2019 08 18 300x169Het terras bij JJ Music House is vanaf zondag 18 augustus 15.00 uur weer het decor voor een aantal optredens. Liguster, Woodshop en Ton Jenner zullen optredens verzorgen. De optredens zijn gratis toegankelijk.

facebook

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee met onze lezersvraag!

Op de Facebookpagina van Zoetermeer Actief is snel het laatste nieuws van onze stad te vinden: www.facebook.com/ZoetermeerActief/

Wilt u weten wat er allemaal te beleven is in Zoetermeer? Kijk dan snel op onze evenementenpagina!  www.facebook.com/EvenementenZoetermeer/

 

Afbeelding1 copy

Het open toernooi van TV Seghwaert wordt gehouden van 17 tot en met 25 augustus op het tenniscomplex in het Van Tuyllpark in Zoetermeer. Belangstellenden kunnen zich tot zondag 11 augustus inschrijven voor de verschillende onderdelen.

MEVEPalensteinIn Zoetermeer zijn verschillende 2e-handswinkels, je moet alleen weten waar ze zitten. Ook zijn er sites en Facebookpagina's waar goederen geruild, gekocht of gekregen kunnen worden. Loopt u even langs via onze link naar het overzicht 2e-handswinkels.

IMG 6188MarcoZwinkels kleinCKC & partners organiseert zaterdagavond 7 september een Open Podium XL voor Zoetermeerse jongeren. Lijkt het je leuk om op te treden op een groot buitenpodium? Meld je dan snel aan!

25 jaar Home Start 1Home-Start Nederland bestaat 25 jaar. Om dat te vieren, heeft de organisatie in samenwerking met Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes een actie georganiseerd om een feestslinger van tenminste 25.000 versierde vlaggetjes te maken.

2019 06 16 insectenveld IMG 3796 juni 2019 3Op donderdag 8 augustus kunt u in de Natuurtuin meelopen met de vierde en laatste zomeravondwandeling van dit jaar. Deze wandeling start om 19.00 uur bij 't Westpunt in het Westerpark. Een deskundige natuurtuingids laat u zien wat er op dit moment groeit, bloeit, kruipt en vliegt.

Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De vierde zondag heeft als thema Circus. Kinderkaravaan Circus Snor strijkt neer in het Nicolaaspark. Train voor je eigen circusact. Ga terug naar je kindertijd toen je enthousiast werd als je naar het circus ging.

IMG 20190726 WA0009Miisz Gracie, de Zoetermeerse zangeres, is nu ook een echte Miss. Op de Miss Heritage Global the Netherlands 2019 ontving zij haar eerste Miss titel. Graciëlla Scholtes oftewel beter bekend als Miisz Gracie, zingt, acteert en is model.

20190728 Muziek op Zondag GVW 0602 SIn een intieme sfeer konden bezoekers afgelopen zondag genieten van Muziek op Zondag bij CKC en Partners. Door weersomstandigheden werd het concert binnen gehouden, waar alle aanwezigen genoten van de geweldige muziek door New Page en Fabienne Dallau.

-advertenties-

-goede doel-