beach overzicht2Teams kunnen zich inschrijven voor de 27ste editie van het Beachvolley Spektakel aan het Zoetermeerse Noord-Aa strand. Teams van bedrijven, instellingen, verenigingen of gewoon bevriende sportievelingen kunnen zich nu inschrijven voor het spektakel op 1 september.

Het Beachvolley Spektakel is een uniek en gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Beleef een opzwepend programma met ‘feel-good-sounds’ van beach-deejay’s (o.a. Locomotion-DJ Jeroen).
Speciaal voor de kids staat er een vet springkasteel en kunnen ze geschminkt worden. Voor de dappere aanwezigen is er uiteraard de traditionele mechanische stier. Food & drinks zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras.

 

Het Beachvolley Spektakel is een puur recreatief toernooi met een hoog ‘fun’-gehalte. De spelregels zijn daarom ook soepeler dan bij regulier volleybal. Vier tegen vier op het veld. Er zijn speciale dames-, heren- en mix-poules voor zowel ervaren als onervaren spelers.

Inschrijven is mogelijk via de website: www.beachvolleyspektakel.nl.  Voor meer informatie over deelname en/of sponsoring kan contact worden opgenomen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-