20190917 11807De vrijwilligers van Zoetermeer Actief gaan elke dag voor u op pad om het meest recente nieuws uit Zoetermeer op de website te zetten. Bent u betrokken en heeft u een paar uurtjes over per week? Kom eens langs op de redactie om te zien of dit leuke vrijwilligerswerk iets voor u is!

Elke dinsdagochtend houden de vrijwilligers van Zoetermeer Actief de redactievergadering in het Stadhuis-Forum. Het laatste nieuws wordt hier besproken en de vrijwilligers kunnen aangeven wat zij de komende week gaan oppakken. Niet alleen het grote nieuws komt voorbij, maar ook kleiner en persoonlijk nieuws. Zoals een jeugdelftal van een sportclub die een speciale training krijgt van een bekende sporter. Of een straatfeest dat georganiseerd wordt door buren, kortom het nieuws dat u zelf graag wil lezen.

Andere groepen vrijwilligers, zoals de fotografen, gaan zelfstandig naar evenementen en persmomenten toe. De foto's worden gedeeld met de redactie, die aan de slag gaat om er een leuk artikel voor op de website van te maken. 

 

Ook vrijwilliger worden?

Wie ook vrijwilliger bij Stichting Rond Zoetermeer Actief wil worden, kan contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak om eens nader kennis te maken. Zoetermeer Actief biedt ook plaats aan Werk Ervarings Plaatsen en stagiaires.

-advertenties-

-goede doel-