.

Vanaf 12.30 uur konden de vechters op 5 matten de strijd met elkaar aangaan. Alle vechters hebben hun uiterste best gedaan en technisch goede en mooie wedstrijden laten zien. Rond 17.15 uur kon Shihan Antonio Da Graca de bekers uitreiken aan de winnaars van de diverse poules, aan de beste scheidsrechter en twee vechters voor hun stijl van vechten.

Sportschool Da Graca was goed vertegenwoordigd op dit toernooi met 12 jeugdvechters en 3 volwassen vechters. Deze vechters hebben in totaal 14 prijzen gewonnen wat een record was op dit toernooi.

Tamara Bindraban, Ceycilia de Vries, Luciano Groos, Leroy Stenhuys, Marianne van Berkel en Inken Cara Heuer wonnen overtuigend en hebben de 1e plaats behaald.

Philip van der Lubbe, Patrick van de Berg en Besarta Zekaj hebben de 2e plaats behaald.

Quentin van Melzen, Devyjani Dielbandoesing, Sasha Bras, Jeffrey Klaassen, Iraisha Boedhoe hebben de 3e plaats behaald.

Voor Luciano, Besarta, Quentin, Devyjani en Jeffrey was het de eerste keer dat zij aan een karatetoernooi hebben meegedaan.

Sportschool Da Graca is trots op de eigen vechters en bedankt iedereen die mee heeft geholpen om dit toernooi tot een succes te maken.

The 23rd Day of the Youth and Beginners is gepland op zaterdag 16 april 2016.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-