hazeltjeBibliotheek Zoetermeer organiseert in het Forum het Hazeltje Voorleesfeest, als onderdeel van de landelijke campagne Geef een prentenboek cadeau. Woensdag 18 april wordt er voorgelezen in het Forum en kunt u het boek om ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ voor 2 euro kopen.

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is het prentenboek dat dit jaar centraal staat tijdens deze actie, die als missie heeft om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen op te laten groeien tussen de kinderboeken. De klassieker over het haasje Hazeltje is daarom nu voor slechts 2 euro te koop.

 

Raad eens hoeveel ik van je hou

Tijdens het Hazeltje Voorleesfeest wordt er voorgelezen uit ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, is er wortelsap en limonade en iets lekkers en kunnen kinderen iets leuks knutselen, een mooie tekening maken of een kaartje schrijven voor iemand van wie zij heel veel van houden.
In ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ willen Hazeltje en Grote Haas elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop. Het prentenboek is geschreven door Sam McBratney en geïllustreerd door Anita Jeram.

 

Programma

Het Hazeltje Voorleesfeest vindt plaats op Plein Lezen Jeugd in het Forum en is gratis te bezoeken. De activiteit start om 10:15 en duurt tot 11:00 uur en van 14:15 tot 15:00 uur.
Er is gelegenheid om ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ tijdens het Voorleesfeest voor 2 euro in de bibliotheek te kopen.

-advertenties-

-goede doel-