lisaDe Zoetermeerse Beautysalon Beauty by Lisa gaat de strijd aan om de titel ‘De beste van Nederland’, in een programma van RTL4. De Haagse Lisa Hillen is pas 27 jaar, maar een onderneemster in hart en nieren met verschillende zaken in Zoetermeer en Den Haag.

In het programma ‘De Beste van Nederland’ passeren verschillende beroepsgroepen de revue, waarin de provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als winnaars uit de bus komen. Zaterdag 14 april presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen met in de eerste aflevering de beste beautysalons van Nederland. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

Beauty by Lisa

Lisa Hillen is al meer dan 5 jaar eigenaresse van Beautysalon Beauty by Lisa, in Zoetermeer gevestigd aan het Cyclaamrood in Rokkeveen. Zij is specialiste op het gebied van wimperextensions behandelingen. In Zoetermeer is ook het opleidingscentrum, waar cursisten worden opgeleid op het gebied van beauty.

Stemmen

Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland  kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De poll opent op vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit op maandag 4 juni om 12.00 uur.

De Beste Beautysalons van Nederland

Reguliere uitzending: Zaterdag 14 april ca. 16.00 uur bij RTL4

Herhaling: Zondag 15 april ca. 09.30 uur bij RTL4

De winnaars van de verschillende branches worden op Maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een live- uitzending.

-advertenties-

-goede doel-