jaydah3De Zoetermeerse Jaydah Patuel stond zaterdag 23 november in de finale van Kids Model Benelux 2019 in Ahoy. Het jonge model ging met een wildcard de voorronde in, maar haalde de finale op eigen kracht. Uiteindelijk veroverde zij een podiumplaats.


Jaydah Patuel legt uit: “Eigenlijk was ik net niet door de eerste voorronde gekomen, maar de jury gaf mij een wildcard en dus dacht ik dat ik niet in de finale zou komen. Maar ik kreeg een onwijs goede beoordeling op mijn fotoshoot en dus stond ik zaterdag ineens in de ‘Grand Finale’ in Ahoy.”

 

Finale Kids Model Benelux

De finale bestond uit vier modeshows en een dansje op het podium. Jaydah was op tijd aanwezig, maar vlak voor het dansje sloeg de stress toe. Zij moest samen met haar vriendin optreden, maar twee kapsters waren nog met het vlechten van haar haren bezig, met nog één minuut te gaan. Achteraf kan Jaydah daar wel om lachen, maar op dat moment sloeg de stress toe. Toch herpakte het duo zich en zij gaven een prima show weg.
Het lopen op de catwalk had Jaydah veel geoefend en door haar jarenlange ervaring met fotoshoots, weet zij zich goed te presenteren. “Ik loop het liefst in kleding van Shoeby en ook dit keer mocht ik met deze kleding de catwalk op. Ik voelde me goed en had best veel zelfvertrouwen,” zegt Jaydah.

 

jaydah2   jaydah1
 Jaydah lacht naar de fotograaf  De blije winnaar van het zilver

 

Zilver

Aan het einde van de show in Ahoy werden alle kandidaten het podium op gevraagd. Daar werd door de jury de uitslag bekend gemaakt. Jaydah vertelt enthousiast: “Ik was best zenuwachtig en had het gevoel dat ik tweede zou worden. Toen de uitslag kwam en bleek dat ik inderdaad tweede was geworden was ik echt onwijs blij. Ik kon wel een gat in de lucht springen. Ik gunde de andere meiden ook een prijs, want alle finalisten zijn vriendinnen geworden. En toen kreeg ik een zilveren beker!”

Jaydah gaat zeker door met haar modellenwerk en fotoshoots, maar wil ook vaker gaan dansen. Deze modeshow in Ahoy is iets waar ze nog lang van na zal genieten.

 

Zie ook het kanaal van Jaydah en Djaiony

 

-advertenties-

-goede doel-