steekincident stadshartsteekincident stadshart2Bij een steekincident op het Stadhuisplein in het Centrum van de stad is vrijdagmiddag 12 mei een persoon gewond geraakt. De politie meldt dat zij in de omgeving van het Stadhuisplein  een verdachte hebben aangehouden.

Het steekincident vond plaats rond half zes, op een moment dat er nog veel winkelend publiek in het Stadshart is. Volgens de politie is het slachtoffer aanspreekbaar. Het slachtoffer is in de ambulance behandeld.

steekincident stadshart3De politie kwam met veel eenheden, waaronder de hondenbrigade en de Koninklijke Marechaussee, naar het incident. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. 

De steekpartij vond waarschijnlijk plaats in of bij het restaurant 'Vrienden van de Burgemeester' op het Stadhuisplein. Deze zaak is door de politie na het incident afgezet met politielint.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-