Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

beach overzicht2Teams kunnen zich inschrijven voor de 27ste editie van het Beachvolley Spektakel aan het Zoetermeerse Noord-Aa strand. Teams van bedrijven, instellingen, verenigingen of gewoon bevriende sportievelingen kunnen zich nu inschrijven voor het spektakel op 1 september.

Het Beachvolley Spektakel is een uniek en gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Beleef een opzwepend programma met ‘feel-good-sounds’ van beach-deejay’s (o.a. Locomotion-DJ Jeroen).
Speciaal voor de kids staat er een vet springkasteel en kunnen ze geschminkt worden. Voor de dappere aanwezigen is er uiteraard de traditionele mechanische stier. Food & drinks zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras.

 

Het Beachvolley Spektakel is een puur recreatief toernooi met een hoog ‘fun’-gehalte. De spelregels zijn daarom ook soepeler dan bij regulier volleybal. Vier tegen vier op het veld. Er zijn speciale dames-, heren- en mix-poules voor zowel ervaren als onervaren spelers.

Inschrijven is mogelijk via de website: www.beachvolleyspektakel.nl.  Voor meer informatie over deelname en/of sponsoring kan contact worden opgenomen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-