ontmoeting home837x557 minJobHulpMaatje Zoetermeer start woensdagochtend 15 januari met een JobGroup-ronde: zeven gratis workshops voor werkzoekenden die moeite hebben om aan betaald werk te komen. Werkzoekenden krijgen in een JobGroup meer inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan.

knmi code geel mistHet KNMI heeft voor heel Nederland code geel afgegeven wegens de verwachtte dichte mist vanavond en vannacht. Plaatselijk kan het zicht zeer slecht zijn, met een zicht tot 200 meter. 

fietsenDe metropoolregio Rotterdam Den Haag komt met nieuw regionaal beleid verkeersveiligheid om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen. Ook in Zoetermeer is sprake van een toename van het aantal verkeersongevallen.

IMG 20190325 091124Per januari 2020 openen Gemeente en Bibliotheek Zoetermeer opnieuw de deuren van de raadszaal in het Stadhuis-Forum voor studenten. Elke woensdag tot en met zondag kunnen ze daar in stilte komen studeren, doordeweeks tot 20 uur en in het weekend tot 18 uur.

Eddie CFascinating Jazz toost op 5 januari op het nieuwe jaar met een glas bubbels en een jazzy optreden van het Eddie Conard (USA) Quartet. Eddie behoort tot een van de beste percussionisten en is vocaal ook heel sterk.

20191229 Magisch Zoetermeer GVW 1066Ook op de laatste dag van Magisch Zoetermeer in het Stadshart, maandag 30 december, gingen weer veel kinderen op de foto met hun favoriete helden. Hier vindt u de foto's van de vierde fotoshoot.

foto vd week jaaroverzichtHet hele jaar door publiceert Zoetermeer Actief elke week de foto van de week: een grappige, mooie of heel bijzondere foto. Aan het eind van het jaar hebben we al deze foto's verzameld in een jaaroverzicht.

Palet WelzijnIn de decembermaand zijn er heel veel acties waarbij gedacht wordt aan mensen die het wat moeilijker hebben. Ouderen worden deze maand in het zonnetje gezet door diverse organisaties zoals het ouderenfonds en in Zoetermeer onder andere door Magisch Zoetermeer.

avonturaSpeelmeer on tour luidt het nieuwe jaar in bij indoor speelparadijs Avontura. Bij Avontura kun je heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een avontuurlijke ruimte verdeeld over vier etages. Er zijn springkussens, ballenbakken en klim- en klautermogelijkheden.

-advertenties-

-goede doel-