Winkelcentrum Oosterheem is op vrijdag 13 december het toneel van de Kerstparade. Alle kinderen kunnen vanaf 17:30 uur een gratis lampion ophalen op het Oosterheemplein. De Kerstparade start om 18:30 uur en gaat rondom het hele winkelcentrum.


Diverse bekende gasten rijden en lopen mee met in de Kerstparade, zoals De Wielen van de bus, Oosterheem Kersttrein, BiBaboerderij, Chloe, de Kerstbeer, Arreslee met de kerstman, Kikker, de Leeuwenkoning, Nijntje en oom vliegenier. Na de parade kan iedereen op de foto met alle karakters rondom de schaatsbaan.

kerstparade oh

Schaatsbaan Oosterheem

In december is het Winter Wonderland bij winkelcentrum Oosterheem. Een prachtige schaatsbaan wordt vrijdag 13 december om 17:00 uur feestelijk geopend door wethouder Ter Laak en het bestuur van het winkelcentrum.
De schaatsbaan is van 13 t/m 30 december elke dag geopend van 11:00 - 17:00 uur. Iedereen mag gezellig komen schaatsen. Schaatsen zijn bij de baan te verkrijgen. De toegang is geheel gratis. Neem gerust al je vrienden, vriendinnen en familie mee om samen een rondje te komen schaatsen.


Als klap op de vuurpijl verzorgt Vuurwerktotaal een spetterende vuurwerkshow aan de waterkant van het winkelcentrum. Deze zal rond 20:00 uur van start gaan.

-advertenties-

-goede doel-