rob agerbeek 4Op zondagmiddag 3 mei speelt bij Fascinating Jazz de uiterst getalenteerde en sympathieke pianist Rob Agerbeek met zijn trio, bestaande uit Alex Milo - contrabas en Ben Schröder - drums. Speciaal voor dit concert, zal Rob stukken spelen van George Gershwin (1898 - 1937), de jazzstukken die Gershwin heeft gecomponeerd, maar ook de prachtige werken uit Porgy & Bess. Het is niet de bedoeling dat het een totaal Gershwin concert wordt, maar de stukken lopen als een rode draad door zijn optreden. Wie Rob Agerbeek kent, weet bij voorbaat al, dat als hij achter de piano plaatsneemt, het aan swing bepaald niet zal ontbreken!

Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is € 7,50 p.p. Reserveren (voor zover u dat nog niet had gedaan) is absoluut aan te bevelen, via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch kan ook: 079 3316177 (evt. inspreken).

Op zondag 7 juni zal alweer het laatste optreden plaatsvinden voor de zomerstop. Dan kunt u tenorsaxofonist Wouter Kiers verwachten !

Jazznight 26 september

Op deze datum zal de jaarlijkse Jazznight plaatsvinden, als laatste onderdeel van de jazzmaand Zoetermeer Jazz en wederom in de Sniep. Ook dit jaar zal er weer een festivaltent worden geplaatst op het parkeerterrein.

De organisatie van de Jazznight heeft Wouter Hamel weten te boeken voor de Jazznight. Deze geweldige jonge vocalist was al enige jaren niet te boeken in ons land, vanwege zijn vele verplichtingen in het buitenland; maar voor de Jazznight kwam hij graag naar Zoetermeer!

Laura Fygi zal dit jaar worden begeleid door haar vaste trio met Hans Vroomans, Jan Menu, Johan Plomp en Marcel Serierse. En..... het is Laura's 25 jarig jubileum als jazzzangeres!

Verder zullen komen Lilian Vieira (Brasil) met de Harry Emmery Band ft Michael Varekamp, - Ronald Douglas & Trio, - The Fascinating Jazz Quartet met speciale gast Simon Rigter (tenorsax), De legendarische bluesband Livin' Blues, trompettiste Jackie-T, saxofonist Wim Ninaber. e.v.a.

De swingende afterparty zal in het teken staan van Motown Soul met Pagaja Soul Experience

Kaarten voor dit festival bedragen € 25,00 p.p. Echter, u kunt, als u er snel bij bent, momenteel al kaarten kopen met een zogeheten Early Bird - korting; u betaalt dan € 20,00 per kaart.

-advertenties-

-goede doel-