Flyer Sweetlake 2019 Voor KleinBezoekers kunnen terecht op het terrein van Silverdome op zaterdag 13 juli van 12:00 tot 22:00 uur voor het heerlijke muziekevenement Sweetlake Rock-’n-Roll Revival. Het evenement is gratis te bezoeken. Nieuw dit jaar is dat er ook verschillende foodtrucks op het terrein staan.

All our luggageJe kijkt er het hele jaar naar uit, lekker weg op vakantie! De auto krijgt een goede beurt en de bagage wordt zorgvuldig ingepakt. Maar veilig op vakantie gaan gaat verder dan de reis zelf, zorg er ook voor dat je huis veilig achterblijft!

 

Groepsfoto Superhelden 1De wisselbokaal van de Avond4daagse is dit jaar gewonnen door wandelgroep De Superhelden. Deze groep bestaat uit ruim 20 leerlingen van het IKC Prins Claus. Zij hebben als zelfstandige groep onder leiding van enkele ouders deelgenomen aan de Avond4daagse op de 5 km route.

Groen gedacht': het Zoetermeers Actieve leven, bezien door een groene bril. Een soort ode aan de groene stad, die Zoetermeer ongetwijLogo Groen gedachtfeld nog is. Deze week stelt HABO GWW Zoetermeer zich voor: sinds jaar en dag niet alleen bezig met duurzaam en sociaal ondernemen, maar ook om de wijken een handje te helpen bij het hergebruik van (afval)materialen.

museum de voorde zoetermeerZoetermeer kent unieke architectuur waar de meeste mensen onwetend langslopen. In de serie ‘Het gebouw van de maand’ laat Architectuur Punt Zoetermeer verschillende bijzondere gebouwen zien. Deze maand het opvallende Museum De Voorde, Zuidwaarts 2.

schaakstukkenElke week neemt denksportliefhebber Bram Doeves u mee in de wereld van het schaken.

In de schaakrubriek Schaak: Mat! bespreekt hij spannende momenten van het spel met de Koning en de pion. Kijk voor het schaken gaan eerst even naar: Schaak: Mat!

Dam columns vindt u hier: damrubriek

En bent u een bridge liefhebber kijk dan bij: bridgerubriek

20190627 10026De RVOZ, Raad Voor Ondernemend Zoetermeer, vierde donderdag 27 juni het 20-jarig bestaan. Alle leden van de ondernemersvereniging waren uitgenodigd bij Snowworld voor het feest, hoofdspreker was autocoureur en ondernemer Tom Coronel.

Foto persbericht SWKGroep en JINC verlengen samenwerkingAls het klikt ga je door en dus verlengt de SWKGroep de samenwerking met JINC voor een derde jaar. Het gezamenlijke doel blijft onveranderd: iedereen een kans bieden om te ontwikkelen.

parkeren betaaldDe huidige 63 parkeerticketautomaten op straat worden in de periode van juli – augustus 2019 vervangen door 50 nieuwe parkeerautomaten. Vanaf 20 juli is het niet meer mogelijk om bij de parkeerautomaten met muntgeld te betalen.

Voordekids MuseumverteltheaterWat voor geheimen verbergt een sleutelgat? En welke dromen bewaart een kussensloop? Nieuw bij Museum De Voorde in Zoetermeer voor kinderen tussen 5 en 12 jaar: iedere eerste zondagmiddag van de maand Museumverteltheater met een mooi verhaal en een workshop.

-advertenties-

-goede doel-