20180417 171212Op 28 april rond 12.30 bezorgt Jan de Bloois zijn laatste krant. Dan gaat hij namelijk met pensioen. Dit tot groot verdriet van zijn abonnees, 320 in getal, want Jan is een zeer betrouwbare en gewaardeerde krantenbezorger.

Jan, IT-consultant van professie, werd werkloos na een reorganisatie en het lukte hem op zijn 59e niet om een passende baan te vinden. Om financieel het hoofd boven water te kunnen houden besloot hij krantenbezorger te worden. Dit viel hem aanvankelijk erg zwaar. Het werk stond erg ver af van zijn vorige baan, het vroege opstaan viel niet mee en zijn conditie was slecht.


Maar Jan heeft doorgezet en gedurende 7 jaar was hij de beste krantenbezorger die een abonnee zich maar kan wensen en bezorgde trouw zijn wijk in Meerzicht. Zijn abonnees willen hem daar graag voor bedanken. Een aantal van hen zal getuige zijn van de laatste krant die hij in een brievenbus aan de Langenberg stopt. Verder willen velen van hen een financiƫle bijdrage bijdrage leveren voor een nieuwe laptop en drone, waarvoor Jan aan het sparen is. Dit ten behoeve van zijn hobby fotografie en filmen. Buurtbewoners die bij willen dragen kunnen contact opnemen met Marjan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.
Jan en zijn vrouw Nellie kijken uit naar de vrijheid die voor hen ligt. Zij gaan met hun camper door Europa te trekken. Jan is dan van plan om mooie films en foto's te maken en deze tijdens zijn reis te monteren en te publiceren met behulp van een nieuwe laptop.
Zijn vroegere klanten kunnen dan meegenieten van zijn montages op zijn YouTube kanaal of op https://vimeo.com/jandebloois 

-advertenties-

-goede doel-