Kiwanis organiseerde dit jaar voor de 3e keer in Attractie Centrum Zoetermeer de activiteit ‘Kinderen Actief in Zoetermeer’. De activiteit wordt speciaal georganiseerd voor kinderen met een ZoetermeerPas.

Voor de kinderen begon de dag om 10.00 uur met drinken en een stuk heerlijke taart, beschikbaar gesteld door Bakkerij Ammerlaan. Vele vrijwilligers en enthousiaste professionals werkten samen om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. De kinderen werden verdeeld in 3 groepen in mochten helemaal uit hun dak gaan bij 3 ‘stoere activiteiten’:

-Mission Impossible. Dit is een behendigheidsspel waarbij men in het donker onder of over laserlichten moet kruipen/springen.

- Bungee voetbal: Het spel voetbal met als verschil, dat men aan bungeekoorden vastzit.

- Quizmaster: Hierbij moet je in een ruimte op een stoel gaan zitten en krijg je op een humoristische, educatieve en speelse manier vragen. Je kan op een knoppenkastje drukken om de vragen te beantwoorden.

kaz1  kaz 

Dit geslaagde evenement is mede mogelijk gemaakt door sponsoren en partners waaronder de Gemeente Zoetermeer, deleestafel.nl, Stichting fonds Kinderhulp, SVG Euromovers, AH Seghwaert, Zoetermeer Actief, Pelgrimshoeve en Raphael Dos Reis Ferreira en de partners Stichting Meve, Stichting Leergeld en Stichting Piezo.

Foto's: Jeroen Stahlecker

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-