Lekker buitenspelen, daar gaat het om bij de nationale buitenspeeldag. De Buitenspeeldag wordt in Palenstein gevierd in de Tipi tuin bij het Rakkersveld. De partners van de Bruisdagen Palenstein maken er voor alle kinderen een leuk feest van.

sun flower 1643794 1920De start van de Buitenspeeldag is om 13.00 uur en het feest gaat door tot 16.00 uur. Omdat het niet goed gaat met de bijen, is het thema ‘blije bijen’. Stadsbioloog Hendrik Baas komt de middag officieel openen en vertelt aan de kinderen over de bij.

Natuurlijk zijn er ook heel veel BIJzondere activiteiten, zo kun je je laten schminken als een bij en bijen cupcakes versieren. Bij de knutseltafel kun  je bijenhotels en bijen van sparrenappels knutselen en bijen en bloemen in mozaïek maken.

Ook sportief val er van alles te beleven, speelgoed van Zoethoutspeelgoed kan gebruikt worden en er worden voetbal en basketbal workshops gehouden.

Samenwerkende netwerkpartners zijn. Stichting Piëzo , Stichting Buurtwerk, Mooi Welzijn, Kern kinderopvang, combinatiefunctionaris sport van de gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-