FatMouth Bandfoto 3BWDe muzikale formatie FatMouth met David Stolze (gitaar/zang) en Tom van Ek (basgitaar/zang) met zanger & blues harp speler Erik Zonneveld en Stefan Erents (drums) neemt zaterdag 21 april live een dvd op bij JJ Music House.

De band bestaat sinds begin 2001, de muziek is in de jaren geƫvolueerd van rauwe blues naar meer swingende vette rock. De laatste tijd worden er naast het eigen werk ook bekende nummers gespeeld van bijvoorbeeld Herman Brood, Little Feat, AC/DC en zelfs Rage Against The Machine.

Sinds jaar en dag treedt de band op in binnen en buitenland. Ze voelen zich overal thuis. Van de kleine gezellige kroegen tot op de grotere podia. FatMouth is wat je noemt een echte live band. Zaterdag 21 april nemen zij live een dvd op, recht voor zijn raap op het podium met live reacties van het publiek en alles wordt op beeld en geluid vastgelegd. Het aanwezige publiek krijgt voor zijn VIP toegangsbewijs na afloop een eigen DVD van de live opname toegestuurd.

De opname vindt plaats op zaterdag 21 april bij JJ Music House, Van der Hagenstraat 34a  in Zoetermeer. Als je erbij wilt zijn kijk even op www.fatmouth.eu .

Zaal open om 19.30 uur, aanvang 20.30 uur. Je moet er wel snel bij zijn, want vol is vol.

-advertenties-

-goede doel-