DSC6522 1De winnaars van de Ballonnenwedstrijd op Koningsdag hebben woensdag 16 mei, in de Raadszaal, hun prijzen gekregen. De ballon die het verste kwam legde een reis van 194 km af en belandde in Groningen.

Alle prijswinnaars mochten woensdag naar de Raadszaal in het Stadhuis-Forum komen. Gespannen gezichtjes, want ter plaatse kregen zij pas te horen wie wat had gewonnen. Burgemeester  Charlie Aptroot reikte de prijzen uit.

IMG 5582  IMG 5586  IMG 5601 

De ballon van de winnaar van de 3e prijs legde 172 km af en werd gevonden in Opende tussen Drachten en Groningen.De ballon van de winnaar van de 2e prijs kwam 20 km verder en werd gevonden in Warfhuizen in de buurt van Groningen.

De ballon van Lisa Wagemans werd nog 2 km verder gevonden in Garnwerd en hierdoor was zij de winnaar van deze ballonnen wedstrijd, zij won een cadeaubon gewonnen voor 1 uur ski- of snowboardles bij Snowworld voor 2 personen.

De ballonnen die in Zoetermeer worden gebruikt zijn al een aantal jaren vriendelijk voor het milieu. Ook de mensen die de kaarten van de prijswinnaars hebben teruggestuurd krijgen binnenkort een cadeau van de Oranjestichting toegestuurd.

Foto's door Ineke van der Sman en Ernst van Erkelens, meer foto’s op: https://www.zonerama.com/OranjestichtingZoetermeer/Album/4325682

-advertenties-

-goede doel-