cq5dam.web.384.614Vrijdag 25 januari van 10:00 tot 12:00 uur vindt de allereerste editie van de Inspiratiemarkt 55+ plaats in het Forum Zoetermeer. In het Forum Café worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Spanje’ en wordt het nieuwste activiteiten- en dienstenaanbod van het Forum gepresenteerd.

De toegang voor de ochtend is gratis. Alle Zoetermeerders die mooie herinneringen hebben aan Spanje of mensen die meer te weten willen komen over bijvoorbeeld familietradities en rituelen zijn uitgenodigd langs te komen. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en foto’s en verhalen te delen met anderen. Voor Spaanse muziek wordt gezorgd en CKC & partners presenteert haar 55-plus programma ‘Uit de Kunst’ dat in het voorjaar in het teken staat van Spanje met o.a. lezingen over Spaanse kunst, architectuur, Flamenco, Sevillanas en meer.

 

Volksuniversiteit

De Volksuniversiteit is deze ochtend met een informatiestand aanwezig en kan meer vertellen en toelichten over haar veelzijdige aanbod. Er staan weer een hoop interessante, leuke en leerzame workshops en lezingen op de agenda in 2019. Van een cursus Spaans of Italiaans, een workshop handlettering tot neuro-linguïstisch programmeren en een introductiecursus over het Enneagram. Kijk voor meer informatie op
www.volksuniversiteit-zoetermeer.nl.

 

Diverse activiteiten

Het Forum presenteert haar nieuwste activiteiten aanbod zoals; Pink Forum café, Belastingdienst servicepunt en de meeleesclub. Ook de digitale omgeving komt aan bod op deze ochtend. Seniorweb staat klaar voor bezoekers met computerproblemen of vragen over bijvoorbeeld tablet gebruik. In het E-lab wordt meer verteld over de nieuwe technieken zoals 3D printen en lasergraveren. Na afloop kunnen bezoekers in het Forum Café genieten van een heerlijk Spaans tapas plankje voor twee.

-advertenties-

-goede doel-