lego wedstrijdZondag 3 mei kunnen kinderen meedoen aan de officiële Bouwwedstrijd met LEGO®. In de Stadshart Passage kunnen zij een creatief bouwwerk maken van LEGO® bouwstenen. Ook zijn er elk uur swingende optredens van LEGO Friends®.

Kinderen van alle leeftijden mogen met LEGO® bouwstenen een bouwwerk creëren op speciale bouwplaten. Een half uur voor het einde van het evenement wordt door een medewerker van de LEGO® Bouwwedstrijd de prijsuitreiking gehouden, hierbij wordt gelet op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. De maker(s) van het creatiefste bouwwerk winnen speciale LEGO® prijzen, zoals LEGO Friends® en LEGO City®.

De Bouwwedstrijd met LEGO® wordt zondag 3 mei gehouden in de Stadshart Passage van 12:00 tot 17:00 uur. Inschrijving vindt plaats bij de wedstrijdleiding. Ook is er om 13:00, 14:00 en 15:00 uur een optreden van LEGO Friends®. Aansluitend komen de vijf zangeressen van het podium voor een meet & greet.

De Bouwwedstrijd met LEGO® maakt onderdeel uit van het maandelijkse kinderentertainment in Stadshart Zoetermeer dat iedere eerste zondag van de maand plaatsvindt. De komende maanden komen Foeksia de miniheks, de diertjes van de Biba Kinderboerderij en Woezel & Pip op bezoek. Houd Stadhart.nl in de gaten voor meer informatie.

-advertenties-

-goede doel-