SinterklaasvaartOp zaterdag 24 november bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten boerderij t Geertje. Sinterklaas wordt met rondvaartboot De Meervaarder om 13.15 uur verwacht aan de kade van ’t Geertje waar overigens het hele weekend allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.

Ukkieconcert CKCpartners copy copyCKC & Partners organiseren een live-concert voor onze allerkleinsten. Van peuters tot kleuters, alle ukkies en dreumesen zijn uitgenodigd om samen met hun (groot)ouders mee te dansen, op schoot te luisteren. Zij mogen ook tussen de muzikanten kruipen en ook aan de instrumenten snuffelen. 

de neus vliegtuig 001 300x218De Nederlandstalige popband ‘De Neus’ was tijdens de hoogtijdagen van de Nederlandstalige pop een bekend fenomeen in de Randstad. Neem een retourtje naar de Nederpop van de ’80 er jaren in JJ MusicHouse.

BrandSTheaterMark 4Drie brandweerwagens zijn met spoed naar een automatische brandmelding van het Stadstheater gegaan op dinsdagavond 31 oktober. Daar bleek er inderdaad brand te zijn in de kelder. De brand werd meteen opgeschaald naar Middelbrand. Het theater werd meteen ontruimd.

Foto bij Buitenwereld kinderen genieten van Buitengewone Body Brains dagen 1

Of je nu twee bent of tien, iedereen kon meedoen aan de Buitengewone Body & Brainsdagen van Kern Kinderopvang tijdens de herfstvakantie. Van babymassage tot yogales en van voetbaltoernooi tot het bedenken van toverspreuken. Iedere dag stond deze week in het thema van Body & Brains, het jaarthema van Kern Kinderopvang.

DSC 4784 318Leo Dohmen nam afgelopen dinsdag noodgedwongen afscheid van Buurtbemiddeling Zoetermeer (onderdeel van de Stichting Mooi). Door gezondheidsredenen moet hij helaas het actief bemiddelen na 16 jaar beëindigen. Op zijn afscheid werd Leo verrast door wethouder Paalvast.

DSC 4751 288Het Forum Café is geheel vernieuwd, na een periode dat het café gesloten was. Tijdens de Dag van de Ontmoeting werd het Café officieel heropend. Het Forum Café wordt een gezellige en centrale plek waar Zoetermeerders elkaar kunnen vinden.

880 0170Het kanoseizoen loopt van 1 april tot en met eind oktober. De laatste tocht van het jaar staat in het teken van verlichte kano’s en Halloween. Op zaterdag 27 oktober gingen 12 kanovaarders van de Zoetermeerse kanovereniging De Sprinters op een tocht met hun verlichte boten door Rokkeveen.

natuurtuin 2Wethouder Jakobien Groeneveld zal op zaterdag 3 november om 10:00 uur in de Natuurtuin de landelijke Natuurwerkdag openen. De Natuurtuin is één van de honderden plaatsen in ons land waar vrijwilligers aan de slag gaan met onderhoud van natuur en landschap.

Opening ArtLabs 29 10 2018Wethouder Paalvast opende maandag 29 oktober het eerste ArtLab in Palenstein. De kinderen bouwden een knikkerbaan van gerecycled materiaal, waarna de wethouder succesvol de knikker liet vallen in de symbolische bak vol talenten. Met de ArtLabs in Oosterheem en Palenstein brengt CKC & partners in samenwerking met de TalentenAcademie van Stichting Piëzo, kunst naar de wijken.

-advertenties-

-goede doel-