2015 05 01unnamedVrijdagavond speelt de rockband Sound of Seattle in JJ Music House. De band is opgericht door de in Seattle geboren en getogen Jonny Rook. Jonny, fan van rockmuziek van de jaren 60 tot heden, begon al jong door alle instrumenten zelf te bespelen. Met een digitale JamMan (grijper) kon hij zijn stem en de instrumenten combineren.

Om de Seattle energie tot leven te brengen, formeerde Jonny in april 2013 een volledige band. De band kreeg de toepasselijke naam Sound of Seattle. De setlist brengt de geschiedenis van de multiculturele muzikaliteit van Seattle op het podium. Nummers van Nirvana worden doorweven met klassiekers als Jimi Hendrix en The Sonics. Maar ook de 80’s metal zoals Queensryche, Sanctuary, moderne hits van Modest Mouse, Deathcab For Cutie en zelfs Macklemore!

In het midden van de show schakelt de band van de powernummers naar een meer rustgevende en intieme akoestische set. Dit geeft de stille tijd nog meer intensiteit. Hierbij weet Jonny feilloos met zijn stem de kwetsbaarheid en intensiteit van de muziek over te brengen. De rockshow eindigt met een muzikale power van opgebouwde emoties.

Vrijdag 1 mei, aanvang van het optreden is 21.30 uur. Meer info www.jjmusichouse.nl

Route: JJ Music House ligt aan de Van der Hagenstraat 34a (Van Tuyllpark) Volg aan het einde van de weg het fietspad. Na 200 mtr rechts ligt JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-