Pietenfeest 04De Sint Academie in Oosterheem is een middag vol actieve en leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen kunnen woensdag 27 november pakketjes maken, knutselen, speculaaspoppen versieren, een parcours afleggen en nog veel meer leuke dingen.


Aan het einde van de middag ontvangen alle kinderen een echt diploma. De opbrengsten van de middag gaan naar stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor meer dan 61.000 kinderen in Nederland die thuis niet de financiële middelen hebben om hun verjaardag te kunnen vieren. Stichting Jarige Job zorgt voor verjaardagsboxen met hierin alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.

De Sint Academie wordt gehouden van 13.00 uur tot 16.00 uur in Sporthal de Oosterpoort in de wijk Oosterheem. Deelname aan de middag kost €1,80 per kind. Kinderen die in het bezit zijn van de Zoetermeerpas betalen €0,50. Voor ouders/verzorgers staat er een lekker kopje koffie/thee en een koekje klaar.

Deze middag wordt georganiseerd door Piëzo in samenwerking met gemeente Zoetermeer Sport en Spel en Kern Kinderopvang.

Fotograaf: Henk Leentfaar

De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

-advertenties-

-goede doel-