De EdelsteenIKC de Edelsteen heeft dinsdagochtend 12 juni de wisselbokaal van de Avond4daagse in ontvangst genomen. De voorzitter en de secretaris van de stichting Avond4daagse Zoetermeer kwamen hem persoonlijk overhandigen.


De wisselbokaal wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de school waarvan de kinderen tijdens het jaarlijkse wandelevenement zich in positief opzicht hebben onderscheiden in presentatie en gedrag. De jury was van mening dat De Edelsteen als wandelgroep een goede sfeer uitstraalde tijdens het wandelen, zich uiterst sociaal en netjes heeft gedragen op de rustplaatsen en last but not least, zich positief heeft getoond op de social media.

Trotse Edelsteen

De Edelsteen is trots dat zij door de jury zijn gekozen tot de schoonste, gezelligste en de meest enthousiaste school tijdens de Avond4daagse. De enorme wisselbeker en beker voor de school werden in ontvangst genomen door een aantal kinderen uit de groepen 1 tot en met 8.
Kinderen juichten van vreugde en twee leerlingen maakte het feestje met confetti kanonnen compleet! Cas uit groep 7, voegde daar wel direct aan toe, dat de kinderen de confetti samen wel weer netjes zouden opruimen na afloop.

-advertenties-

-goede doel-