Door de bouw aan station Lansingerland-Zoetermeer zullen er geen treinen rijden tot maandag 25 juni tussen Den Haag - Rotterdam. Hiermee ook niet naar Gouda Centraal. O het nieuwe station zal op 9 december 2018 de sprinter stoppen. 

Vanaf zaterdagochtend 23 juni 1.00 uur tot maandagochtend 25 juni a.s. 5.00 uur zal er worden gewerkt aan de treinsporen van het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer. Nabij het spoor wordt een houten plafond gemonteerd. Ook zullen de perrons die in mei zijn geplaatst, verder worden afgewerkt. Dit om er voor te zorgen dat reizigers vanaf 9 december 2018 in-en uit kunnen stappen op de sprinterlijn Den Haag - Gouda. 

 stationlz

Afsluiting autoverkeer

Om veilig vloerplaten te kunnen monteren op het viaduct van het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer boven de A12, is 26 en 27 juni a.s. een gedeeltelijke afsluiting van de A12 tussen afslag Bleiswijk (8) en Zoetermeer (7) nodig. De vloerplaten van 5 x 2,3 meter worden met een kraan het viaduct opgehesen.

Dinsdag 26 juni wordt hiervoor richting Den Haag tussen 23.00 uur en 5.00 uur één rijstrook afgesloten. Op woensdag 27 juni gebeurt dit in de richting van Gouda. Mogelijk kan dit vertraging voor het autoverkeer opleveren.

Bron: stationlansingerland-zoetermeer.nl/

-advertenties-

-goede doel-