Lichtjesavond 2019Buurttuin Zoete Aarde nodigt iedereen op zaterdagmiddag 14 december van 17.00 tot 20.00 uur uit op de Lichtjesavond. De buurttuin zit aan de Broekwegzijde 195 in De Leyens. Lichtjesavond in de Buurttuin, voor het vijfde jaar inmiddels, is de mooiste avond op de tuin van het jaar.

 

Op verschillende plekken klinkt live kerstmuziek en mensen kunnen heerlijk warm eten. Soep in de kas, een stamppotje op het pleintje bij Kern of een oliebol? Poffertjes, warme drankjes en gezellige kinderworkshops en mooi gevulde kramen met decembercadeautjes, kerststukken en lekkers. Knutselen voor kerst voor binnen en voor buiten in de tuin. Maar vooral genieten van de sfeervol verlichte tuin en alle vrolijke mensen.

Bij een tiental kraampjes kunnen mensen van alles kopen, ook voor het goede doel. Kramen met kerststukken, veganistische hapjes, zelfgemaakte presentjes voor kleine en groot en dit jaar is er ook een kraampje van de Zoetermeerse Wereldwinkel. Perensap uit de Hof van Seghwaert ontbreekt natuurlijk niet en de laatste bollenmanden zijn dan te koop. De imker heeft een speciaal kerst-assortiment.

Lichtjesavond 2018  Lichtjesavond 2019 1   Lichtjesavond 2019 1

 

Overal is de tuin verlicht en er is voor alle bezoekers wat te doen, van heel jong en wat ouder. Muziek komt van Muziekvereniging Buytenrode - alle zangers zijn in Dickens-kledij, Kees Vermeulen is met kerst ‘evergreens’ in de workshopruimtes bij Kern kinderopvang én in de kas klinken de M’s. Verschillende vuurtjes geven de tuin een gezellige sfeer. Kom langs en ontmoet buurtgenoten terwijl de kinderen zich vermaken bij een knutsel-workshop, een sterretje branden of een marshmallow roosteren.

 

Muziekvereniging Buytenrode speelt ook dit jaar kopie

-advertenties-

-goede doel-