Eddie CFascinating Jazz toost op 5 januari op het nieuwe jaar met een glas bubbels en een jazzy optreden van het Eddie Conard (USA) Quartet. Eddie behoort tot een van de beste percussionisten en is vocaal ook heel sterk.

Eddie Conard speelde ook tijdens de laatste Jazznight bij Partycentrum Dekker, waar hij veel succes bij het publiek oogstte. Hij zal op 5 januari worden begeleid door pianist Karel Boehlee (jarenlang de vaste begeleider van Toots Thielemans), Theo de Jong - bas, Paul van der Feen - altsax.
Eddie Conard speelt in plaats van de eerder aangekondigde saxofonist Chazzy Green die wegens een tournee in Japan is verhinderd.
Reserveren kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 079 3316177 (evt. inspreken).
In het nieuwe jaar staan ook al mooie concerten gepland in de Fascinating Jazz serie. Op 2 februari zal Adrienne West (USA) Quartet optreden en op 1 maart staat het Sextet van Frits Landesbergen op het podium van het Golden Tulip Hotel.

-advertenties-

-goede doel-